Androiddal és Chrome OS-sel kapcsolatos szabadalmi szerződést kötött az LG-vel a Microsoft

A Microsoft ma egy szűkszavú sajtóhírben közölte, hogy szabadalmi licencszerződést a kötött az LG-vel. A szerződés aláírásával a Microsoft kiterjeszti szabadalmi portfóliójának ernyőjét az LG Android-ot és ChromeOS-t futtató eszközeire (smartphone, tablet stb.). A szerződés részletei nem publikusak. A bejelentés elolvasható itt.

Hozzászólások

DOS-al kellene adnia az LG-nek a Chromebook-jait. Bekapcsolás után letölthetné és telepíthetné az ChromeOS-t egy 'Enter' leütése után.

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de amikor ilyet hallok/olvasok, hogy a "Microsoft kiterjeszti szabadalmi portfóliójának ernyőjét", akkor az nekem eléggé vészjóslóan hangzik. Lehet, hogy csak azért mert most éppen Magyarországon élek?

Én is rühellem azt amit a Microsoft művel, de…
Ez a maffia szó valami ultimate ütőkártya lett napjainkra? Mindenhol ezt olvasni, 9 éves kis srác lop egy csokit, akkor maffiózó, Microsoft védelmi pénzt szed, akkor az egy maffia, még csak nem is simán bűnszervezet, hanem már egyből maffia, Artisjus pofátlan lehúzásokat műfel, egyből maffia.
Sem a Microsoft, sem az Artisjus nem felel meg a maffia hagyományos szerkezeti felépítésének.
A terrorszervezet jelző használatáról inkább már szót sem ejtenék…

=Λ=

A hagyományos maffia szerkezet elavult.

A korszerű most a politikusok megkenése és az államon keresztüli demokratikus zsarolás.

Teljesen felesleges az ArtisJusnak fegyverrel kikényszeríteni a pénzt, amikor egy kis kenőpénzzel minden olcsóbban és minimális kockázattal megoldható.

Ez a modern maffia működése.

de izgi lesz, amikor kiborul a bili, és a google nekimegy az ms-nek :) van még egyáltalán (jelentős) android-os vendor a csamcsungon kívül, akinek nincs ilyen védelmi pénzes megállapodása?

[ NeoCalc - Earnings Calculator for NeoBux ]

Rotlf! Agyad sincs kreténke! Fosod a betűket arról, hogy már csak a Samsung nem kötött szerződést a Microsofttal. Belinkelik neked, hogy már fél éve szerződést kötött de te csak nyomod tovább az igédet.
A legszánalmasabb benned, hogy arra a Microsoft-ra csápolsz amelyik csak szar és pocsék os-ekkel tudott eddig mobilon előállni.

1. nem anyáddal beszélsz.
2. vicces, hogy kommentek részeinek véletlen figyelmen kívül hagyása miatt fröcsögsz rám, miközben neked is sikerült ezt most demonstrálni.
3. fingom sincs, hogy milyen csápolásról beszélsz, egy borzasztó egyszerű kérdést tettem fel androidos cégekről, de még ez is kifogott rajtatok, miközben a dyslexia/retardáltság tüneteit produkáljátok (tagmondatok összekötése, tagadás, stb. már túl bonyolult, úgy tűnik).

[ NeoCalc - Earnings Calculator for NeoBux ]

1. Nagy kár, hogy az anyád nem találta a Taigetoszt a születésed után. Szar dolog lehetett egy ilyen hülye gyereket évekig elviselni mint te.
2. Nem vettem be az ostoba füllentésedet, amihez több mint egy óra brainstormingra volt szükséged a post-od időpontja szerint. Agyatlan az önmentegetésed. Ha aláírásnak nézel egy szimpla linket ami csak egy post-ban szerepel, azzal csak a kreténségedet bizonyítod.
3. Nálad értelmesebb ms-trolloknak van agyuk arra, hogy ne a microsoft loser produktumait éltessék, de te még ehhez is hülye vagy. Microsoft mobilban majd a 'linux desktop éve' után sok évvel lesz csak sikeres. :-))

miért mentegetőznék? 1 óra brainstorming? te magadnál vagy, ember? te komolyan azt hiszed, hogy én 1 óráig azon kattogtam, hogyan "mentegetőzzek" nektek? :D mégis mi olyan kurvára hihetetlen abban, hogy reflexből átugrottam egy post alján lévő linket, amikor 10-ből 9 hupos aláírása pontosan ilyen? vagy te elolvasod őket minden egyes alkalommal? nem monoton egy idő után? :) inkább vegyél be egy nyugtatót, mert már habzik a szád. én nem a fórumon élem az életem, nem olvasok el minden baromságot rögtön. meg amúgy is kurvára leszarom a véleményed, szóval igazából nyugodtan higgy, amit akarsz :)

[ NeoCalc - Earnings Calculator for NeoBux ]

jól van az, a nagytudású szerint egy veszteséges évet zárt cég nem jelentős, hiába multimilliárd dolláros biznisz. ezek szerint a sony is elhanyagolható cég 4 éve (lol). de hát az egyszerű magyar mondatok, alapvető logikai relációk (is) kifognak rajta, mit vársz tőle :)

[ NeoCalc - Earnings Calculator for NeoBux ]

ha mar mindenkeppen Android, akkor meg esetleg high-end LG vagy high-end Android johetne nalam esetleg szoba, joval megbizhatobbak tunnek szamomra az HTC-nel LG-ek. Mellesleg oveke volt az elso 3D-s telefon is, kovetik a hd ready kijelzos ujitasokat, stb., tehat mondhatjuk: jelentos Android vendor

Biztos védelmi pénzről szól?

Lehet piac felosztás is. Mi nem támadjuk meg egymást, de a többi kis köcsög fizethet nekünk, akinek nincs szabadalma.

Talán valami jelképes összeg is lehet mellé, amit más szabadalom formájában visszaad az MS.

A fiúk ottan nagyon innovatívak szabadalmak tekintetében. Jobb, ha a kis parasztok látják, hogy a szabadalomért a nagyok is rendesen fizetnek. Példa mutatás is kell, hogy ne fájjon annyira a szopás...