( saxus | 2012. 02. 06., h – 09:02 )

:)))) Te se fejlesztesz szoftvert es/vagy nagyon nem a mai vilagban elsz...

Onnantol kezdve, hogy a gyarto eladta a telefont, neki mar minden plusz support csak es kizarolag koltseg. Ugyan miert vallalna bevalaki csak ugy? A jofejseg nem az uzlet resze. Kulon erdekes a helyzet, ha a gyarto csak OEM es az ertekesitest vegzo operator ker valami modositast bele, majd szarik az egeszre (ilyen pl. a HTC Kaiser - T-mobile MDA Vario is: AFAIK a HTC adott azert ki frissiteseket, de a T mar nem hozta le).

Ezen kivul atlagfehasznaloktol tudatos (rotfl, azok mikor tudatosak) magatartast elvarni, foleg szoftverfrissitesek teren? Az szamukra csak nyug, valami IT blabla, amivel nem akarnak foglalkozni.

Szoval aki igazan tud itt effektive fellepni, az csak es kizarolag a platform fejlesztoje - jelen esetben a Google - , aki6nek raadasul elemi erdeke lenne, raadasul o is csak szabalyozasokon, szerzodeseken keresztul.

Ilyen szempontbol egyebkent az Apple van a legjobb helyzetben, hiszen teljesen fuggetlenitette magat sw szempontjabol a tovabbi retegektol. Talan az MS is torekszik valami hasonlora, de bevallom oszinten, nem neztem utana.

----------------
Lvl86 Troll