EU átláthatatlan titkos szerződései a transzparencia jegyében

Fórumok

https://www.youtube.com/watch?v=AlcujF1_Y7U

Szakács Árpád újságíró, publicista volt a vendégünk, akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az Európai Unió titkosította a vakcinaszerződéseket. Interjúnk során szó esett az ellentmondásos információkról, a táradalomban zajló indulatokról, a vírus tervezettségéről és a jövő kihívásairól is.

 Miért titkolja az Európai Unió az oltások szerződéseit?

 Miért van ennyi ellentmondásos információ?

 Háborús időszakban mások a szabályok?

 Mennyire van kiszolgáltatva a világ a vakcinagyártó cégeknek?

 Miért van ekkora indulat a társadalomban?

 Minden orvos gonosz lenne?

 A bizalom kérdése 

 Tudatosan küldték a vírust az emberiségre?

 Vakcinapolitika

 Bill Gates most a lépfenét vizionálja

 Hogyan alakította át a COVID a politikai életet?

 Kína szabadította rá az emberiségre a vírust?

 Globális műsort látunk?

 Mi várható a következő időszakban?

Hozzászólások

Kár, hogy nem lehet bővíteni a kérdéseket. Például:

- Miért jár a vén tőzsdespekuláns a buzeráns fiával ki-be az EU központ kapuin, mintha csak kupiba menne és csókolgatja a tisztviselőket, mint Kádár Brezsnyevet.

Nyomós kérdések ezek.

trey @ gépház

Szerintem egyszerű, hogy mi van a kitakart részekben. kb valami olyasmi, hogy a gyógyszergyártók elhárítanak minden felelősséget és az EU elfogadja ezt. Nem tudom, hogy egy ilyen helyzetben, ami volt lehetett volna-e más szerződést kötni.

Szerkesztve: 2022. 01. 23., v – 20:40

Nem hallgattam még meg, de erősen úgy tűnik h nincs határozott és valódi szándék a vírus eredetének a felkutatására és nyilvánosságra hozására! Kvázi természeti csapásként van kezelve és nem biológiai terrorizmusként. És próbálják ennyiben hagyni a dolgot és a tömegek pedig ebbe belenyugodni látszanak! Ez így nagyon nem jó! Én azt akarom h kutassák fel a felelősöket, nevezzék és öljék meg őket! 

És azzal sem lennék elégedett teljesen, h áprilisban azért a sok aljasságért amit a kormány, annak különböző szervei műveltek a járvány kapcsán pusztán csak politikai árat fizetnének azzal h elvesztik a választást. Fel kell tárni a disznóságaikat, hogyan vették semmibe azokat a jogokat amiknek pontosan az ilyen helyzetekben van szerepe. Könnyű addig fennhangon hirdetni a dolgokat, amíg csak a falon lógnak bekeretezve. Amikor használni kellett volna, akkor vérlázító módon egyből a sutba dobták őket, persze mindezt a mi érdekünkben állítólag - ahogy mondják. Ezért felelniük kell! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ez így nagyon nem jó! Én azt akarom h kutassák fel a felelősöket, nevezzék és öljék meg őket!

Hogyan kutatod fel azt hogy honnan ered a vírus ha egyszer a járvány létezését is titkolták?

Egy lehetséges verzio pl az usa adott iranyu kutatasa ami bizonyitottan a forras varosban zajlott. Azt mivel igazolnad h a virus onnan szarmazik e? x % egyezest mutat egy y idovel kesobb levett mintaval. es? nincs donto ereju bizonyitekod se pro se kontra. Ha lenne akkor is ki kene  deritened hogy ki, mikor mit es miert. ilyen nem lesz.

És azzal sem lennék elégedett teljesen, h áprilisban azért a sok aljasságért amit a kormány, annak különböző szervei műveltek a járvány kapcsán pusztán csak politikai árat fizetnének azzal h elvesztik a választást.

Az akkori ismereteid tudataban mit es hogyan csinaltal volna maskepp?

Feleségül ne vegyelek? Mi az h hogyan csinálnám? Vannak nyomozószervek, titkoszsolgálatok amik hivatottak a terror cselekmények felderítésére. Azt állítod talán h addig nem érvényes, nem legitim a felvetésem, amíg én személy szerint nem tudom meghatározni h ezek miként végezzék a dolgukat? Ki ne találd már h te tudod, h mit lehet és mit nem! 

Spanyol kutatók 2019. március 12-én gyűjtött barcelonai szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét - jelentette be pénteken a Barcelonai Egyetem.

Ez alapján már itt volt Európában a vírus jó fél évvel a vuhani történések előtt! 

Mindenkit aki részt vett abban, h az embereket akaratuk ellenére az oltás felvételére kényszerítsék, mindenkit aki részt vett a vakcinagyártókkal kötött gyalázatos szerződések megkötésében, elhazudva a vakcinák kísérleti jellegét, a termékszavatosságra, a mellékhatásokra és az egyéb kockázatokra vonatkozó hiátusukat a legkímeletlenebbül felelősségre vonnék! Ez olyan súlyos bűn, h életük végéig börtönben kell rohadniuk miatta! Ezek a lakosság ellen tömegesen elkövetett bűncselekmények. Emberek tömegeit kényszerítették általuk nem ismert egészségügyi kockázat viselésére. Sőt az AstraZeneca vonatkozásában az oltással összefüggő  halálesetek ismeretében sem állították le a vele való oltóprogramot! Mindezt úgy csinálták, hogy olyan helyzetet teremtettek, amiben az illető egzisztenciálisan [v más módon] ellehetetlenült volna, ha nem járul hozzá ezen ismeretlen [vagy épp ismert halálos] kockázatok viseléséhez. Ez kényszerítés és bűncselekmény.  Ezért felelniük kell!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Rohadtul igazad van. Főleg akkor ha később jelentősége lesz annak, hogy ki maradt tiszta, azaz oltatlan. Van egy sejtésem, hogy így lesz, viszont akkor lehet az emberek tehetetlenségükben és elkeseredettségükben már 9mm-essel adják vissza az emlékeztetőt. Nagyon rossz előérzetem van.