Hová tűnt a pilóta keksz?

Fórumok

Tudja valaki, hogy hová tűnt a boltokból a pilóta keksz?

Hozzászólások

>Tudod vállalni 6+2-es munkarendünket (2 nap délelőtt, 2 nap délután, 2 nap éjszaka, 2 nap pihenő)
Igy már értem miért küzdenek emberhiánnyal, dolgoztam hasonló beosztásban és nincs az a pénz, hogy újra vállaljam

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Nem is értem, ezt a hülyeséget miért erőltetné valaki. Egy még 2 heti bontásban is szar lehet csinálni, 2 hét d.e., 2 hét d.u., 2 hét éjszakás, nem hogy 2 naponta váltogatni, a szervezet nem tudja megszokni, hogy mikor aludjon, pihenjen.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Nem is az, hogy a munkás ne reklamáljon, de ez így a cégnek se jó, hogy emiatt nem dolgozik nekik senki, mindenki elmegy, termelés akadozik, aki vállalja is ezt, csak ideig-óráig, és az állandó fáradtság miatt a munkavégzés minősége, teljesítmény is csorbát szenved. Ez ilyen tipikusan balfék rendszer, hogy mindenki feleslegesen szenved miatta, de csak azért is csinálják, mert csak, az élet nem elég nehéz, nehezíteni kell mindenáron. Tényleg ugyannyi erővel ezt jobban is meg lehet szervezni, állandósabb műszakokkal, ami szintén nem a legcsábítóbb, de azért úgy már szerintem akadna, aki vállalni tudná hosszabb távon is.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Én elektromos szakemberként dolgozok ilyen munkarendben, azzal a különbséggel, hogy a másik négy kollégámat is én helyettesítem. Így lesz a rosszból még rosszabb, és a végén már semmi rendszer nem marad benne. Gyakori a "rövid váltás" és a szabadnapok tologatása esetleg a túlóra. Pár naponta néznem kell a vezénylést műszakbeosztást, mert lemaradok a változásokról.

Én is akartam venni valamelyik nap, akkor ez az oka. Érdekes módon ez a probléma látszólag nem érinti a vaníliáskarika-szakos dolgozókat.

Debian - The "What?!" starts not!
http://nyizsa.blogspot.com

Részemről:

Pilótakeksz vs. vaníliás karika

       0          :         1

trey @ gépház