Régi youtube account törlése vagy összefésülése.

Van egy több. mint tíz éves youtube fiókom, amikor még nem a google tulajdonában volt és nem kellett hozzá gmail cím. Sőt azt hiszem mégcsak mail cím sem kellett a belépéshez, csak a regisztráláshoz kellett megadni email címet. Az viszont már biztosan nincs meg, mert internetszolgáltatós fiókom volt, ami már kétszer cseréltem.

Kérdésem. Hogyan tudok hozzáférni a régi youtube accuonthoz? Mivel most ha új felhasználóként be akarok lépni csak gmail fiókkal enged.

Hozzászólások

Nekem van friss fiókom !gmail.com email címmel.

Aha, valóban, már nem kell hozzá gmail account, de helyette ugyanúgy telefonszámot kér hozzá, szóval ugyanott vagyok, mert eddig sem a gmailes account szükségessége volt az akadály, hanem a telefonszám megadásának szükségessége... :/

És tényleg! Kész vagyok!

Szóval úgy néz ki, régen csináltam egy accountot egy nincknévvel és a keresztnevvezeteknev@t-online.hu email címmel. Beengedett vele de kreált hozzá egy gmailt, amihez adott egy egyest, gondolom azért, mert már létezett az szám nélkül, ami szintén az enyém.

Tehát a példa kedvéért Tóth Kálmán esetén.

Kezdetben vala a kalmantoth@telekom.hu, de csináltam később, amikor megváltam a telekomtól megcsináltam a kalmantoth@gmail.com fiókot, majd egyszer csak észre vettem, hogy nem találom a profilomban a régebbi videóimat. Akkor esett le, hogy az másik fiók. Most, hogy kipróbáltam a youtubra való belépést a telekomos email címemmel egyből bedobta akalmantoth1@gmail.com-ot. Nyilván az algoritmus úgy van megírva, hogy fogja a régi nem gmailes email címet és a nevet lekopizza, és ha nem szabad, hozzáad egy lehető legkisebb számot, ami még szabad.

Ma megint okosabb lettem. Már csak arra kellene megoldás, hogyan lehetne összefésülni egyszerűen a két profilt.

Nekem van működő youtube accountom, amit még egy freemailes spamládával csináltam, mielőtt a kugli megvette volna. Aztán évekig nem használtam, deaktiválták, de belépéskor lehetett segítséget kérni, ami küldött a regisztrált címre egy levelet, hogy menjek el az Account Recovery Tool oldalra és válaszoljak az accounttal kapcsolatos kérdésekre. Aztán egyszer csak reaktiválták és beléphettem. Csak azt a levelet nem találtam most meg, amit a végén küldtek vissza...