Az FFmpeg projekt felajánlotta segítségét Musknak a Twitter 2.0-hoz

Címkék

Musk vezetése alatt épül a Twitter 2.0 (bejelentés), az FFmpeg projekt pedig úgy hallotta, hogy Musk "hardcore video engineering" csapatot kíván összehozni a melóhoz házon belül. Az FFmpeg projekt a Twitteren felajánlotta Musknak a segítségét. Az id Software alapító John Carmack megtolta egy kicsit az FFmpeg tweetjét:

Ami ettől gyakorlatilag felrobbant:

   

Meglátjuk lesz-e együttműködés és ha igen, az milyen kihatással lehet a nyílt forrású közösség egyik kedvenc projektjére ...

Hozzászólások

Első adag: https://twitter.com/mtaibbi/status/1598822959866683394

   

trey @ gépház

:D

Trey nagyon gyanús vagy már nekem. Kb. minden második hozzászólásodban van valami szivárványzászlós (mindegy hogy ócsároló) tartalom, legutóbb bevallottad, hogy egy woke munkahelyen dogozol, most pedig Hunter Biden péniszéről készült fotókat linkelsz, kétszer.

Pont azt a twitet kellett kétszer is berakni, ami az amerikai elnök fiának péniszéről tartalmaz fotót?

Több tucat twitből állt a szál, te mégis pont a péniszfotósakat emelted ki, kétszer. :D Ezt hiába magyarázod, te fókuszáltál külön erre a részletre egy ffmpeg-es (!!!) hírben

Lehetne vitázni az ügyről mélyebben, de a topik alapján nem lenne eredménye. Nekem az az álláspontom, hogy revenge-porn kategóriába eső tartalmakat jogosan töröltek. Politikai oldaltól függetlenül. Ha Trump fiáról kerültek volna ki ilyen tartalmak, akkor is ugyanezt mondanám. Nyugodtan elhatárolódhatsz emiatt tőlem, sőt, inkább meg is kérnélek rá, ha erről máshogy vélekedsz.

Ha a saját utódodról kerülne ki revenge-porn, arról is ugyanígy vélekednél? Simán hagynád, hogy valaki kiposztolja őket ide egy blogba?

Istenem, mikor fog már kikopni végre az érvelésetekből ez a gagyi érzelmi húr pengetés?

Odaszóltak a miniszterelnök-jelölt stábjából, mert a Biden kokós-pornós fiát bántották? 🤣

Hát miért nem a visszajelzés linket használták? Egyből a menedzsmentnek kellett írni ... 🤣

trey @ gépház

Napi Musk digest:

 

trey @ gépház

hup=twitterfigyelő

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Nem rossz, ha valaki helyettünk figyeli. Twitter amúgy egy borzasztó fárasztó és időrabló valami.

Most néztem, hogy nekem 9 ember van beállítva követésre, ehhez képest pont az ő tweetjeiket nem látom alapból, hanem egy rakás másik emberét, akikről sosem hallottam. Fárasztó a sok szemétből kimazsolázni, ami tényleg érdekelne.

Legjobb úgy használni, hogy nem használom, hanem megnézem pl. a hup-ot vagy valami más oldalt, ami a twittert előszűri egy adott témában.

Vagy csak annak a 9 embernek a tweetjeit nézem bookmarkból, akik tényleg érdekelnek. Bár ez is macera.

Nem tud esetleg valaki valami oldalt vagy programot, aki konkrét twitter accountok tweetjeit listázza időrendben?

En https://tweetdeck.twitter.com/ -t hasznalom, csinaltam par csoportot es megadtam melyikben kik legyenek benne igy akkor eleg csak azokra a csoportokra ranezni, meg mellette ott van az omlesztett is (csopotok nem fednek le minden kovetettet) amit nem nezek at, max ha eppen akkor ranezve eszreveszek valami erdekest.

A Twitter video alrendszere egyébként tényleg csapnivaló. Rákattintasz a videóra, elindul egy fél másodperc, aztán homokórázik egy 10 másodpercet mire elindul. Nem az én Internetem miatt van, mert rengeteg helyről ezt hallottam már. Nektek volt már, hogy normálisan működött?

Szóval van mit heggeszteni rajta, sok sikert kívánok a projekthez!

Szerkesztve: 2022. 12. 03., szo – 17:59

kattintottam az ffmpeg miatt, kár volt, ez csak egy trey-től megszokott clickbait-es cikk...

a "témaindító" ok, de utána a wilmingtoni szervizben hagyott laptopon talált "dokumentumok" nem érdekelnek, és nem értem, hogy "lazán" miként kapcsolódnak az FFmpeg-hez, de ez legyen az én problémám, biztos valamiről lemaradtam, vagy csak nem vagyok elég asszociatív...

mi a kapocs? https://danveloper.medium.com/artificial-intelligence-on-the-biden-camp… ???

Ebből a lényeg:

Regen minden jobb volt

Tele van az internet ilyen mémekkel. 

Tele van a főoldal szakmai témákkal, de te - valami furcsa módon - mindig csak azt találod meg, ami neked nem tetszik. Valójában azért, mert egy troll vagy. Annyi szép téma van pedig a főoldalon, amihez hozzászólhatnál, de sajnos "valamiért" ahhoz nem teszed. Nézd át az előzményeidet és gondolkodj el azon, hogy mivel tudnál kevesebb zajt csapni itt:

https://hup.hu/user/19692/activity

trey @ gépház