Zoom - Perverz zavart meg egy budapesti online tanévzárót

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 06. 20., szo - 20:20

Fasza cucc, masfel-ket honapja felmerult nalunk a hasznalata “komoly” uzleti cellal ugyfel invitalasara:) kb. az lett a vege, hogy intelmemre *NE* ohh uram kerlek ne. Draga anyam koszi hogy nem lett belole semmi.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Azt azért tegyük hozzá, hogy ha full publik link+jelszó van, akkor az előszoba szart se ér, hisz a kliens az, aki megmondja, hogy engem márpedig Magdika néninek hívnak.  (Kb. annyira hiteles, mint a csoda ident protokol.) A második fele az persze már javítana a dolgokon :-)

A csávónak lottóznia kéne, ha ki tudott találni egy 9 (vagy 10) jegyű conf ID-t és a hozzá tartozó jelszót. Biztos, hogy nem maradt ki valami a sztoriból?

Több száz résztvevő számára szerinted hogy jutott el? Vsz minden lehetséges platformon osztotta mindenki.

Mi pont ezért zártan, csak authentikációhoz kötve csináltunk mindent az online oktatáshoz, rengeteg a troll, és csak az visszatartó erő, ha nem tud névtelen lenni

legalább jól érezte magát.

szélsőségesen idealista, fősodratú hozzászólás

Zoom meeting volt meghirdetve és nem webinar -> Szakértelem hiánya, csóroskodás ($600 egy évre a webinar meg a plus előfizetés, ha drága, nem kell használni)

Oké, krétára sincs pénz (no-comment mikor látom hogy megy a pazarlás a fűtéssel árammal) akkor volt megosztás (gondolom valami előfizetés az időkorlátok miatt), de aki megosztotta a linket azt szépen kitették publikus felületre, ők vagy a meghívottak.

Tehát aki megosztotta a Zoom linket hibázott -> semmilyen felelőssége nincs a Zoomnak (bármi baromság van összehordva /itt is/)

Ok, sikerült elbökni, publikusan meg volt osztva, vagy kikapcsoltak az engedélyezést, vagy az admin IQ nélkül nyomogatta az "engedélyez" gombot

Akkor is hír lenne ha az iskola tetején csinálja ugyanezt mert portás nincs vagy bárkit felenged a tetőre?

Szerkesztve: 2020. 06. 22., h - 10:53

Ugyanaz a gond, mint az egészségügyben és minden másban az állami szférában: egyéni fantázia helyett kidolgozott és számonkért szakmai protokollok kellenek.

Ne a tanár találja ki, hogy milyen eszközzel akar tanítani, ne az orvos döntse el, hogy melyik gyártótól vegyen gyógyszert, ne az anyakönyvezető, hogy haza kell-e utaznom Pécsre, mert a házassághoz kézzel kell kitölteni egy kibaszott KSH adatlapot. (*) 

* lehet és néha kell policy exception