Gammapolis

 

Oly hosszú volt a huszonhárom év,
S oly messze van az én hazám
Időm lejárt, a Földet elhagyom,
Mert Gammapolis vár reám

Most búcsúzom, jóbarátaim
Találkozunk még, mondanám
De már nem hiszem, hogy újra eljövök,
Mert Gammapolis vár reám

Isten veled, hű szerelmesem,
Légy boldogabb más oldalán
Azt hitted, csak álom, ha azt mondtam neked,
Hogy Gammapolis vár reám

Ha az óra pont éjfélt mutat,
Nézz át az ég ablakán
Megláthatod azt a csillagot,
Hol Gammapolis vár reám

Hozzászólások

Kicsit dicstelennek érzem, hogy valaki egy egész életet végigzenél omegásként, hogy aztán oktondi módon deltásként haljon meg.

(ismeretlen kommentelő)

Részvétem.

A Halott Pénz meg Forint néven játszik innentől.

Szerkesztve: 2021. 12. 06., h – 18:59

RIP

Hosszú élet, gyors halál. Magamnak is ezt kívánom.

Faterom, nagybátyám hosszú szenvedések után (áttéttes daganat, műtétek, kemó, sugár, hónapokig tartó pelenkázás, szemmel láthatóan nagy fájdalmak) haltak meg. Egy gyors agyvérzés plö, amibe 1 nap alatt elhal az ember úgy, h magához sem tér, egy kegyes halál.

Sajnálom, tényleg. De versenyezhetünk is [ :( ], nekem apám 9 évig feküdt mozdulatlanul agyműtét után úgy, hogy legtöbbször észnél volt.

Ha választás lenne, én nem akarnék úgy elmenni, hogy minden ismerőstől távol izolálva szkafanderes orvosok bedrogoznak.. majd bekábulva becsövezve tudattalanul kell sátrat bontani 1 hónapnyi öntudatlan kín után. Ez csak úgy kegyes halál, hogy mellé teszel hasonlításképp egy ennél is szarabb verziót.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az én faterom nem volt egy éles kés. Egy szerdai napon hazaküldték a melóból, mondván "Szarul nézel ki, menj el orvoshoz". Mellkasi panaszai voltak, de nem orvoshoz ment, hanem haza. Otthon mondták neki a körülötte a lévők, hogy pihenjen. Csütörtökön még szarabbul volt, ki akarták rá hívni az ügyeletet, de azt mondta, hogy holnapra elmúlik. Hát el is múlt, a nője a hideg hús mellett ébredt pénteken. Utólag kiderült, hogy egy masszív hátsófali infarktusa volt, amit még csütörtökön meg tudtak volna katéterezni. 55 éves volt.

 

Moral of the story:

A mellkasi panaszok nem vicc kategóriába tartoznak, tessék komolyan venni és elmenni vele orvoshoz!

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

A valóság nem csak létezik meg is ölhet. Szomorú, hogy emberek a hitük/buborékuk miatt halnak meg. 

Itt lenne az ideje a szocális média bezárásának ami miatt sokan meghalnak. Szerintem nem kérdőjelezhető meg a felelősségük.

Mert ?

Ez vilag kezdete ota igy van.

Aki hisz, mindegy miben, azt te nemtudod meggyozni semmivel. Ezt tartjak olyan nagyra "hit ereje", hat inkabb egy bizonyos foku elmezavar szerintem. Bar en is hiszem, hogy mindmeghalunk, csak vegulis ez igaz.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Cenzúra :D

 

"... Csakhogy a lemez a következő évben jelent meg, ekkor pedig az 1979-23=1956 miatt a Magyar Rádió nem volt hajlandó játszani a dalt ..."

Annak idején elég sok hasonló cenzúra előfordult a könnyűzenében. Egy koncertfelvételen nekem is feltűnt, hogy nem a megszokott huszonhárom évet éneklik. De nekem 33 sem rémlik, viszont most nem keresem elő.

Kamaszkoromban az Omega volt a kedvencem, utólag visszahallgatva zeneileg már nem ők lennének.

Jah, cenzúráztak mindent, volt egy olyan vélekedés, hogy akiknek saját nagylemezük jelenik meg, azok gyanúsak. :D

 

Én nem csíptem az Omegát, de ezt a lemezüket valamiért később már néha meghallgattam, különösen az első két szám tetszett, a Nyári éjek asszonya inkább csak azért, mert a basszus megremegtette a falakat. 

Sajnálom, de oltatlanul meghalni akkor is Darwin díjas történet.

Gábriel Ákos

Ha elüt a vonat, akkor nem gázolásba fogsz meghalni, hanem keringési elégtelenségben (szétszakadt erekkel nehéz). Papiron ugyanott tartunk vele minthogy "nem is a covidba halt meg XY, hanem...."

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @