Core2 processzoros laptopot vennék

Core2 es laptopot vennék, lehetőleg erősebb, T6.7, 8-al kezdődő porocesszorral. Üzleti 14.1-est vagy 15-öst.

Merevlemez, optika, ram  hiánya nem probléma csak működjön.

Jav. Köszönöm szépen a jobbnál jobb márkás  BRAND laptop ajánlatokat, az egyik legjobban kedvelt haveromnak kell, aki sose volt kicsinyes, habár sok 10 millios lakás hitele van, rengeteget dolgozik. Ő SOK Sok szívességet nekem, pár éve,  munka után,  fáradtan többször segítetett a  saját nem informatikai,hanem építőipari szakmájával, rendkívül korrekt EMBER,  sokkal tartozok neki, és nem csak pénzzel, hanem Becsületből. Egy igazi nagybetűs Gentleman mióta megismertem.

Nekem is van egy Lenovo Üzleti  eladhatnám neki de  szeretném megtartani, mert kell egy szerviz laptop.

Kérlek Titeket, mégis emailben keressetek.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 06. 11., p – 18:59

HP Compaq 6710b -- T7500 2,2GHz - 1680x1050, 4:3, 15' -- 4 GB RAM -- 3 töltő is van

Ez gyakorlatilag az én AMD Turion64-es 6715b-m Intel-es testvére. Csak ajánlani tudom a HP-Compaq 2008 körül kiadott gépeit.

Rendkívül megbízható, masszív kivitelek, a billenytűzet és a touchpad is nagyon kényelmes, hogy van körülötte érezhető keret és hogy a Synaptics-bloatware nélkül is működnek olyan alapfunkciók, mint az edge scroll (jobb oldalon) és az edge motion (dragging közben, széleken). A kijelzője jó éles képet ad és szép színeket, a fénycsöves CCFL háttérvilágítás alacsony fényerőkön se folyatja ki a szemed az alacsonyfrekvenciás PWM vibrálásával, mint ahogy az az elmúlt 10 évben készült LED-háttérvilágítással szerelt lapotpokra sajnos jellemző, még az üzleti szériában is.

Ugyanez mondható el a dokkolójáról is, időtálló darab, jól bírja a fizikai terhelést. Nekem kettő is van, egy otthon, egy a munkahelyen. Egyikkel sincs semmi gond.

Ha még aktuális, akkor Szentendrén elvileg tudok Latitude E6400 és E6410-eket, de utána kell kérdezzem, hogy mennyire vannak még meg. Előfordulhat a D620/D630 is, de elég régóta tologatják ezeket. A jó hír, hogy akár össze is legózhatsz belőlük egy működőt, ha még megvannak.

ha nem titok, elarulod miert ragaszkodsz a core2-hoz?