Betiltották a Homefrontot?

Fórumok

Állítólag észak-koreai nyomásra több országban is betiltották a Homefront nevű játékot. Most néztem a Steam-en de csak trailerek vannak. Korábban akcióban is láttam Homefrontot a Steamen.

Hozzászólások

Ez most reklám? Vagy nem értem.

Észak-koreai nyomás? Esetleg vicc?

1, Vannak játékok, amiknek a forgalmazását adott ország megtiltja, mert a saját engedélyező testülete szerint nem felel meg valamiért.

2, Észak-korea hogyan gyakorolna már nyomást más országra? Töröljétek a játékot, mert rakétát lövünk ki Japánra, és megágyúzzuk Dél-koreát?

Ez lett volna a vicc része.

3, Steam-en lehet, hogy nincs. Google kereséssel bejön a játék saját weboldala, ahol megvásárolható.

Vagy Észak-korea csak a Steamen tiltatta be? :-D

Valoban be van tiltva, viszont csak del-koreaban tudtommal (es a wikipedia szerint is)

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

A steam-hez a fejlesztők adják a kulcsot (akár dobozos verzió, akár online vásárolt, cd kulcsot kapsz). Lehet kifogytak belőle, vagy lehet hogy nem tudnak régiózárat rakni adott játékra mert még nem volt rá szükség, aztán most kalapálják be a rendszerbe:)

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Thq forgalmazta a játékot. Megszűnt a cég. A jogokat a crytek vette meg. A crytek meg úgy tudom EA-val dolgozik szorosan. EA meg nem forgalmaz játékot steamon. Lesz második rész is be van jelentve. Valószínűleg ha megkapja az első rész is a "brand" pecset újra árulni fogják originen.
Egyébként a játék megbukott még mikor megjelent. Mert pénzéhesek voltak. Rajongók meg elfordultak a játéktól.

*Egyébként meg nem tudom mit ugrálnak ennyi erővel a 2 filmet is be lehet tiltani. :D

Fizetős fegyver multi playerben. Ami sokkal jobb volt mint az alap fegyverek. Egyébként a fejlesztők is bezártak 3 hónappal a megjelenés után. Szóval produkáltak egy szerény 4 órás kampányt. Egy jó multi player módot amit élveztek az emberek. Nem sokkal megjelenés után meg elkezdtek jönni a dlc-k jól árasítva. Pay 2 win model. :D
De amúgy ha belegondol az ember nem hiszem hogy csak a multi player buktatta meg és a fizetős dlc. Mert ez egy teljes árú (50-60$) járék volt és szaros 4 órás történet móddal rendelkezett. Újrajátszás kb annyi mint egy filmet újra nézni. Javarészt cső pályák scriptelt események.
Amúgy a hype is megvolt rendesen a játék körül mert a fejlesztők azok a fickók voltak akik a battlefield 1942-höz legyártották azt a desert combat modot. Ami elég népszerű volt és ennek sikere miatt kaptak lehetőséget hogy egy AAA költségvetésű játékot letegyenek az asztalra.