DST100/NuAir/Siltek+ kompresszorhoz cső kerestetik

Fórumok

Rosszabb már nem lehet alapon: megsérült a 991-es jelölésű cső. Lásd a .pdf-et és itt: https://imgur.com/a/dj3BB5w

Namost, pár hete levelezgetek asz ügyben, először a forgalmazóval, aztán a gyártóval, aki elküldött egy céghez, az elküldött egy másikhoz, és így tovább, a vége az lett, hogy nincs cső.

Ez egy ~400mm hosszú, szemre kutya közönséges "efféle" cső, amit tuti lehet kapni valahol, katalógusból, vagy uram bocsá', van cég/ember, aki legyárt ilyet. A bökkenő, hogy két darabra lenne szükségem, nagyon maximum háromra, így aztán valószínűleg maradna a boltból/katalógusból vásárlás, még ha valószínűsítem is, hogy van ehhez szerszám, amivel rá lehet roppantani a csőre a megfelelő véget, és jónapot.

Az igazi probléma, hogy vagy rosszul keresek, vagy rosszul gondolom, hogy ebből van valahol, mert sehogy se találok ilyet. Ha valakinek van ötlete, hogy hol lehet ilyet kapni, írja meg.

Illetve már arra is hajlok, hogy vegyek szerszámot és legyártsam én a csövet, de nem vagyok benne biztos, hogy ez egy járható út (kell-e neki hidraulika vagy valami, szóval esélyes, hogy problémásabb, mint pár rj45-öt felcsattintani).

 

Update:

"Ideiglenesen" megoldottam :) https://imgur.com/a/mqFGZVk

Hozzászólások

Én valami hidraulika cső gyártót/szerelőt keresnék meg ezzel.

Nade közben egy másik címről meg (úgy, hogy korábban egy hasonló cég azt írta, hogy nem lehet beszerezni(*):

"A keresett alkatrész adatai:

Beszállítási idő: 10-12 munkanap

Ár:9408 Ft+áfa/db

Cikkszm:  09430214"

Annyira tipikus, hogy egyszerre jön minden :)

 

Aha... "Amennyiben az Ön álltal keresett alkatrész a 09430213-as akkor sajnos nem tudjuk biztosítani mivel a német raktáron sincs ( beérkezése 16-20 hét is lehet)."

 

Meh. Viszont így most rájöttem, hogy akár cikkszám alapján is lehet keresni, és valóban: https://www.cnc-shop.mobasi.com/Ersatzteile/Druckluft-Ersatzteile/Flexi…

 

*) bár ők a 09430213-as cikkszámot írták... egyre jobb :D