The Jedi is back, but minek?

M E G J Ö T T T E E E E E E M!

Hogy az a szippantóskocsi...

Látom nem hiányoztam senkinek.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 01. 11., h – 14:47

Látom nem hiányoztam senkinek.

Hogy egy klasszikust idézzek:

... mint a sárgaláz a lepratelepre!

Bocs de nem tudtam kihagyni :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Na akkor ez 10 nap tiltás lehetett!
Úgy tolod mint a Trump! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Hiányoztál mint lufiárusnak a nyílzápor ;-)

Nem érkeztem végigolvasni a más néven felrakott linuxos blogod. Megköszönném, ha újra kiraknád. 

Amennyire ismerem a sztorit nem a linkelés meg az oldal volt a gond hanem a spammelés.

De különben szerintem is felesleges linkelni, mert amilyen egoista vagy, a benned élő Gonosz még dicsőségnek tartaná ahelyett hogy szégyenkeznék, mert lám, vele(d) foglalkoznak! Te már fontos vagy! Hú de nagy ember lettél!

Felesleges buksisimogatás lenne a benned élő Gonosznak.

Volt egy olyan amiben felszólította treyt, hogy tegyen eleget a követeléseinek és tiltsa ki a trollokat, HK-nak adjon moderátori jogot és talán az is benne volt, hogy a tulajdonos fedje fel magát, de erre nem emlékszem biztosan.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Az egyik spamban, talán abban amiben bemutattad az oldalt, hát én abba valami atom részegen kommenteltem. Megvédtem kisbetut, hiszen tudvalevő, hogy ő igazából nem GONOSZ, hanem áldott jó ember! Az elit listából is kikerült, hiszen HK rájött, hogy kisbetu csak harcol a sötét oldal ellen, és fényt akar gyújtani az elveszettek elméjében!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Ne aggodj, sokan nem tudjak, hogy a Lucifer innen ered. Es igazad van, valoszinuleg nagy az atfedes azokkal, akik az Amen-nel sincsenek tisztaban, meg a history - her story es hasonlo hulyesegekkel. (a tobbiek kedveert: https://www.youtube.com/watch?v=SGrAWJO1E0g elso kb. 5 perc az erdekes, ill. az angol story szo jott a latin historia-bol, es nem forditva)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

elso kb. 5 perc az erdekes

Javítanám: első ~2 perc reklám, szóval 2-5 percig érdekes.

...az angol story szo jott a latin historia-bol, es nem forditva...

Ezért érdemes a szavak etimológiájával tisztában lenni. Van ahol egyértelmű, van ahol zavaros, de legalább lesz az embernek valami minimális aláállása megértése a szavak jelentését illetően. Még ha érdemes is kritikusnak lenni néha a fősodratú értelmezéssel szemben. Pl. https://hup.hu/node/169651

Amúgy szerintem gonosz, márcsak ez is arról árulkodik.

Engem zavar, hogy kisbetut is trollnak kategorizálják, meg engem is, pedig a módszereink eltérőek. Kisbetu azért ír, hogy beszólhasson, nem is érdekli a téma, én meg azért szólok be, mert szeretem elmondani a véleményem és elvárom, hogy egyet értsenek vele. A kettő nagyon nem ugyanaz.

Mellesleg Haroldkinget HK-nak rövidíteni nem jó ötlet, ezt egyben Neked is jelzem Haroldking, ugyanis van ilyen felhasználó.

A Kajjám nekem is tetszik, de sajnos túl hosszú attól tartok. Még akkor is ha úgy írom ahogy az angolra fordított műveimben szerepel: Kayam.

Vagy szerinted talán nem hosszú?

Esetleg legyen lerövidítve így: [Ky]  ?

Vagy esetleg ha csak egyetlen H betűből állna, így:

[H]

ahhoz mit szóltok?

Értelmes kommentre nem futja tőled? Vagy te így képzeled a „humor” szó jelentését?

Mert ezt én egy megoldandó problémának tartom, tőled meg csak a hülyeség jön, értékes segítség helyett.

És ezek után még tagadod hogy egy gonosz troll vagy?!

Tehetek én róla, hogy nem vagy képes felfogni az elemi humort is?

Rugózol itt két betűn, mintha a világ egysége függne tőle.

(Pedig mióta megjelentél, szapullak, hogy más ember nevét vetted fel, ráadásul másik íróét, de az persze lepereg. Annyi betűhöz képest mi ez a kettő már?

Mit is csinált smittpál? Alkotásokat másolt. Te? Alkotót másoltál.

Ennél még a poliverzum is jobb volt, mert volt benne fifika, és egyedi volt.)

Én gonosz toll vagyok? Te akkor gonosz toll-lopó vagy.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Pedig tényleg egy kibaszottul gonosz troll vagy, mert lám most is azzal kötekedsz hogy nem én vagyok az egyetlen "haroldking" író a világon, holott SZÁMTALANSZOR ELMAGYARÁZTAM MÁR a szituációt! Hogy angolosan hangzó nevet akartam választani, de olyat ami valahol „mélyen” utal nazért az eredeti nevemre. A King megtetszett mert királyt jelent, s az eredeti nevem a Zoltán is olyasmit jelent, legalábbis ősmagyarul, mert akkor ez még azt jelentette hogy Szultán. A szultán meg végeredményben egy király ugye.

Kellett emellé egy másik név is, a Harold tetszett, s elég közönséges angol névnek is tűnt, de nem annyira mint mondjuk a John. Így lett Harold King. Amikor meg realizáltam hogy hoppá mégis van másik Harold King (vagy legalábbis volt), akkor már késő volt, mert már kint volt két művem is angolul.

Szóval ez van. Ha tudom előre hogy élt az a másik Harold King, inkább Harald King lettem volna. De így alakult.

Te azonban újra meg újra ezen rúgózol bameg, holott RENGETEGSZER LEÍRTAM EZT MÁR!

Bevallom KURVÁRA és KIBASZOTTUL elegem van ebből, tehát FEJEZD BE! Ha nem fejezed be, LETILTALAK MEGINT!

Komolyan!

Többé nem tűröm hogy ezzel gyere mert DRÁGA AZ IDŐM, nem akarok ezeregyedszerre is olyan rágalmakra válaszolni amit már megválaszoltam sokadjára is! Oké?!

Ha valaha is még kommunikálni akarsz velem ezt többé szóba ne hozd!

Pláne nem olyan sejtetésekkel hogy LOPTAM valamit! A hírnevemre kényes vagyok trollocskám! Lopással meg plágiummal akkor vádolj ha a MŰVEIMBEN találsz valami olyasmit ami mások tollával ékeskedés! De valami komoly dolgot ám, nem olyasmit hogy már H.G.Wells is írt időutazásról...

Szóval ehhez tartsd magadat. Ott van fent a magyarázat, megadtam, kész, ennyi. Legközelebb megint letiltalak, de jóeséllyel örökre.

(SAJNOS TE TRÁGÁRKODSZ, kénytelen vagyok alkalmazkodni.)

Szóval abból indultunk ki, hogy a [] jelzés neked túl rövid.

Akkor ultima ratio gyanánt, hogy legyen választási lehetőséged (segítséget kértél, vagy miafasz!) itt a javaslatom:

[TLDR]

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Soha nem állítottam hogy engem nem lehet kihozni a sodromból. Igyekszem hogy ez ritkán történjék meg, de néha előfordul. Ez azonban nem indokolja a te tettedet, mert ez már következmény volt, annak következménye hogy ezerszer átbeszélt dolgot hoztál fel újra, úgy téve mintha az nem lett volna már korábban (rengetegszer...) kitárgyalva!

És ezt direkt azért hoztad fel épp, hogy kihozz a sodromból. Hogy egy kicsit felbosszants. SIKERÜLT. meglett az örömöd! Ezek után viszont még van bőr a pofádon úgy tenni mintha te ártatlan lennél, s ne épp ezt akartad volna?! Nem érzed ezt a részedről hazugságnak?! Nem érzed, ez mennyire Gonosz sőt GONOSZ tett a részedről?!

De újfent figyelmeztetlek, nagyon be fogok rágni rád ha megint felhozod ezt a témát vagy BÁRMIT amit korábban már kiveséztünk! Ha piszkálni akarsz, piszkál, oké, de dolgozz meg azért hogy felbosszants, azaz ÚJ dolgokat találj ki, ne réges-rég megcsócsált témákat emlegess fel ismételten!

Kisbetu egy nyomi. Vagy valami kívénhedt pufi "srác", vagy nem pufi, de ocsmány. Egy gnóm. Gyerek korában az anyja csontot akasztott a nyakába, hogy legalább a kutyák játszanak vele. De lehet úgy sem játszottak vele, mert annyira rémisztő, hogy a kutyák is rettegtek tőle. És még Nálad is nagyobb "remete" lehet kedves [HK]. Bár én szívesebben írnálak így [.] vagy [/], esetleg [#] a kódolásaid miatt. Vagy mit szólsz ehhez? [/./]

Ki kellene deríteni Gyurex miért védi annyira ezt a seggarcot. Lehet csak poénból, vagy ivócimborák. Gyurex legalább burkoltan bevallotta, hogy alkoholista. Ezért megbocsátom Neki, ha kisbetut védi, meg azt is, hogy ubuntut használ.

Ha nem akarod a [HK] rövidítést használni, tőlem lehet bármelyik másik amit fentebb felsoroltál, bár szerintem a [//] volna talán a legadekvátabb, tekintve azon nézetemet hogy egy programba rengeteg kommentet illik tenni.

De te döntesz, mert ez (is) csak egy komment volt a részemről. Azaz megjegyzés.

A [HK] taget valóban én használom - BLOGBEJEGYZÉSEK CÍMÉNEK PREFIXUMAKÉNT.

Ez nem azonos azzal, ahogy fentebb ő használta, vagy legalábbis kezdte el használni, egy post közepén, a nevem (nickem) helyett, annak rövidítéseként.

Azaz, ha én nyitok egy blogbejegyzést mondjuk ezzel a címmel (csak egy hasraütés-szerű példa):

[HK] Peri nyelven írt program, mely statisztikázza a kacskafarkú hím üregi ugróegér szívritmusának változását miután intravénásan New York állam területéről begyűjtött pormintákat injekcióztunk belé"

akkor az „én vagyok” ahogy te írtad. (hacsak valaki vissza nem él a [HK] prefixummal).

Ha azonban valaki ír egy hozzászólást valami akármelyik topikba valahogy így hogy (ez is egy példa csak):

"Szerintem jobb volna ha nem az említett üregi ugróegér szívritmusát figyelgetné [HK[, mert erről már minden érdemlegeset megtudhattunk a 2018-ban megjelent Steinberg-Bergstein cikkben, hanem foglalkozhatna inkább a szélesfogú aranyhörcsög fitymamirigyeinek fejlődési rendellenességeivel, abban még nagy potenciák várnak rá mert jórészt kikutatlan terület”

na akkor azt a hozzászólást már akárki is írhatta.

Értve vagyok?

> Gyurex legalább burkoltan bevallotta, hogy alkoholista.

Milyen alkoholista? Én szúrok mint a kelták, ha meg nincs mit, akkor egy kis spuri rivoval! Ha meg nagyon be vagyok mindenezve, akkor hozom magam szintre dedalonnal meg effedrinnel, de erre általában kell a meszkalin meg a speed, hogy ne aludjak be! Vegyszer élünk, szúrom mint egy véradó! :D

A fénnyel suttogót meg ne báncsátok már állandóan szegényt! :)

Szerk.:
> Ki kellene deríteni Gyurex miért védi annyira

Nem titok, elmondom szívesen az én szemszögemből! Az egész azzal kezdődött, hogy kisbetu olvasgatott a hupon, talán még egy hozzászólása sem volt, amikor megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, és gyakorlatilag a nappalból egy pillanat alatt éjszaka lett, ami azóta is kísért mindannyiunkat.
Nem csak ő, hanem gyakorlatilag az egész közösség meglepődött, majd egy testként rettent meg, amikor HK bemarta, értsd.: bekóstolta, betrollkodta, betámadta kisbetut. Egyébként ez volt itt hupon az első, annak előtte mi itt szeretetben és békében linuxoztunk. Na gondolhatod hogyan érezte magát kisbetu. Akkor tanulhatta meg, hogy hiénák állják körbe, és megfogadta, nem fog megbízni senkiben innen a hupról! Mire kisbetu támadása tényétől a közösség magához tért, addigra kisbetu bosszút fogadott! A régiek ezt úgy mesélték innen a hupról, hogy kisbetu zuhogó esőben térdelt kint az utcán feltartott kezekkel, és azt üvöltötte, hogy - Miért engem, mit tettem amivel ezt kiérdemeltem? -. Segítő kezet nyújtott neki a GONOSZOK elit alakulata egyenesen a listáról, de ő büszke volt és tudta, hogy van ereje leszámolni akármennyi trollal egyedül is. A többi már történelem! Na azóta háború van, és megy rendíthetetlenül előre bármi áron! Én így emlékszem, meg elbeszélések alapján én így tudom, hogy mi történt a kezdetekben még a háborús idők előtt.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

A KY Jelly angolul a sikosito, az annyira nem tetszik. A [H] szerintem jobb, de amilyen aktiv HK hozzad kepest, egyszerubb, ha a [HK] marad. Igy tag-kent amugy sem osszetevesztheto massal.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Nemcsak a kaki rímel rá, de mindenféle olyan kellemetlen asszociációkat kelt bennem hogy „hakni”, „há' ki (ha nem én)”, „baki”, „maki” szóval bocs de tényleg nem, na.

Emellett, nem is szeretnék 4 karaktereset. Szerintem az már túl sok. Legyen csak 2, vagy legfeljebb 3.

Nem mindenki olyan pornófüggő ám, mint polesz vagy Te, te kis porbafingó. Annyira pici vagy, hogy neked egy lepkefing is tornádó. Ezt nyomtatás ki, mert ilyen pitiánerekkel nem szokásom kommunikálni. Most is csak haroldking védelmében szólították meg. Bár lehet kár volt.

Nem tudtam, hogy ki voltal tiltva, de udv ujra!

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?