Power OFF -> Suspend

Technikai okokból a blogomban és az oldal bizonyos területein az aktivitásom egy ideig szünetel. Hogy "mi a helyzet" velem, azt a Twitter csatornámon lehet követni:

https://x.com/gmicsk0

Hozzászólások

Nem lehet, azt mondja jelentkezzek be ...

Fedora 40, Thinkpad x280

1. Annyira nem érdekel, elvagyok nélküle.

2. Vagy 2-3x megpróbáltam regisztrálni a twitterre (évek teltek el közben), egyik alkalommal se jött meg a regisztrációs email, mert egy kibaszott valid DNS hostnevet nem tudnak beállítani. Hozzáadhatnám kivételnek ha akarnám, de nem érdekel annyira. Nem érdemli meg a twitter hogy regisztráljak rá. :)

"Sose a gép a hülye."

nemlesz annyi ev/apple/ho fika? :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Az kafa (megoldás), hogy az X poszt meg ide mutat.

Azt hiszik miattad csökken az olvasottság? Nem, inkább amiatt, hogy helyettesítő termékek jelentek meg a piacon:

- fb
- stackoverflow
- reddit
- chatgpt
- copilot

A hup.hu pedig a 20 éves technológia felhasználással kíván versenyezni.

tehát akkor azt állítod hogy trey hazudik és titkon azt várja hogy a hup népe rájöjjön nem is a saját a döntése volt hanem a csúf és gonosz vezetőségé? 😂😂😂

🤡🤡🤡

mac-em pedig nincs te hazudós. :) mondjuk az alapján akikre szavazol nem csodálom, hogy te is csak hazudozni tudsz. 

mondjuk ameddig volt mac-em addig én legalább használni tudtam meg be tudtam állítani egy billentyűzet kiosztását is. te ezekre képtelen voltál. mr nagy tudású. :)

memóriádra szedj valamit öreg. trey maga írta “saját döntés”

nem ti vagytok a keresztény heteroszexuális ákos faszat szopo orban segget nyakó orosz párti FÉRFIAK (bár te még a hazád is elhagytad, kis áruló) akik ha mondanak valamit akkor az úgy van és nem máshogy ?

és mire alapoznád a pert? csúfolódtunk egymáson az interneten? 🤌

te eddig engem fikázni tudtál, perrel meg azzal fenyegetni hogy kirugatsz. ez pedig azzal egyenlő hogy te valszeg nyomozót fogadtal fel és kiderítettél rólam dolgokat. gratulálok ha erre van időd :) elég beteg ez

lassan lehet nem kellene a rendőrségre sétálni amennyit fenyegetőzöl itt. 

amúgy most mit akarsz ebből kihozni? gyere rugass ki a végtelen penzeddel meg perelj be. gyerünk! tedd tönkre az életem nagyfiú! 

ok, perelj be és rugass ki amiért egy senki által nem látogatott random fórumon válaszoltam a nyilvános hozzaszolasaidra. :D

nem vagyok szakértő de szerintem ehhez olyan dolgok kellenének még hogy folyamatosan mindenhol zaklassalak, fenyegetőzzek (mondjuk ez pont te vagy). gyanús hogy rád se tekintene szépen a bíróság mikor azzal fenyegetsz valakit hogy tönkreteszed másnapra az életét. a cégem is jó sokat fizetne gondolom ha ez alapján sikerülne kirugatnod  😂😂😂 még lehet jól is járnék látod, kitudja hány millio kártérítés járna ha kirugnak valakit azért mert egy it fórumon többször is reagált ugyanannak az embernek a hozzászólásaira.

elég gyanús lenne, szerintem a fenti kommenteddel ezt elkurtad mert innen visszavezethető lenne minden, aztán valszeg a cégnek is fizetnie kell, hiszen nincs ezen kívül más indok amiért ki lehetne rúgni  

valamint az hogy nyomozgatsz utánam (erről is készült shot, jó kis bizonyíték ez is, mert különben honnan tudnad hol kell kirugatni)

én már készítettem screenshotokat. már nem először fenyegetőzől azzal, hogy tönkreteszed az életem. (volt már verés, polgári per, munkahelyről kirugatás)  

majd meglatjuk lecsuknak-e amiért nem szépen fejeztem ki neked hogy nem biztos hogy mások a hülyék amiért te nem tudod használni a macet. :)

ha nem akarod hogy kommentjeidre válaszoljak akkor ne írj ide. máskülönben fogadd el hogy reakció érkezhet a kommentjeidre másoktól. 

le se tagadhatod melyik párt katonája vagy. ha valaki nem ért veled egyet egyetlen megoldasod van: tönkretenni azt. :)

holnap fel is jelentelek a faszomba amiért folyamatosan azzal fenyegetőzöl hogy hogyan teszed tönkre az életem, valamint a titkos megfigyelések és az utánam való nyomozás miatt. írd meg kérlek privatban neved címed stb. engem annyira nem érdekelt a te magán eleted hogy nyomozgassak/nyomoztassak. :(

oh, hat valamelyik nap te is zaklattál engem: https://hup.hu/comment/3127793#comment-3127793

ha te problémát okozol nekem akkor én is fogok neked. ettől ne félj. szóval szerintem ülj a seggeden és ha nem birod a kritikát szerezz bele valami ignore plugint, ne tőled sokkal fiatalabbakat fenyegess a neten azzal hogy hogyan teszed tönkre az életüket. 

kitudja milyen kapcsolatai vannak, kicsi ország ez. én pedig nem vagyok akkora értékű munkaerő mint trey. lehet ez esetben sikerulne, sose szabad alabecsulni a másikat. :)

pont ezt mondtam blintux fenyegetőzéseire is. nem szabad ezeket félvállról venni. 

Echoes from the past, és igen, van twittah' acc-om is. De hogy most 2. vagy 3. alkalommal jelentkeztem-e be, annak megválaszolása Java OOM errort indukálna.

echo crash > /dev/kmem

Ez most a kapuzárási pánik vagy a jogi osztály miatt van?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "