Wine on windows. De tényleg.

Azt hiszem kevésbé szürreál dologgal sűrűbben találkozok mint ezzel.

Túl sok volt a Flickering Tetris Effect közben, és már vagy fél éve nem vettem elő. Azóta meg kétszer OS-t, egyszer meg komplett hardvert is cseréltem. Annyit kell tudni a Tetris Effectról, hogy a valaha volt legszebb, legművészibb játék amit készítettek, és kissé túl nehéz. Nem csak az effektek, hanem az indokolatlan sebesség miatt is, beginner felett csak level Asian van ;)

Szóval ehhez kellett volna a DX11to OpenGL-t felraknom linuxra, ami ugye simán megvan a winetricks-szel két kattintás után, de érdekelt mi a legutolsó kiadása a WineD3D-nek, (mert arról van szó) és rákerestem.
A találatok másodika viszont ezt adta ki.

Megnéztem amúgy a srác oldalát, és nem ez az egyetlen érdekes projectje, kissé más megközelítéssel mint mások.

Hányszor olvastam itt anno „a 'vinnóz azé jóh, mer' visszafelé is mindig kompatibilis, nem úgy minta linugz, aminé máhr egy verzió is töréshez vezeth” blablát, Számomra vicces a Wine a vindózban.

Egyébként ezután elsőre végigvittem a Tetris Effectet normal módban, magamat is meglepve, mert egyszer sem sikerült az SS szint mint korábban, max a B.

Hozzászólások

Oh, azt hittem en vagyok nagyon bena (marmint, nyilvan az vagyok :D), azert kuzdok a kozepes nehezsegi szinten, bar mar nagyon a vegefele jarok. Erre kiderul hogy csak europai vagyok :D