Bocsánatot kérek haroldking

Kedves Viola Zoli!

Bár barátok mi soha nem leszünk, de eljött az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Szeretnék bocsánatot kérni, de nem a megbocsájtás nyugtató ereje miatt, hanem a Te lelki békédért.

A bocsánatkérésem azokra az ellened irányuló kommentjeimre értem, ami gyerekes és gusztustalan meg alpári és főleg szeretett édesanyád méltóságát és emlékét gyalázza.

NEM GONDOLTAM KOMOLYAN! Igazából őtőle szeretnék emiatt bocsánatot kérni így.

Úgy látom helyén valónak, hogy itt nyilvánosan tegyem, mivel a meggyalázásai is itt történt.

Remélem, ha tüske maradt benned, megnyugvást jelent ez számodra.

A reménytelen trolljaid, akik ezt most olvassák üzenem, hogy ez egyáltalán nem gúnyolódás. Komolyan gondolom. Bár nem csodálkoznék Zoli, ha pont Te vennéd ezt gúnyolódásnak.

Ha ez mégis így lenne, privátban jelezd, sőt itt szerintem ne is szólj hozzá, mert csak beletrollkodnának a kis nyomorék szolgáid.

Hozzászólások

Lemaradtam! Mi történt?

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

"Komolyan gondolom. "

Te? Komolyan? Bármit?

Ne röhögtess...

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Egyébként abszolút nem kell mellre szívni itt a hupon semmit. Valaki trollkodni jár ide, tehát ezért szereti a hupot, valaki meg a trollok miatt jár ide harcolni, valaki meg nézi ezt az egészet, stb. végtelen.

Van itt egy közösség, lehet olvasgatni és írkálni ami éppen eszedbe jut. Én bírlak, és jó hogy itt vagy. Toljad a blogokat, meg szerintem egy-egy blog szólhatna gentooról, mármint kis rövid bejegyzések amik kedvet csinálnak hozzá. Én ilyesmit itt szívesen olvasnék tőled.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Én bírlak,

Tudom. 

és jó hogy itt vagy.

Lehet már nem sokáig.

Toljad a blogokat,

Kezd elmenni a kedvem tőle a sok buzi kisbetű meg bolond romboló munkássága miatt.

meg szerintem egy-egy blog szólhatna gentooról,

Ha annyira elkötelezettnek érezném a gentoo hittérítést, vettem volna a gentoo.hu domaint és csinltam volna saját honlapot, mert azt is tudok kisbetű, mert VELED ELLENTÉTBEN és legalább SZAKEMBER vagyok, te meg maximum suckember. Jelentéktelen kis buzi. Csak azért kapnám be a farkad, hogy leharapjam és keserves kínok közt elvérezz, de ne pedig elélvezz.

mármint kis rövid bejegyzések amik kedvet csinálnak hozzá. Én ilyesmit itt szívesen olvasnék tőled.

Egyszer lehet hogy fogsz, de máshol. Lehet a blogsosozatomat is kénytelen leszek saját felületen befejezni, mert trey kibasz, amiért számra merem venni kedvenc kis barátját kisbetűt.

Ha tényleg van itt aki bír (engem), mozgassatok meg minden követ, hogy megtudjam ki valójában kisbetű. Nevet, címet, mindent!

Genttojedi, Gentoojedi,

mi lesz most? mi lesz most?

Ne félj, Hupper, ne félj, Hupper,

nem én írtam ezt a fost.

 

Még zúg a bús, bősz HUP-refresh,

topic nyílott, veretes.

Mint bráner Szájer vén ánuszát,

törték fel az accountját.

/SZERK 7. pont/

Ne félj, Hupper, ne félj, Hupper,

nem én írtam ezt a fost.

Hát ki? :)

Ha ez bárkinek az első verse, simán megadnám Neki az ötöst kortól függetlenül. Verset írni nem olyan egyszerű, mint sokan gondolják. De a szándékot is díjazom egy négyessel.

A probléma sokkal összetettebb, mint gondolnátok.

1. Egyrészt ez eredetileg egy színvonalas szakmai portál volt valaha. Mi lett belőle?

2. Hogy lehet az, hogy a portál egykori atyja és anyja Micskó Gábor ennyire beleszarik, hogy komolytalanná tegyék?

3. Ha ezért fizettek tényleg az új tulajok treynek, bár vannak kételyeim, hogy nem trey koholmánya, hogy egóját dagassza.

4. Tegyük fel, tényleg új tulajdonosok vannak, akkor viszon magyarázza meg valaki hiteles ember, miért van az, hogy regeléshez treynek kell írni és nem egy olyan központi címre, amit több moderátor is néz? Pl: regisztracio@hup.hu. Vagy kiadták/ráhagyták az új tulajok treyre ezt a nemes feladatot ellenszolgáltatás fejében?

Ami azt illeti engem zavar, hogy alkotó emberek munkáit trollkodják szét olyan egyedek, akik vagy nem tudnak alkotni, mert ostobák pl kisbetű, vagy valami ideológiai alapon érzik kötelességüknek az akadékoskodást pl gelei, vagy öncélú szórakozásból állatkodnak NagyZ, sajnos őt bírom, annak ellenére, hogy köcsög HK-val, mert rokonlelkek vagyunk. Csak ő sokkal okosabb nálam, és persze sokkal öregebb és azért rondább is szegénykém, de én szeretem. Ezt csak azért írom, mert nem kéne disznóznija HK-t, mivel lehet nagyurunk jobban néz ki nála. De igazából leszarom hogy néznek ki. Egyikükkel sem fogok soha lefeküdni.

5. Kisbetűre haragszom, mert a szememben egy ostobán okoskodó és romboló ember. Egy értéktelen hulladék. HK szerint a linuxfórum hnyatlása is részben Neki köszönhető. Hát ehhez gratulálok. Az ilyen embert ki kellene végezni nyilvánosan oly módon, hogy minél jobban sérüljön a méltósága. De én ilyet nem irok. Mert a gyilkosságra való buzdítás is bűncselekmény. Még poénból sem jó, mert valami idióta genttojedifanatikus olvassa vagy csak úgy egy elmeroggyant célt keresve véletlenül tudja ki ez és úgy gondolja kéne valami hasznosat tenni, hogy céltalan elbaszott életével kezdjen valamit és nyelőcsövön szúrja, vagy májon és meghal. Hát kurvára lenyomoznának meg levadásznának. Ugyanis simán le lehet. Neked mondom kisbetu, mert Te gyöngeleméjű szakbarbár ezt biztosan nem tudod.

6. HK tényleg nem kéne basztatni. Az a gyerekes, ha vele, mint nem teljesen százas egyénnel csinálják, aztán rajtam akadnak ki a megnyilvánulásaim miatt. Az nem fordult meg a fejetekben, hogy esetleg én is poénkodok azt demonstrálva, hogy ezt az oldalt nem lehet komolyan venni?

7. Az accfeltörés ugye csak poén akar lenni? Nem árt letisztázni, mert irtam hknak egy egy kérdőre vonást ezt hogy gondolta. Ha tényleges feltörés történt nevergone-nek jelezni kellene.

 ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

valaki lőjön le!

> Neked valami perverziód van, hogy ezeket előveszed a süllyesztőből?
Dehogy, ennek még csak alapja sincs. Csak lassú vagyok, és próbálok minden kommentre reagálni! :)

> Szembenéz a múlt árnyaival.
Viola Zolival nézzen a r szembe! :D

Szerk.: Egyébként nem akartam az arcot bántani, mert nekem esett rosszul. Érzékeny vagyok, tehát módosítanám arra, hogy leszarom! :D

Szerk2: Tudom, hogy eléggé nyomi dolog, de zavar, és hiányzik, hogy kisbetut nem látom írva. Mindig olyan postban vagyok, ahol ő nem, vagy nem tudom. Mind1

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Semmi gond Gentoojedi, én már akkor se sértődtem meg ezen, amikor írtad. Nincs harag. Emiatt igazán kár volt egy blogbejegyzést írnod. Néha kicsúszik ilyesmi a legjobb emberek száján is, hát ez van na, nem vagyunk tökéletesek. Akkor van csak baj ha valaki __rendszeresen__ művel ilyesmit. Mert ugye, egyszer-kétszer elmegy, mindenki hibázik. Valaminek a rendszeres művelése azonban már komolyabb ügy ugye, mert az alapvető jellemvonásra utal.

Szóval ismétlem, részemről semmi gond, minden oké.

Tudatosan kerülni szoktam minden tartalmat, ami tőled származik. Mert értelmetlen, időpocséklás. (hogy most miért vagyok itt? Szombat reggel igényem van a trashre)

Na de néhány véletlenül elkapott content alapján én azt hittem, a Gentoojedi egy másik accountod. Most akkor nem? Vagy mégis?

Pusztán emiatt nem kell elismerned, mert nem vagyok azonos Gentoojedi-vel. Ő egy ténylegesen, fizikailag létező, tőlem teljesen független ember, akihez semmi közöm nincs, sőt még soha életemben nem is találkoztam vele személyesen.

Valószínűleg képes lennék megszemélyesíteni egy tőlem ennyire eltérő jellemet, miért is ne, a jellemábrázolás s a szereplők jellemébe való beleélés képessége alapvető egy író esetén. Ha azonban ekkora strapára vállalkozom, azt megírom egy regényben, nem fogom elpocsékolni pusztán a HUP kedvéért.

Jaj haroldking! Megértem, hogy degradál, ha abban a hitben hagytál volna mindenkit, hogy a nickem és a beírogatás a Te műved, de hihetetlenül tehetséges vagy a játék elrontásában. Picit dörzsöltebb lennél, már gyűjthettél volna trófeát. Nekem kettőt már sdikerült.

Ugye abban mindenki egyetért, hogy a troll, ahol tud beszól, ha valamit hibázol örömmel hívja rá fel a figyelmed, de ha valami jót csinálsz, azt nem ismeri el, hanem kussol. De a trollokból a saját módszereiket kiismerve ki lehet fogóval húzni az elismerést. Csakhogy ne legyen igazad vagy méricskéljék a farkadat az enyémmel máris kaptam két elismerést. 

Ha el tudtuk volna hitetni, hogy én a Te műved vagyok, most Te is elnyertél volna kisbetűtől egy elismerést. De nem tetted. Annyi biztos, hogy nem foglak bevonni a szivatós játékaimba, mert csak elrontanád.

Annyi biztos, hogy nem foglak bevonni a szivatós játékaimba, mert csak elrontanád.

Bölcs döntés. Magam is azt hiszem, hogy nem lenne az nekem való.

Ha el tudtuk volna hitetni, hogy én a Te műved vagyok, most Te is elnyertél volna kisbetűtől egy elismerést. De nem tetted.

Nem tettem, ez tény, de most se bánom hogy nem tettem. Egyrészt, nem szeretek mások tollával ékeskedni; másrészt, ha elhitetem (vagy rábólintok) hogy én Te vagyok (illetve fordítva) akkor ha később csinálsz valami nagyon meredek húzást amivel semmi esetre se tudok azonosulni, azt az én bűnömül is felrónák, mondjuk ki nyiltan: szégyenkeznem kéne miatta. Már bocs, de az a helyzet hogy bár alkalmanként ha kihoznak a sodromból én is rém ocsmány tudok lenni, de te e téren fényéveket rám versz könnyedén, erőfeszítés nélkül, ráadásul ehhez ki se kell hozni téged a sodrodból... úgyhogy ismételten elnézésedet kérem ha emiatt megharagudnál, de a helyzet az hogy veled óvatosnak kell lennem, de nagyon ám, még akkor is ha most engem igyekszel védeni. Aminek örülök, de itt nyiltan bevallom, előre félek az eszközeidtől...

Harmadrészt meg én EGÉSZEN EGYSZERŰEN NEM SZERETEK HAZUDNI. Ez van. Ez is igazolja hogy jó ember vagyok. LEHET HOGY NAGYON NAÍV IS, EMIATT. Lehet bogy emiatt soha semmire se fogom vinni az életben (anyagi értelemben). Ez elég sanszos. De akkor is ilyen vagyok, jó, és szeretnék is jónak megmaradni. Legalábbis úgy többé-kevésbé, mert a Tökéletesség ilyen téren egy elérhetetlen álom a világunkban. Ez az egy ok már önmagában is elég lenne hogy ne akarjak úgy tenni mintha másvalaki volnék. Nemcsak Te nem, de más se.

Kedves Gentojedi, sajnos még mindig túl fiatal vagy és túl heves. Én szeretek győzni, harcolok is néha, de már megtanultam, hogy azért van egy bizonyos határ minden cél esetén, amit megér az a cél a bevetett eszközöket és energiát illetően. Ilyen határ az is hogy erkölcsileg mennyire aggályos eszközöket vagyunk hajlandóak bevetni a győzelem érdekében. Én úgy ítéltem meg, a HUP egyszerűen nem ér meg a számomra egy ekkora vaskos hazugságot, bocs. Pláne nem az ha nem is az egész HUP-ról van szó, csak holmi „kisbetu” valamiféle (pár szavas...) elismeréséről.

Már amiatt is mert teljesen mindegy nyiltan elismer-e engem, de most viccen kívül írom halálkomolyan, sziklaszilárd megyőződésem hogy veszettül irigyel titokban, amiatt piszkálódik állandóan. Abszolút mindegy ezt miként fogja letagadni, úgyse hiszek neki.

Bocs hogy elrontottam a „játékot”, (meg se volt velem beszélve előre amúgy...) de én különben is kiskoromtól kezdve ÉN akartam lenni, a lehető legjobb ÉN, és nem másvalaki.

Szerkesztve: 2020. 12. 12., szo – 12:40

Ez már tényleg egy brazil szappanopera 666. része.

"Antónió bocsánatot kér Lucecítától, és elhatárolódik Banderas bandájától, akik Lucecítát úton-útfélen besározzák a piacon.

Lucecíta diétáztatja az oprendszereket, és megállapítja, hogy a "normális" emberek nem kommentelhetnek sehol, miközben a "nem normális" emberek tiltakoznak, hogy igazából ők a "normális emberek".

Banderas és társai folyamatosan szellemi fölényüket hangoztatják a piacon, aljas intrikákkal zaklatják Antóniót és Lucecítát, és felrúgják a virtuális homokozóvödröket.

A következő epizódokban még tovább nőhet a szellemi IQpénisz küzdelem, maradjon velünk!!!4!"

Poliverzum nem való átlagemberek közé.

Nem érti őket, nem tud viselkedni, kilóg bármilyen csoportból.

A közönség imádata nélkül viszont nem tud létezni, szükség van minél több hódolóra, akik elismerik a művészetét. 

Ez a kettő együtt feloldhatatlan ellentmondás.

 

Haroldking picit más, ő már próbál viselkedni, de még nagyon-nagyon nehezen megy neki. Muszáj jelen lennie, igényli a hódolókat.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Érdekes, más fórumokon is többször mondták már ezek-azok, hogy engem kéne megválasztani az ország vezetésére. Javasoltak engem már miniszterelnöknek is, igen, de még királynak is... És SOSE én hoztam szóba, ez mindig tőlem függetlenül merült fel...

Ennek oka valószínűleg az, hogy a kétségtelenül meglevő számos hibám mellett legalább egyetlen, abszolút bizonyossággal meglevő jótulajdonságom világosan látható: ŐSZINTE VAGYOK. Azt mondom (írom) amiben HISZEK. Nem alakoskodom. Nem taktikázom.

És manapság amikor minden politikus a lehető legocsmányabbul és legpofátlanabbul képes az emberek képébe hazudni, ezt egyesek nagyra értékelik. Gyakran még azok is akik amúgy nem sok nézetemmel értenek egyet. Mert még ekkor is az van hogy előre lehetne tudni, milyen helyzetben miként döntenék, hiszen megmondom, leírom, és NEM HAZUDOK. És ha e döntés nem is tetszik netán ennek vagy annak, de legalább nincs bizonytalanságbnan senki, s már ez is mekkora előny manapság!

Sajnos azonban épp emiatt nem lennék „uralkodónak” való. Miniszterelnöknek se. Nyilván ha megválasztanának, pokolian élvezném... talán egy-két hónapig. Utána nem. Utána csak pokoli lenne, élvezet nélkül. Túl nagy lenne a stressz, még akkor is ha senki se baszogatna. (Holott lenne bőven aki megtenné...). De még ezesetben is állandóan aggódnék a felelősség miatt hogy tényleg a lehető legjobbat teszem-e az országért, nem lehetne-e még jobban, stb...

Egyáltalán, ez csak akkor működhetne még akkor is ha vállalnám a stresszt, ha mellettem állna egy végtelenül alapos tudással rendelkező szakértői gárda, mert mindent én se tudok (pláne nem a politikából). A baj az hogy nem úgy látom hogy jelenleg létezne egy ilyen szakértői gárda, s ha valakiben meg is van ehhez a tudás, hogy szakértő legyen, mi garantálja hogy ugyanolyan becsületes lenne mint én?!

Ez egyszerűen egy álom, na. Nem működne. Ez a korszak olyan, hogy benne kizárólag a pofátlan és korrupt politikusok tudnak érvényesülni a politikai pályán.

Előre látom, még ha valami csoda folytán meg is lennék választva, azonnal azzal kezdenék az ellenségeim hogy felkutatnak gyerekkori históriákat 40 évvel ezelőttről, vagy még régebbről, hogy azzal járassanak le. Valamit biztos találnának amire már magam se emlékszem. Senki gyerekkora nem volt teljesen makulátlan. Vagy előhoznák pár HUP-os postomat ami polkorrektségi szempontból nem vállalható. És még ami ezek közül lényegében ártatlan, azt is félremagyaráznák hogy bele lehessen kötni. Ugyanezt teszik most is a trollok, csak ez sokkal komolyabb lenne egy politikus esetében.

Kell a halálnak az ilyesmi. Még annyi nyugalmam se lenne mint ami most van. Szóval nagyon szépen köszönöm a javaslatot, de nem vállalnám. Mert mégis, szerinted akkor mennyi időm maradna ALKOTNI? Hm?!

Az az egy-két hónap (maximum) amíg az elején kiélvezném a dicsőséget és az újdonság varázsát, egyszerűen nem éri meg azt ami utána következne. Vagy még előbb...

Mégis, az hogy e javaslat újra meg újra felmerül velem kapcsolatban az életem során a legkülönbözőbb helyeken, már eleve egyfajta elismerés felém úgy érzem, aminek azonban mégis keserű szájízzel örvendek, mert ugyanakkor rém szomorú és súlyos ítélet is a regnáló illetve potenciális politikai gárdáról... Mert most őszintén és komolyan: Miféle politikusai vannak annak az országnak, ha velük szemben még én is egy vonzó alternatívát képviselnék?! ÉPP ÉN?!

Nagyon de nagyon szomorú tényleg, még akkor is ha az én miniszterelnökségem akár csak viccből, tréfából is merült fel. Normális országban ez még viccből se szabadna hogy felmerüljön, komolyan mondom. Ha ilyen a bizalom a politikusokban, az már kész tragédia az országnak.

Tudom. Ebben teljesen igazad van. épp csak semmi újat nem mondtál ezzel, hiszen magam is épp ezt fejtegettem fentebb, csak bővebben.

Még van egy egész regényem is ami jelentős részben azt taglalja, hogy asperger-szindrómások miért nem alkalmasak uralkodónak - de többnyire nem is akarják azt maguk sem.

És ezt illetően még hiszek is neked. Régóta az a véleményem, ott nemigen írnak rólam, legfeljebb elvétve kerülhet szóba a nevem, rövid időre. Tudniillik épp amiatt mert nem vagyok "veterán". Itt azért foglalkoztok velem, mert bosszantani szeretnétek, s tudjátok hogy olvasom a postokat. A veterán topikot nem tudom olvasni, így oda értelmetlen volna írni rólam.

A helyzet abban a pillanatban megváltozna persze ha én is "veterán" lennék. Minő szerencse, nincs szándékomban ilyesmit kéelmezni, s vélelmezem, meg se kapnám akkor se ha kérném.

Minek is menjek oda - hogy eggyel több stresszforrásom legyen?

Szerintem inkább az zavar téged, hogy tudod, hogy nem írnak rólad.

Mégis honnan tudnám? Ez a baj. Nem tudhatom valamelyik okos kocka, aki a humor szót sem ismeri nem dob fel ilyen vitákat: min pl. Kezdeni kellene valamit Stan-nel és Pan-nel (HK - GJ), főleg gj-vel, mert csak bomlaszt.

Jobb lenne, ha látnám, hogy nem írnak Őfelségemről.

Ami zavar, hogy nem látom milyen témák vannak ott. Mi a tököm az, amit a pórnép nem láthat.

A kíváncsiságom öl engem rendesen

Gondolom kisbetu, neked ettől nedvesebb

Maradj továbbra is csendesen,

mert elveretlek geleijel rendesen!

Tudom kicsit nyers

de ez nem vers!

Nem kérek haroldkingtől elemzést

lesz Neked mingyárt menekvés.

Szerkesztve: 2020. 12. 14., h – 09:23

> Én is amiatt, hogyan adhadtak kisbetunek veterán tagságot.

> Idő és gusztus alapon lehet kérni az értelmetlen alapokon nyugvó klubba való felvételt.

Tévedés! A veterán tagság az kiváltság, mint ahogy kisbetu írta, mindenkit érdemei szerint. Természetesen a megtisztelő címzést nem mindenki érdemelheti ki. Kérni lehet, de nem biztos, hogy meg is kapjátok. Egyrészt ugye számít a hup-ban eltöltött évek száma. Másrészt nem feltétlen elég a rutin meg az évek, azért valamit le is kell tenni az asztalra. De ha más nem, akkor minimum jóképűnek kell lenni, tk. a veteránok mind szépek!
De mint mindennek, ennek is megvan az árnyoldala. Ha egyszer veterán lesz valaki a hupon, akkor onnantól nincs kiszállás. A HUP veterán tagság sokban hasonlít a Cosa nostra belső működéséhez. Itt is több család van, és vannak belső törvényeink amiket nagyon komolyan kell venni.

Emlékeztek sj-re? Na ő egy napsütötte reggel arra ébredt, hogy a laptop kijelzője az ágyában van a takaró alatt...azóta ugye nem is láttuk. Algoritmust árult, pedig meg lett mondva, hogy ne tegye. Nem véletlen robbant ki a spam háború! Szóval kívülről hiába látszik menőnek a veterán tagság, nem feltétlen az.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> Szóval kívülről hiába látszik menőnek a veterán tagság, nem feltétlen az.

De ebből is látszik:
https://hup.hu/user/15562/activity?title=&type=All&page=18

Az első 6 évem törölve lett, hiszen a HUP veterán struktúrája a következő:

1.) végrehajtó, kis ember, alacsony rangú tag, aki a piszkos munkát végzi

2.) katona, befutott ember a HUP tagja, aki a napi üzleti tevékenységért felel

3.) kapitány, aki körülbelül tíz vagy több hupperből álló legénységet irányít

4.) pénzügyi tanácsadó, felügyeli és felülvizsgálja a pénzügyeket

5.) tanácsadó, közvetítő a családon belül és családok között

^na innen lehet valaki veterán, tehát látszódhat a munkásságod, hiszen példát kell mutatnod!

6.) az alvezér, második a rangsorban

7.) a Don, a család feje (trey)

Azt hiszem, hogy továbbá nem akarom nyomatékosítani, hogy mekkora felelősség HUP veteránnak lenni, és bekerülni is bizalom kérdése!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!