Az EU kínai és orosz hekkereket szankcionál a Wannacry és NotPetya támadások után

Hozzászólások

Tök rendesek ezek az orosz és kínai "hekkerek", hogy névvel címmel regisztrálják magukat az EU-nál. 

Persze mindegyikük orosz és kínai. Kicsit korábban zsidó lett volna mindegyikük. 

Nem is értem miért kell szakember ha épp robbantással akarunk lebontani egy épületet?! Csak tele kell rakni kerozinos hordókkal meg valami robbanószer mellé és had szóljon! Úgyis mindegyik szépen magába fog roskadni, ahogy a nagy könyvben meg van írva. 
Pécsett meg bénázott az a sok sügér egy szaros 25 emeletes törpe toronyházzal. :)

Már megint túl okos akarsz lenni.

Miért ne lehetnének zsidók?!

Ide figyelj, nem te mondod meg, hogy azok-e, vagy sem, érted?!

Azt majd a politika dönti el, hogy milyen vallásúak, hogy mennyire négerek-e ezek az orosz kínai Bélák, és értelemszerűen a szexuális irányultságukról is máshol fognak dönteni, elvégre az agitprop minisztériumnak is kell valami meló.

Eszem megáll, hogy egyesek azt hiszik, hogy a valóság nem döntés és hit kérdése...

:-)

Szerkesztve: 2020. 08. 04., k – 16:54

A Passport number nyilvanos megosztasat ezekszerint engedi a GDPR?

Raadasul a 4-es es az 5-os orosz egymas utani szammal kaptak utlevelet, biztos ugyanaznap csinaltak es egyszerre huztak sorszamot. ;)

Bravúros nyomozás lehetett, az biztos mellékes tény, hogy némelyik a világ legkeretesebb számítógépes bűnözője:) Vajon 100-500 millió dollár mire elég? 

"ha valakire rá kiabálunk, hogy rendszergazda akkor az is - szerződés, fizetés csak az átkos időkben kellett" 

és 100 éve még boszorkányt is égettek 

Nem értem miért kell őket szankcionálni. Kitüntetést érdemelnének. Senkit nem hekkeltek meg, írtak egy ransomware-t annak kimutatására, hogy még mennyi fogalmatlan balfék rekedt SMB 1-en. Na, most a delikvensek szépen szopórollereztek egy jóízűt, és le lett vonva a tanulság, amit enélkül is tudott mindenki, hogy egy biztonságilag 0 helyiértéken álló, 30 éves protokollt használni nem túl jó ötlet, ráadásul a kihasznált sérülékenység már be is volt foltozva a Wannacry megjelenése előtt, csak lusták voltak a frissítéseket időben feltenni, mert minek, meg lassít. Semmi érdekes nincs benne, a hülyék a saját kárukon tanulnak tipikus esete. Ha ez nincs, még mindenki SMB 1.0-án lenne, mert á, úgy sincs jelentősége, ki használna ki akármilyen sérülékenységet is, ez csak a paranoiások mantrája.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

... néha az smb2 megosztásokat is elgyepálta... úgy, hogy közben az smb1 "mindenkimindentírhat" módú megosztásokat meg békénhagyta. ... úgyhogy nem(csak) az smb-vel volt a gond, hanem főleg a júzerekkel.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.