Egyes Galaxy készülékeket eltéglásított a Samsung frissítése

Címkék

Hozzászólások

"Service center visit is advised" oh rly? No shit.

Ezek nem mai mobilok. A Galaxy S10 biztosan LOS támogatott. Aki lecserélte ezt megúszta. Ez az incidens is egy újabb érv a LineageOS mellett a gyári helyett. 

Mert a LineageOS fejlesztőinek valami mindenek felett álló tanúsítványa van arról, hogy soha nem követlen el olyan hibát, ami a készüléket működésképtelenné teszi?

Ezt nem a Samsung védelmében kérdezem, hanem nem igazán értem, hogy a véletlen szoftver hibáktól hogyan véd meg a szoftver cseréje...

Szokásos Android minőség... 🤷🏻‍♂️

Bocsánat, hogy beleszólok.
Szerintem mindkét platform esetében szólnak érvek mellette és ellene.
Valamelyiket választod. Oké.
Azt nem értem, hogy miért van szükséged erre a mértékű önigazolásra? Ha a választásod lefedi a use case-edet és elégedett vagy vele, akkor miért foglalkozol vele még mindig ennyit?

Szerkesztve: 2024. 10. 06., v – 10:17

Ez a Stay Safe képmutató duma a végére minek kell? Ha az én  egészségem miatt aggódik a szamszung, alapítsanak medical diviziót. Ha meg a telefonom egészsége miatt, akkor rúgják picsán a hülye programozóikat, akik ilyen szart engednek pusholni az apdét szerverükre.

ájfónt kell venni helyette! a samsungtól pedig követeljük a magyarázatot!44!4!4!4!4?!4!4!4! sőt, zárjon be a szMaszung, utalom a profit éhes multikat!4!4!4 kerüljön több ezer ember az utcára és haljon éhen!4!4!4!4!

Talán a "service center visit"  ilyen esetben legyen ingyenes, méltányosságból. Egyébként mi az, amit csak a szervizcenter képes megjavítani, alaplapcserén kívül?