( algernon | 2011. 03. 31., cs - 21:04 )

A backendet nem tudom - es nem is akarom - kommentalni, a kinezet pre-alphanak nem rossz, de vannak hianyossagok (Chromium 12 alatt tesztelve):

* Se a fomenunle a tetejen, se az abbol kibontakozo almenuknel nincs vizualis visszajelzes, hogy hol all az egerem. Ha tabbal vagy egyeb billentyuzet-vezerelt modon lepkedek, akkor meg meg annyi se.
* Szinten itt a tetejefele, a bal oldali kep aljan levo kek csik, ami a jobb oldali kepre mutat, iiiiciripicirit nagyon pixeles.
* A nepszeru telepulesek resz... hat, egyreszt szerintem jo lenne egy link ra a tetejerol, mert eloszor eszre se vettem, hogy van: elkezdtem lefele scrollozni, lattam valami szurkes csikot: na, ittjon a footer, ami nem erdekel!
* Ennel is hianyzik a visszajelzes, hogy epp min all az eger, vagy epp hol tartok a tabolasban.
* Ez kb az osszes linknel igy van. Persze az is lehet, hogy en vagyok begyoposodott venember, de en szeretem az ilyen visszajelzeseket, kulonben nagyon hamar el tudok tevedni.
* A nepszeru telepulesek resznel a telepulesnevekrol elsore meg sem mondanam, hogy linkek, mert sacperkb ugyanaz a szinuk, mint a resz fejlecenek, ami nem link.

Hirtelenjeben ennyi! Aprosagok, es pre-alphaba bosegesen belefer :)

--
|8]