Tarts lépést a Macskardashianokkal!

Izland ismét az élre tört!

Hihetetlenül alakul a világ legőszintébb, leghitelesebb celeb-reality show-ja.
A négy beköltözött testvér egy összkomfortos, minden igényüket kielégítő, modern környezetben élik mindennapjaikat. Ezt online napi 24 órában figyelemmel kísérhetik a nézők: Nem a megszokott magyar, esti összefoglalós, intrikus, pikáns részeket kiemelő, közönségmanipulálós módon teszi a menedzsment, hanem folyamatosan streamelve a Youtube-on. A még csak egy hete indult valóságshow nézettségét tekintve veri a TV2 legutóbbi gyenge próbálkozását. A nap minden pillanatában kameránként ~ 3-4000 néző akad. Nem nehéz belátni, hogy ez napi 288 000 nézőt jelent. Mindezt minden előzetes hírverés, csinnadratta nélküli teljesítmény! Összehasonlításként a már említett magyar kereskedelmi televíziós csatorna 1,5 milliárd forintnál is többet költött a produkcióra, aminek 4. napján a teljes magyar lakosság körében 280 087 nézője akadt csupán.
A műsor a (Macs)Kardashian-testvéreket - Stubbur, Bríet, Guðni és Ronja - gyakorlatilag a nulla ismeretségét pár nap alatt a csillagokba repítette.
A testvérek minden gátlásukat levetve a kamerák előtt fürdenek, sőt egymást fürdetik. Játszanak, bohóckodnak, akrobata mutatványokkal színesítve hálálják meg a nézők bizalmát.
Paul Fontaine-nek sikerült megszólaltatni egy közeli ismerősüket, Halldóra Snorradóttirt a szereplők jellemvonásairól. "[...]Például, Guðni egy kicsit magányos, és csak magával foglalkozik. Stubbur és Bríet nagyon szociális, csakúgy, mint Ronja. Ronja a tisztálkodás megszállottja, és állandóan fürdőzik. Nagyon egyedi és szórakoztató személyiségek.[...]"
A nézettséget minden bizonnyal növeli, hogy a testvérek - a nézők megdöbbenésére - egymás mosdatása közben - minden bizonnyal - véletlenül orálisan egymás nemi szervét is megtisztogatták. Ahogyan ezt tegnap délután is látható volt. Felmerül a kérdés: Ronja és Guðni szerelembe estek?

A műsort folyamatosan figyelemmel kísérhetjük online.

A főszereplők:

A cicák egy menhelyen élnek, és a műsor megalkotóinak célja a figyelemfelkeltés...

Frissítés!

Az első széria véget is ért. A 4 főszereplő gazdákra talált.
A kaland azonban folytatódik.

Frissítés! #2
Újabb öt cica érkezett a babaházba.

Hozzászólások

Zsenialis! Azt hiszem engem meggyoztel :) Koszi :)

Az asztalra kitett bigmac az nincs meg ?

Azt is neztek tobb ezren. Evekkel ezelott indult, nagyjabol 5 eve hallottam rola.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.