ez már szinte eegy haiku! :D

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 02. 07., k – 10:26

Amatőrök...
2023-ban már illene egy ilyen levelet ChatGPT-vel lefordítani! :)

Ha semmi más nem lenne gyanús: hatóság ami vasárnap levelet ír/dolgozik?! :)

... és egy kicsit vogon költészet is :)

[...] Azt mondtam, hogy a középkorban a retardált elhunyt pedig az öregszik. Várok a szervizesét.

[...] Az autósok azért fejlődnek, hogy a kisboltban 100 ezer köbcentit adjanak meg a melegedéssel egy benzinmotor töltőt közben, termelő talajban meg még nem tudjuk, hogy a belsőégésű táblázatokba tudjuk-e feltölteni egy 24 fokos hiper-szuper technológiát.

 

Meg kellene tanítani neki nigériai hercegeket is!

Kormányunk IMF

Tehát mégis igaz? Létezik a Világkormány, amiről suttognak?

Szerkesztve: 2023. 02. 07., k – 15:12

Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy tényleg annyira faszok az emberek, hogy felülnek egy 85 millió dolláros ígéretnek (~31 milliárd forint) a nigériai hercegtől, vagy akárkitől? Nem lenne jobb írni egy emailt, hogy minden Android usernek jár ötezer forint kártérítés a gúglitól az XY class action lawsuit eredményeként, ide tessék írni a személyes adatokat? 

Vagy a B opció, hogy ezzel szándékosan úgy rostálják a mezőnyt, hogy csak a legnagyobb idióták maradjanak versenyben.

Rostálják a mezőnyt, egyértelműen. Az ő idejük és kapacitásuk is korlátos, nem akarják olyan célpont győzködésére pazarolni, aki végig bizonytalankodik és az utolsó pillanatban meggondolja magát, majd mégsem utal.

A telefonos scammerek egy része pl annyira ráspecializálódik nyugdíjasokra, hogy egyrészt eleve csak munkaidőben aktívak (mármint a célpont mukaidejében, mikor dolgozó ember nincs otthon) és ha nem olyan öreges a hangja az illetőnek, már csapják is le telefont.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Szerkesztve: 2023. 02. 07., k – 22:24

És ha minden ilyet hozzávágnánk a rendőrséghez, h az intézkedjen, akkor egy idő múlva lefoglalnánk a laptopjainkat, mint bűnjeleket?  Akkor így meg lehetne DOS-olni a rendörséget az elavult laptopokot nem kell kukázni, majd ők elviszik és őrizgetik évekig valahol :-D

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"