Vízi balesetben elhunyt a Debian közösség egyik megbecsült fejlesztője

Címkék

Szeptember 13-án kajakozás közben elhunyt Abraham Raji, a Debian fejlesztői közösség megbecsült tagja - adta közre a szomorú hírt a Debian projekt. Az indiai fejlesztő állítólag egy vízfeltöltésre és -leeresztésre használt kifolyóba esett és megfulladt.

Hozzászólások

Nem kellene engedni, hogy jo IT szakemberek, akik amugy tesibol fel voltak mindig mentve, azok outdoor sportoljanak. Tul nagy veszteseg.

A cikk alapján amíg a többiek kajakoztak, ő egyedül fürödni ment valami rízsföldre, vagy hasonló helyre. Ha valaki nem tud (jól) úszni, egy ilyen helyen simán bele tud fulladni a vízbe.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Abraham reportedly ventured into a waterbody for a bath and fell into an outlet created for draining and filling water in the field for shrimp farming.

Bement furdeni egy "viztomegbe", es belesett egy "kifolyoba", amit garnela halaszatnal hasznaltak, hogy leengedjek a vizet az adott teruletrol, vagy elarasszak az adott teruletet.