A hitelességről ...

Hozzászólások

Egy pillanatra megijedtem, hogy Trey osztotta meg...

Szerkesztve: 2024. 06. 26., sze – 10:02

ismét egy hazaáruló provokátor poszt! ne ébreszd rá szegény fityesz szavazókat hogy orbán folyamatosan átkúrja őket :D oroszország <3 putin <3 hanyatló nyugat ahova trey is jár nyaralgatni: 🤮🤮🤮

olyat is mondtak hogy a gyerekeket és a családokat megvédik, aztán mégis pedofilokat védenek és támogatnak. ilyen ez.

Kónya Endrét kényszerítésért ítélték el, azt az atlantista cselédmédia adta a szátokba, hogy pedofil kapott kegyelmet. 

 

"Az igazgatóhelyettest 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon ítélték el kényszerítésért, amiért 3 év 4 hónap börtönbüntetést kapott, mellékbüntetésként öt évre eltiltották a foglalkozásától és a közügyek gyakorlásától is"

 

Novák Katalin kegyelmezési ügye – Wikipédia (wikipedia.org)

De egészen biztos vagyok benne, hogy e tény nem fogja megváltoztatni jól felépített álomvilágodat.

kónya endre a szabadon engedése után (videófelvétel van róla) ugyanott folytatta ahol abbahagyta. hiába van róla bizonyíték most semmi baja nem lett emiatt. a fidesznek megérte ezért lapátra tenni egy állítólag nagyon szuper köztársasági elnököt. :D egy pedofil segédje miatt. ez megvan?

nem tudom ti milyen emberek vagytok, de ha tőlem a munkáltatóm azt kérné hogy segítsek neki a pedofil bűnözésben akkor mindent megtennék hogy bebuktassam és/vagy felmondanék. engem nem lehetne ilyenre kényszeríteni. az én szememben így a továbbiakban az aki segít gyerekeket molesztálni egy pedofilnak az ő maga is egy pedofil lesz. 

értem, hogy a jog szerint nem, de csak emberi oldalról vizsgálom akkor az én szememben ez így van. fiatal gyerekek lettek az ügy miatt öngyilkosok. 

de védjed csak őket. :D 

kónya endrének börtönben lenne a helye. a fidesz a bűnei ellenére kegyelmet adott neki, szabadon engedték, hogy ugyanott folytassa ahol abbahagyta. ez a keresztény fehér heteroszexuálisok pártja. sajnos én nem sokba tudom nézni azt a pártot aki egy ilyen embert szabadon enged és utána hagyja hogy ugyanott folytassa ahol abbahagyta. :(

2008:

A => C

Később:

B => !C

Libbantak és a hup bölcsész frakciója meglepődik:

A != B && C != !C

Nahát!

neked nem tűnik fel hogy ebben a videóban orbán elmondja, hogy mit és hogy kamuzik az agresszor? amit pont ma csinál az agresszor. (segítek, az agresszor jelen esetben oroszország) tehát ebben a videóban elmeséli a helyzet működését, kifejezi nem tetszését. ma, 2024-ben pedig ezeknek nyalizik és ezekkel ért egyet. :) aki a fideszre szavazott az a háborúra szavazott.

Az a bajod, hogy abból indulsz ki, hogy a feladatunk valami vélt igazságnak a védelme. Két nagyhatalom között az egyik pártjára akarsz állni, mert úgy véled, hogy ott van az igazság.

Holott az igazság az, hogy számunkra a feladat a túlélés nem a nagyhatalmi igazság védelme. Ráadásul a NATO oldalon sincsen ott az igazság, tehát emiatt is értelmetlen lenne védeni. De kicsiként nem is tisztünk ezzel foglalkozni, egyszerűen úgy kell sakkozni, hogy amiből lehet maradjunk ki, és ha lesz Orosz-NATO összecsapás, akkor azt ne itt vívják meg. Ennyi a dolgunk, teljesen mindegy, hogy "kinek van igaza". (Senkinek. Illetve annak lesz igaza aki győz, de az is teljesen mindegy. Hallgathatjuk majd, hogy a másik oldal mennyire borzalmas volt. Mi jár annak akinek igaza van? A szája. Ennyit számít az igazság. A túlélés számít csak.)

Azt is látni kell, hogy a NATO oldal egyáltalán nem annyira potens jelenleg, hogy egyértelmű volna a győzelme. Teljes mellszélességgel beállni a konfliktusba őrültség volna bármelyik oldalon is.

Amikor a felvétel készült még egyértelműen a NATO oldalán volt az erő (bár a gyengülés folyamata nyilvánvaló volt, ezért az igazán okosok már akkor is kétlekedhettek, de Orbán sajnos nem igazán okos). Ezért akkor még ésszerű volt amit akkor mondott. Akkor az volt. Most meg ez van.

Azért abba is belegondolhatnánk, hogy 16 év(!) telt el azóta.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Fogalmam sincs. Életemben nem voltam fideszes.

Edit: Tudtommal az eddigieket igen, most a 13. szankciócsomag már Kínára is kiterjed és az ellen felszólaltak.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

nem az a baj hogy illiberális. tudom hogy az agyad csak ennyire képes, de nem mindenki liberális buzi woke akinek nem tetszik hogy a fidesz szétlopja az országunkat. hazudozik, manipulál és nagyon csúnyán szétlopja az embereket. az hogy valakinek ez nem tetszik még nem lesz woke, sem buzi, sem liberális, sem baloldali se gyurcsány fanatikus. 

ami azt illeti a faszunk ki van a generációtokkal, gyurcsánnyal, az összes korábbi politikussal akik lófaszt sem tettek csak loptak. kurvára unalmasak vagytok már. kurvára unalmas már a wokeozoás, a buzizás, kurvára unalmas már a gyurcsányozás meg a baloldali libsizés is.

nem mindenki van beleőrülve gyurcsányba mint ti. ti is csak azért mert orbán elhiteti hogy mindenért ő a hibás, csak ő, és senki más. :D 

nem kéne szétlopni az országot baszdmeg. nem te vagy a politikusért hanem ő van érted, fogd már fel te szerencsétlen.

ott volt pl Juhász Péter, vagy MZP. mindegyik nagyon jó alternatíva lehetett volna, de persze hülyeség megpróbálni, az az egészséges ha egy ember több évtizeden keresztül vezet egy országot. oroszország, kína, észak korea, mind szuper hely ugyebár. inkább több száz milliót kelll költeni arra hogy hazugságokkal cancelezzük ezeket az embereket.

de... neked egyébként mi közöd van ehhez? te angliában élsz, nem ide adózol, semmit nem teszel a közösbe, 0 jogod van bármibe beleszólni. szagérts azon a helyen ahol élsz.

olyanokkal nem nagyon lehet mit kezdeni akik kétpofára bekajálják hogy nincs alternatíva. komolyan elhiszed hogy senki más nem képes jól kormányozni egy országot csak orbán viktor? miért nem itthon élsz ha ennyire imádod amit orbán itthon csinál?

én nem gyűlöllek. válaszoltam a kérdésekre, további kérdéseket tettem fel amire te már képtelen voltál választ adni.

arra is kíváncsi lennék hol normális az hogy a köztársasági elnök kegyelmet ad egy pedofil bűnözőnek utána élete végééig pénzelik az adófizetők pénzén. egy normális világban ezért börtön járna, nem jutalom.

lol. hol írtam, hogy azért mert nem egyezik a véleményünk? azt írtam azért nincs beleszólásod mert semmit nem teszel ezért az országért. nem itt dolgozol, nem itt adózol, nem itt élsz. pont annyi közöd van az egészhez mint egy random mexikóinak. 

kérdezem megint, ha ennyire szereted orbánt, azt ahogy kormányoz meg az itthoni helyzetet akkor miért nem itt élsz? miért nem itt dolgozol? miért nem ide adózol? miért a fidesz szerint hanyatló libsi woke nyugaton élsz? hiszen ott rosszabb mint itt, miért sanyargatod magad? direkt száműzted magad egy helyre ahol szarabb élni mint itthon? 

magyarországon jobb dolgod lenne, gyere haza! adózz ide, aztán lesz jogod beleszólni bármibe is. vityád is mondta, hogy itt a legjobb élni, nem hiszel neki?

értem, hogy állampolgár vagy. te nem érted a kérdéseimet, hiszen képtelen voltál bármeyikre is válaszolni. mondom még egyszer, nem itt élsz, nem ide adózól, egészen pontosan nulla amit magyarországért teszel. 

újra megkérdezem, ha ennyire szereted orbán viktort és a fideszt valamint amit magyarországgal tettek az elmúlt 14 évben akkor miért nem itt élsz? miért nem ide adózól? miért nem teszel valamit a hazádért ahelyett hogy bevándorlóként angliából ugatsz hogy nekem/nekünk mi a jó?

muszáj vagyok gondolatolvasni, hiszen 2-3x kérdeztem és egyszer sem akartál válaszolni. :( pedig te egy őszinte értelmiségi nemes vagy, nyilván tiszták a szándékaid, nincs titkolni valód úgyhogy őszintén választ is adhatnál.

ha rajtam múlna elvenném azoktól az állmpolgároktól a szavazati jogot akik az elmúlt 3-5 évüket külföldön töltötték és nem ide adóztak. azonnal visszakaphatják amint visszajönnek ide és ide lapátolják a pénzt.

😂😂😂😂

Bazdmeg, ezért rinyálsz folyamatosan, hogy válaszoljak?!

😂😂😂😂

Ja, meg kifelejtettem:

Élni akartam a nagyságos EU által biztosított jogommal, ha már a szavazatom ellenére beléptünk.

Ha nem akartad volna, hogy külföldön éljek, akkor te is az EU csatlakozás ellen szavaztál volna.

ha rajtam múlna elvenném azoktól az állmpolgároktól a szavazati jogot akik az elmúlt 3-5 évüket külföldön töltötték és nem ide adóztak. azonnal visszakaphatják amint visszajönnek ide és ide lapátolják a pénzt.

Gondolom támogattad a tandíj/"röghöz kötés" bevezetését 2012-ben.

https://hvg.hu/itthon/20121215_Orban_feltetelei_lesznek_az_ingyenes_tanu

nem. engem továbbra is a mértéktelen lopás frusztrál, a pedofilok támogatása frusztrál, a hazudozás, az frusztrál. a propagandára és a focira elköltött milliárdok frusztrálnak ahelyett hogy az egészségügyre vagy az oktatásra mennének ezek. örülök, hogy ti rendben vagytok ezekkel az ügyekkel. 

Akkor két út áll előtted: vagy felnőtt férfivé válsz, megtanulod kezelni az érzelmeidet, megérted, mi az, ami rajtad múlik és mi az, ami már nem, a lehetőségeidből kihozod a legtöbbet, és végül mosollyal az arcodon fogsz meghalni, vagy maradsz az érzelmeit kezelni képtelen, frusztrált gyerekember, tomboló kisfiú, akinek majd megírja a sajtó, hogy éppen  miért kell frusztrálódni és dühöngve, iszonyú megbánással a szívedben ér majd a halál. 

Te döntesz.