Facebook oldal visszaszerzése

Fórumok

Sziasztok!

A hétvégén egy Facebook oldalt eltulajdonítottak, a tulajdonost kitették.

Egy már kiépített, nagy látogatottsággal rendelkező brandről van szó. 

Hol lehet ezt bejelenteni és mi a hivatalos útja az oldal visszaszerzésének?

Köszönöm

Hozzászólások

sok ilyet olvastam a kozlemultban, altalaban nem jartak sikerrel, az FB szarik ra, nincs ugyfelszolgalat ahol erdemben foglalkoznanak vele. akinek sikerult, annak valamilyen kapcsolata segiett, de ugy se volt egyszeru.  nemreg Orosz Gyorgy standuposnak is lenyultak igy az oldalat, o eleg sokat irt utana rola hogy sikerult visszakapnia.

Hogyan? Szerintem ez a legerdekesebb es egyben a legtanulsagosabb is.

Szerkesztve: 2021. 09. 20., h – 13:20

Nekem azt sem engedte site adminként, hogy Hungarian Unix Portal-ról HUP-ra nevezzem át. "Esélyes" hogy sikerülni fog (nem).

trey @ gépház

"soros keze" mindenütt ott van, ahol pénzről van szó. Végre el kéne fogadni, hogy lényegében mindannyiunk zsebében turkál, ha el hiszi valaki a soros-hálózat létezését, és ha nem. Annyi különbség van, hogy a "fejüket homokba dugók" által egyértelműen támogatott és világméretekben fokozódó lehúzásokról van szó. - Pedig hosszútávon ebben valójában mindenki ellenérdekelt!

Nem igazán ez a történet. A Facebook lezárta korábban a kérést azzal, hogy a névváltoztatási kérésem nem felel meg az _ő_ irányelveiknek. Megfellebbeztem, azt is elutasította. Most, 4 év múlva beadtam a kérést újra, most elfogadta. Semmi sem változott közben az én igényemben. Ami változott ezek szerint, az a Facebook irányelve.

trey @ gépház

Ami változott ezek szerint, az a Facebook irányelve.

Vagy Kumar kilépett és most a helyette felvett Patelhez került a kérés.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Vagy nem változott semmi, csak ez a következetlenség a "business as usual", ahogy feljebb írták.

Visszatérve az eredeti témára, ha egy oldal névváltoztatása ilyen körülményes tud lenni, én nem hiszek abban, hogy egy oldalt vissza lehet könnyen szerezni. De, kíváncsi vagyok arra, hogy mi lett a történet vége.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 09. 21., k – 19:29

nemide

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.