( hacksagon | 2011. 05. 22., v – 09:23 )

Nem azt írtam, hogy adjál kettőt, hanem azt, hogy ÉN keresek a gyártótól (MAXTOR) egy manuált, és NEM HOWTO-t. És nem ez elsődleges az életemben, mást is csinálok hétvégén. Pl ma bográcsoztunk. Amikor ráérnék, már olyan fáradt vagyok, hogy legfeljebb játszani tudnék a gépen. Nappal le se tudok ülni a gép elé, mert szüleim/tesómék rögtön megkérdezik, hogy "te még mindig/már megint gépezel?!" És az előbbit kérdezik előbb...

Szerk: bocs a durva válaszért. Csak azt akartam mondani, hogy a probléma okára lennék kíváncsi. kb. 3 mondatban a megoldására (és nem kell szájbarágni), meg néhány adatra. A többit megoldom. Nem ismertek még annyira, csak elmondom, én ilyen segítséget szoktam kérni.

Nem kell leírnotok, hogy mekkora marha vagyok. Én is tudom. Sikerült megcsinálni a jumpert. Nem működik. Nem érdekel. Csak az érdekel, hogy mi a fenének nem indul el, miért csak csipog. Visszaállítottam alapállapotba a szalagkábeleket, még mindig csak csipog. Két feltételezésem van: jumper vagy tápkábel; dvd-író. Ez most azért is fontos lenne, mert ki kellene nyomtatnom a fizika házi dolgozatot.

Upg: A dvd meghajtó áramtalanítása nem járt eredménnyel.

hacksagon is a hexaéder