Fura zajokra panaszkodnak egyes Pixel 2 tulajdonosok

Címkék

Úgy fest, hogy a Pixel 2 telefonoknak nem csak kijelzőproblémái vannak. Az Engadget egyik cikke szerint klikkelő, magas frekvenciájú zajokra panaszkodnak egyes tulajdonosok a Pixel termékfórumon. Részletek itt.

Hozzászólások

eléggé szürreális a példád :) hiszen az akárhánymilliós Zaporozsec sem arra való hogy autópályára vidd. khhm nem nagyon van milliós záporjóska, meg amúgy is mindennek a legalja és igen, tényleg nem bírná mert egy rakás szar. szóval a Timex alul játszik. a QnQ "kuku" mellett.

pedig nekem van normálisnak mondható timexem, valamelyik kollektor-dobozban: ritka holló, vintage & billegőmotoros, vastagon aranyozott tokban. 15e-ért viheted, "flagship" modell :) az iwc-m szíján a csat többet ér, az Omegám egy mutatója szintén stb. kérlek ne ezt a példát mert fáj tőle a fogam: szerintem nem is ezt akartad írni.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Azt írtad, hogy a kockáknak készül. Én ezt cáfoltam meg, elég csak megnézni hogy és kinek hirdeti a Google cuccot.
Az pedig, hogy ki csorgatja rá a nyálát az nem számít, konkrétan arra reagáltam, hogy "kockáknak készül". Az pedig, hogy kinek készül a készítő (Google) szándékát jelenti.

Nem szabad semmi újdonságot azonnal megvenni.

--
robyboy

Az NSA-nal behúz a relé.
> Sol omnibus lucet.

Akkor ilyenen sem lesz lol. Most varjak a következő alma vagy pixel kiadásra hátha nem szart gyartanak:D??

mi a baj a jelenlegi almaval? i8-am van 1 honapja, kb ahogy megvettem rá pár nappal jött a hangszórót érintő bug javítása, ami kb annyira sem volt idegesítő eleve, hogy a homlokom megrancoljam miatta... ios 11.1-el úgy néz ki a bugok nagy része is megszűnt, szóval nem értem mire kellene varnod. :)

ha 120e alatt kijönne új előfizetés nélkül, akkor szolgáltató-függőként megvenném még az asszonynak is. de addig marad 2+1 régebbi modell.

jah, pengeélen táncoló droidosoknak mondanám (ha vannak olyanok), hátha nincs meg: iOS esetén nem azt jelenti a zár, hogy csatolt "értékként" tele van hányva eltávolíthatatlan szoftverekkel.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

evone kezeben 8-as van, leirta nem kellene fosni. nekem is kellene, annyiert amennyit irtam. mivel a droid az isten, gondoltam leirom hogy fuggo keszuleket vasarolva iPhone eseten nincs a telenor meg tobbiek altal rarakott sajat app, facebook meg a rak tudja mi. droidot nyomkodva biztosan szokatlan lehet. remelem most kerek!

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Neked még sosem volt Android telefonod, gondolom.

Most pl. egy Vodafone-os készülékem van. A szolgáltató semmit nem tett rá, annyira, hogy a Vodafone appot, ami mutatja, hogy mennyi adatot használhatok még, meg ilyesmiket, azt is nekem kellett telepítenem.

Korábban volt másik szolgáltatótól telefonom, ők annyit tettek, hogy beállítottak egy saját default háttérképet. Amit lecserélhettem volna, ha zavart volna. Appot ők sem adtak. Nekik is volt appjuk, amivel WiFi-n lehetett telefonálni (külföldön vagy ha nem volt jó térerő) Persze manapság ehhez nem kell app, már tudják a telefonok is. Ha nem tévedek, még az iPhone-ba is megérkezett ez a feature 1-2 éve.

nekem 4 modellem volt fuggetlenul. 2 pedig fuggo verzioban. plusz arulunk vagy 40-50 felet fuggetlenul. viszik, legtobbszor elsokent en tartom kezben.

tabletbol van jelenleg van 2, volt vagy 5. plusz arulunk vagy 25 felet. 2/1 esetben en tartom elsokent kezben.

asszonynak droidos telefon fuggoben, gyereknek szinten + egy tablet ismet. kornyezet es bovebb csalad tele van ezekkel szinten.

nem tipp alapjan nem szeretem oket, bar ezeket a koroket mar lefutottuk.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"telenor meg tobbiek altal rarakott sajat app, facebook meg a rak tudja mi. droidot nyomkodva biztosan szokatlan lehet. "

Ilyen a Pixelen/Nexuson/AndroidOne-on nincs, ezért nem értjük, miért jött ez ide. Legfeljebb Samsung-on. Azt feltételeztük, hogy régi és szűklátókörű a véleményed az egész Android-ról.

"En csak azt nem ertem miert nem lehet akkor az androidrol is ilyen hireket kirakni, mer csak a zifont piszkalod" - ismeretlen apple hivo

:D

Most olvastam, hogy ennel jobb telefont nyomatnak a kinaiak 40K korul. Az legalabbis nem sipol, nem kek, .... a pontozott helyre johet a holnapi engadet video a kovetkezo problemarol :D

Nagyon sok cikk nem kerülne fel, ha nem hívnák fel rá a figyelmemet. A figyelemfelhívás módja a hír küldése link, levél küldése stb. Érdekes, hogy nagyon sokan felfogták ezt és megfelelően használják. Meglepetésre, az beküldött cikkek 90%-a meg is jelenik. Ami esetleg formai hibás, szarul fogalmazott, az megy a cikkturkálóba. De megjelenik. Szerintem 1-2% alatt van az olyan rossz cikkek száma, amiket nem teszek ki. Azok mennek a modlog-ba.

Ha te most azt hiszed, hogy a te nyomásodra került ki ez a cikk (milyen nyomást fejtettél ki, hangosan prüszköltél?), tévedsz. Megmutattam neked, mint egy jó kiskutyának, hogy hogyan lehet jelezni valamit.

Most, hogy ezt így neked leírtam, kérlek, a következő cikkigényedet a fenti módokon jelezd. Amennyiben nem a) nem veszem figyelembe b) ha sokat offtopikolsz, kibaszlak, aztán mehetsz sírni az IRC-re, a bubublogra vagy ahonnan szalajtottak. :)

Kérlek vedd ezt figyelembe.

(BTW: a te jelzésed nélkül két Google Pixel cikk jelent meg a hibáiról az elmúlt két napban. Természetesen azok sem jelentek volna meg, ha.... őőő.. ja! megjelentek!)

--
trey @ gépház

Mintha latnek halvany kulonbseget a google es apple hozzaalasaban:

Google responds to Pixel 2 issues: Extended warranty and updates

Igen, az Apple az Antennagate-kor szoftveres bumperrel, a Bendgate-kor szoftveres meghajlás-gátlóval stb. lehetne sorolni.

De szerencse is, hogy a hardverhibákat szoftveresen tudja javítani, mert a javítás igen borsos tud lenni:

https://regmedia.co.uk/2017/10/27/apple_iphopne_repair_costs.png

--
trey @ gépház

Bumper megoldotta a problemat? Meg.

Viszont ez erdekes kerdes. Berakod a Pixel 2-t picit szorosabb oldalzsebbe, mivel papirbol van, konnyebben meghajlik, mint eddig barmelyik telefon, visszaviszed a Googlehoz (nem tudom merre van kiallitotermuk), garancialisan cserelik? Mert ha igen, akkor le a kalappal.

Szerk: viszont egy iPaden torott oldal helyett en inkabb a hivatalos forrast linkelnem: https://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/

"Bumper megoldotta a problemat? Meg."

Lásd a megoldás és a workaround közti különbséget.

"mivel papirbol van"

Te miről beszélsz???? Lehet, hogy tényleg könnyen hangzik, senki nem mondja, hogy a pixel tökéletes. Nem mint ha hajlékonyabb lenne, mint a hatos iphone :)

"visszaviszed a Googlehoz (nem tudom merre van kiallitotermuk), garancialisan cserelik?"

Nem tudom. Lehet, hogy nem. De még ha igazad is van, neked tényleg az az érvelési metódusod, hogy kiragadsz egy esetet, amiben igazad lehet, és azzal támadsz, figyelmen kívül hagyva minden mást?

> ... neked tényleg az az érvelési metódusod, hogy kiragadsz egy esetet, amiben igazad lehet, és azzal támadsz, figyelmen kívül hagyva minden mást?

Ugy indult a szal, hogy crown azt mondta, hogy szerinte a Google ad extended warrantyt, mig az Apple nem. En ezt ugy ertelmeztem, hogy a kozelmultbeli hibakra gondolt, igy megvilagitottam, hogy a Google hardware hibakkal kuszkodik, mig az Apple ebben az esetben szoftveressel, igy az osszehasonlitasnak nincs ertelme.

trey megemlitette az Antennagate-et, illetve a Bendgate-et, mint relevans hardware hibakat Apple oldalrol, amire azzal valaszoltam, hogy az Apple megoldotta a problemat, es ingyen biztositott megoldast azon felhasznaloknak, akik bizonyos specifikus modon tartottak a telefonjukat, illetve rakerdeztem, hogy mi a Google policyja a Bendgatehez hasonlo esetekben, ha a termeszetesen pici koltoi tulzassal papirnak illusztralt Pixel 2 erintett az ugyben. Mellesleg ez egy kurrens, vadonatuj telefon, es azert az iPhone 6 ota eltelt egy kis ido, na.

Nem mint ha jelen korunk iPhone-jaival nem lenne probléma, csak épp más jellegű. Godnolom a felfúvódó iPhone-okra kábé ugyanaz a válasza az apple-nek, mint az elhajló Google-nek. Ha nem, tévedtem, sem én, és (vélhetően) sem trey nem áll olyan kapcsolatban a Google-el, hogy saját tapasztalat híján erre hiteles választ tudnánk adni.

> Godnolom a felfúvódó iPhone-okra kábé ugyanaz a válasza az apple-nek, mint az elhajló Google-nek.

En annyit tudok, hogy amikor valami volt az iPhone 7-emmel (nem kapcsolt be), bementem a kozeli Apple kiallitoterembe, szo nelkul csereltek ujra. Termeszetesen az alap debug dolgokra raprobaltak, marmint ugye azokra, amiket en is kiprobaltam egy kis google utan. Gondolom a Google is hasonlokepp jar el, es ahogy lentebb emlitette evone tudjuk, hogy az Apple is ad extended garanciat indokolt esetekben, szoval a szalinditonak nincs igaza a sugallataval, lephetunk tovabb :)

Szerk: ja igen, a csicsergo hangszorot lehuzhatjuk, ugy latszik szoftveresen javitjak Googleek is.

Szerk2: es ne erts felre, eddig az iOS11 egy bugos szar :) na jo nem szar, de nagyon sok apro glitch van benne, remelem 11.1 mar javitja majd a nagy reszet. Lehet el kene kezdenem bugreportolni mondjuk...

Bumper megoldotta a problemat? Meg.

Egyébként nem.

Nem tudom, milyen lehetett előtte, mert amikor én iphone4-hez jutottam, elméletileg már fixálva volt.

Ennek ellenére, ha akartam, akkor jól rámarkolva bármikor elő tudtam idézni, hogy szépen kb. másodpercenként egy pálcika sebességgel lement a térerő jelzés, és amikor eltűnt, akkor bizony nem is működött.

Elképzelhető, hogy javítottak rajta, mert előtte még szarabb volt, de nem oldotta meg teljesen, az biztos.

Most had legyek alpári:

A faszt. Dehogy cseréli.

Volt egy iphone4-em. Céges telefon volt. Használtam kb. két évig. A cég felajánlotta, hogy mivel cserélik a telefonokat, meg lehet venni 60 fontért. Elgondolkoztam rajta, de úgy voltam vele, hogy már baromira zavar, hogy a home gomb mennyire nem működik, ezért csak akkor veszem meg, ha ez javítható. A cég nem foglalkozott ezzel a hibával, elmentem hát egy Apple boltba. Az embernek elmondtam, mi a gond, erre felajánlotta, hogy 100 fontért kicserélik a gombot.
Mint ismert, konstrukciós hibás volt az a gomb, kb. 1 év után várhatóan megint eltört volna az alulméretezett fos.
Szóval ezért az ingerült válasz, bocsi.
Inkább nem kértem se a javítást, se a telefont.

értem, tehát mivel volt ilyen eseted, ezért lehetetlen hogy más dolgokat cserélnek gari után miután elismerték hogy szar, ezért létezett pl évekig a white macbook topcase csereprogram, ezért cserélik most is az mbp-k kijelzőjét stb... vagy ez ugye mind hazugság és igazából nem létezik mert szerinted nem cseréli? :D ezért létezett az iPhone 5 power gomb csereprogram (nekem emiatt pont ki is cserélték, de biztosan csak halucináltam és meg sem történt), a 6s aksi cseréje stb stb... ez mind kamu lenne ?

Úgy gondolom, hogy valakinek nagyon is érdekében áll az, hogy a nyugati piacon legjobban "hype"-olt márkák esetében valamiképpen, - de persze természetesnek tűnő módon, - csökkenjen v. megrendüljön a felhasználók bizalma. - Ezen csak a gyártás "hazavitelével" lehetne segíteni, bár, ha meggondolom, - jó eséllyel, - "otthon" is a kínai, indiai bevándorlók dolgoznának a gyártósorokon. :)

A minőségi (meg a nem minőségi is,) kínai termékek pedig ezzel együtt egyre több vevőre találnak a világban, telefonok esetében kb. 2-3 évre max. 150-ért, és nem 300-400-ért. - Adatot meg a felhasználóktól a hálózatok segítségével keleten v. nyugaton, de kb. ugyanúgy lopnak, ezzel már lassan mindenki tisztában van. (Itt bár hosszabban elhúzódó, de módszeres, tervezett piac-átvétel zajlik.)