Programozói állást keresek egy ismerősöm részére

Fórumok

Sziasztok!

Egy szülőfalumbeli fiatalember programozói állást keres, én pedig az önéletrajzának a megosztásával szeretnék neki segíteni.
Nagyon rendes családból származó agilis fiatalemberről van szó. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, az önéletrajzon szereplő telefonszámon közvetlenül őt keressétek!

https://bit.ly/2VlzJAZ

Hozzászólások

A referencia elég gyenge sajnos. PHP-ból nem tudok semmit de ha hajlandó Java-ra átképződni akkor EPAM Mentoring programot tudom ajánlani kezdésnek.

UI: Vivát Miskolc!

return signResponse.getSignForUser("zeletrik").map(SignResolvable::getSign).orElse(StringUtils.EMPTY);

Az, hogy magáról azt írja az nem jelent semmit.
Ha van rá referencia akkor veszem úgy, hogy valaki tud Jávául. Azok viszont nem Java és elég gyengék (quick start guide jellegűek). Egyébként akár MEP akár Junior szint első körben úgyis a szint felmérése történik és ott kiderül, hogy melyikre alkalmas. Látatlanban az előbbire fogadnék, ami egyébként elvár Java tudást de csak annyit amit kb az egyetemen átadnak. Nem nulláról képezik a katonákat.

return signResponse.getSignForUser("zeletrik").map(SignResolvable::getSign).orElse(StringUtils.EMPTY);

Észrevétel (no offense):
Túl sok a középszint, döntse el, mivel akar foglalkozni és emelje ki célzottan. Mi a különbség a közép-haladó és középszint között?
MSSQL -t használt, mégse látni szakmai kézségek között.

En speciel ketlem, hogy ezt mindent kozep meg kozep-halado szinten megtanitottak. Vagy akkor nem tudom milyen szint az amikor valakinek van 8 ev tapasztalata mondjuk adott nyelvben. Feketeoves ubermeister roksztar ninja szint?

-
First impressions of the new Cloud Native programming language Ballerina

Agilis fiatalember vs egy ismerősén keresztül keres munkát.

Nem ő keres az ismerősén keresztül... Ismerős gondolta, hogy segít neki. Egyébként önmagában az elérhetőségek átadásával mi a gond? Ettől ez még nem protekció. Sima kapcsolatrendszer használat. Még mindig az érdemei alapján lesz megítélve és nem azért mert XY küldte.

Szezont a fazonnal...

Negatív is volt. Számomra az agilitás azt jelenti, hogy az illető önállóan kiválaszt 10 céget ahol szívesen gyakornokoskodna és ír nekik, hogy "sziasztok, itt vagyok." Ha nincs válasz, akkor végigmegy a Profession, LinkedIn-en kiírt pozíciók.

Egy agilis embernek nem más küldözgeti a CV-jét a vakvilágba.

atyaúristen... Honnan tudod, hogy a srác mindeközben semmit sem tesz? Volt egy feltételezésed és azt görgeted tovább. Csak azért, mert valaki segít egy ismerősének az infó terjesztésében. Miért kell ezt túlgondolni? Személyiségprofilt is vállalsz meg pénzerőt?

Pár észrevétel.

Precizitás

vs.

"A designt teljes újratervezése" --> designt?

Ha már konzisztencia, akkor amúgy a "layouton" legyen layout-on, vagy máshol is írd egy kifejezésként. Csak tipp.

Lehet érdemesebb lenne úgy írni hogy LDPrint.hu hogy ne gépeljék félre IDPrint-nek, aki meg szeretné nézni a referenciát?

GitHub linked van? Van is rajta valami remek dolog? Nem máséra mutat?

Nem, nem tudok munkahelyet, csak ezek úgy eszembe jutottak - ha szabad megjegyeznem.

Sok sikert amúgy!

Lehet érdemesebb lenne úgy írni hogy LDPrint.hu hogy ne gépeljék félre IDPrint-nek, aki meg szeretné nézni a referenciát?

Vagy lehet érdemesebb lenne nem jpg formátumban terjeszteni egy CV-t, ahonnan működnek a hivatkozások, ki lehet másolni az elérhetőségeket, stb.

Szimpatikus gyerek, érződik a törekvés és a naivitás. Az ilyenek nagyon jó munkerők.

> Sol omnibus lucet.

W.UP van Miskolcon, rápróbálhatna.
(nem ott dolgozom)