Egy liberális amerikai professzor kiakadt Ninh Long operaénekes ünnepi öltözete miatt

Fórumok

https://twitter.com/KimLaneLaw/status/1636395335647137794

Na most ha egy ilyen balpina (balinverzf@sz vagy hogyan illik voke-ul hívni ezeket a szőkített rémségeket) ennyire fogalmatlan hülye, miféle színvonal lehet az amerikai egyetemeken mostanában?! A Twitter eléggé nyilvános média ahhoz, hogy egy magára valamit adó professzor ne publikáljon rajta baromságokat saját tudatlansága közvetlen bizonyítékaként, beégetve ezzel saját magát. 

Hozzászólások

Bámulatos, hogy internet nélkül ezeknek a fogalmatlanoknak semmi lehetőségük nem lenne a baromságaikat a falujuk határán kívül is terjeszteni. What a time to be alive!

Az amerikai professzor (lassan ez is hasonló jelentéssel fog bírni mint a "brit tudósok") egyetemi környezetében internet nélkül is terjesztené a fogalmatlan butaságait. Valahol itt kezdődött az amerikai egyetemi oktatás hanyatlása, azt még megértem, hogy hisztérikus szőke picsa valami elbaszott bölcsész lehet, de pont az egyetemi vitáknak kellene mentesnek lenniük amennyire csak lehet az érzelmektől és a tárgyilakosság talaján maradniuk. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

>valami elbaszott bölcsész lehet

  • a CEU gender studies MA szakirányának alapítója
  • a Horn Gyula által vezetett MSZP-SZDSZ kormány idején az Alkotmánybíróság kutatója és a parlament Alkotmány-előkészítő bizottságának szaktanácsadója

"amerikai": pipa
ki pénzelii: pipa
motiváció: pipa

Köszi! Jól ismerem miféle ember Kim Lane Scheppele. Az elbaszott bölcsészt arra a másik szőke picsára értettem, aki a az előző hozzászólásomban linkelt youtube videóban látható. Épp hisztérikus rohamot kap Norman Finkelstein előadásán, a kanadai Waterloo egyetemen. Gondolom ottani hallgató lehet. Mentségére szolgál, hogy Kimnél jóval fiatalabb. Viszont ha ő nem az egyetem bolondja volt (valószínűleg nem) és az átlag hallgatót képviselte, azaz ott már akkor ilyen mentális szinten álltak az amerikai hallgatók, akkor nem csoda, hogy napjainkban Kína épp beelőzi Amerikát. Egyébként Norman Finkelstein is egy furcsa alak. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Szerkesztve: 2023. 03. 17., p – 15:07

Azt írja, hogy az 1930-as években hordtak ilyen ruhákat, majd belinkel egy doksit (mint forrás), amiben semmi más nincs, mint látványtervek a 30-as évekből, raádásul a szövegben benne van, hogy ezek díszegyenruhák lennének.

Aztán ugye, hogy egy vietnámi származású emberen van, az fel se tűnt neki?

Amit a házas nők viseltek, mivel ők már megtalálták, elcsábították a férjüket. De nem volt ez másként a korabeli Amerikában sem. Scheppele persze még a korszakot is képtelen eltalálni és ez ma professzor szint Amerikában. A mai magyar közoktatás színvonaláról inkább nem írnék, viszont Kínában amely országot egyre gyakrabban nevezik meg fő ellenfél/ségnek amerikai politikusok ez a tudásszint még érettségit sem ér. Mivel akarják az amcsik megnyerni a harcukat?! 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Kicsit rövidebb címeket pls.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2023. 03. 18., szo – 07:09

A mai világ toleráns és tiszteli a másságot, ezért mindenkinek papagájnak kellene kinéznie.

Mandiner copy+pase. Ennek mi ertelme van?