Probléma?

Hozzászólások

Ha közöttük nő fel nincs ilyen gond. Az öregeméknél egy drótháló választja el a területét a tyúkoktól. Néha a kapu nyitva marad, beáll a kapu közé és nem engedi a szárnyasokat kijönni, ugatja, meg kergeti őket, de nem bántja. Verebet és gerlét fogott már jó párat, ezekkel nem barát.

Különben nem tudom mi okból imádja a tyúkszart. Ilyenkor apám mindig mondja, nézd, a Füli megint a cukrászdában lakmározik.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Esetünkben nem velük együtt nőtt fel. A vejem vette vadkeresőnek és a nászéknál lakott. Egy-két bráma és nagy lúd megpocsékolása után nem sok maradása volt a portán. Annyi kegyelem volt neki, amíg a vejeméknél kész nem lesz a kerítés meg a kenel, addig maradhat. Egyszer kislisszant az utcára azóta se jött haza, el kóborolt a határba.

A fajtát az észak-angliai Yorkshire-ben tenyésztették ki a 19. században a skótok a textilüzletekben való egerészéshez, mivel egy nagyobb kutya lába alatt könnyen átszaladt az egér, így egy olyan fajtát kellett kitenyészteni, ami kicsi, de ugyanúgy van akaratereje. Több kutyafajtából tenyésztették ki.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2022. 01. 25., k – 18:07

Vigyázz, nehogy rálépjen egy macska, mert szörnyethal! :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Hatalmas arc a kis blöki. Nagyon aranyos.

Mi a neve? Rolex? 😀

$ grep -c egy$ word.list
100

Az ewok tartást a Galaktikus jog nem nézi jó szemmel.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol