Windows 10 network drive eltávolítás

Sziasztok,

Adott egy ősrégi, virtuális környezetben futtatott Windows Server 2003, aminek van pár megosztott mappája. Egy 'néni' gépére fel vannak csatolva ezek a mappák mint hálózati meghajtó. Ma volt valami network gubanc a környezetben és a néni gépe eldobta az összes hálózati meghajtót. A 'gubanc' már rég megoldódott, a néni gépe még mindig nem akarta az igazságot és kezdett nagyon nem boldog lenni. Mondom jó, akkor ez van --> eltávolítom az összes meghajtót és hozzáadom újra. Sikerült is, kivéve 1 nyomorult meghajtót amire a 'net use' parancs is azt írja (már rögtön reboot után is), hogy 'Reconnecting'. Az egész explorert megakasztja ez a fos mert amint rákattint valamire ami arra a meghajtóra hivatkozik az explorer.exe letérdel és percekbe telik míg újraindul. Hogy a búbánatos pék micsodájába tudom eltávolítani azt az 1 meghajtót amire az Úristen tudja miért de nem akar visszacsatlakozni (ne is akarjon, semmi gond csak akkor engedje már, hogy töröljem!!444) 

net use P: /delete --> nincs reakció
mountvol parancs és reboot --> semmi
Explorerben jobb klikk (hogy aztán majd úgy eltávolitom) --> explorer crashel
registryben is turkáltam de ott meg nem is látok olyan kulcsot amilyet 'kéne' azon a helyen amit megannyi indiai zseni ír guglin.

Windows 10 Pro amúgy a kliens, anno Win7-en sz.ptam ilyenekkel és naívan azt gondoltam hogy ezt azért már sikerült megoldani... :/

Hozzászólások

A problémád hidegen hagy, de az érdekel, miért tetted idézőjel-szerűségbe a "nénit".

:)

A definiciok szerint az osszes veled egykoru nonemu nem "csaj", nem "kiscsaj" es nem "neni".

Fun fact: hirtelen eszembe jutott opciok:

- a latokorotokon kivul estek

- nem volt szabad gyujtonevvel illetni oket

- nem tartottatok nonemunek oket

De belattam, hogy a felsorolas nyitott vegu, igy mar csak szimplan erdekel: oket minek neveztetek? :D

Van egy olyan beállítás, hogy reboot után legyen-e reconnect automatikusan. Azt kikattintod, és nyomsz egy rebootot.

Egy dolog jutott eszembe, lehet (kis csalassal) olyat csinalni, hogy a NT Authority\Ssytem neveben van felcsatolva a disk. 
Nem ez van nalad is veletlenul?

Törölheted a komplett usert, és újat hozhatsz létre...