Mooooonwalk

A NASA hivatalosan is bejelentette: 2016-ban nagyszabású Hold-telepes misszióba kezdenek. Természetesen, mivel hónapokra, évekre terveznek, élelemre is lesz szükségük a Hold-telepeseknek. Azonban a Holdon kb. 16%-a a gravitáció a földinek, az izmok és a csontok sorvadásnak indulhatnak az alacsonyabb igénybevétel miatt. A tehéntej gazdag zsírokban, fehérjékben és kalciumban is, ideális táplálék. Az alábbi képen a Hold-telepeseket ellátó, önfejő tehén-szkafander látható.

A tehén által eregetett gázokat egy speciális beépített reaktor égeti el vízzé és oxigénné, így az űrtehén gyakorlatilag korlátlan ideig barangolhat a Hold felszínén, a tehénlepényt pedig egy automatikus rendszer gyűjti, majd üríti a Hold felszínére, ezzel trágyázva azt, megkönnyítve később a növényzet megmaradását.

(:D)

Hozzászólások

Már ne is haragudj, de ez biztos, hogy nem 2016-ban lesz.

Most jöttem vissza eperszedésből és már itt legelésznek a jószágok. De legalább a gravitáció miatt elmondhatjuk, hogy könnyű itt az élet, bár a net néha szakadozik :-).

Eddig ez volt a legjobb a mai nap;)
---
Egy nap 24 óra, plusz az éjszaka!

errol az oldalrol nem latszik, de van a masik oldalon egy kavebeonto nyilas is, amikor a telepesek tejes kavet szeretnenek fejni, hogy megtehessek...