[KV] "Nem lehet! Nem tudja senki hogyan! Lehetetlen!"

Érdekes, a mi háztartásunkban ez is #worksforme!

#megugrottuk #magasvoltalec #kelletthozzaegyegeszemailcim #2percmelo

Hozzászólások

Az utolsó kérdésre illik az igazat megjelölni, ugye? :D

Leirnam, mielott a "torzskozonseg" megfejti a rejtelyt:

3-2-1-esakkor: NERlovag! Meszarosberenc! O1G!

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Azt viszont nem vagom, hogy ha eme fertozes az oregekre van legnagyobb veszellyel, es amikor az oregeket majd beoltjak.. abban a pillanatban nem lehetne lazitani az alarcosbaalon? Kezdem rohadtul unni, a tobbi szivatassal egyutt.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Örülök, hogy legalább valahol ez működik !

Szüleim 75+ évesen (már az elején regisztráltak) egy alföldi kisvárosban lakva még a közelében sincsenek az oltásnak. Értesitést se kaptak.

A háziorvos látja a listán őket, de hát ha nem kap vakcinát, akkor nem tud oltani...

Az egész háziorvosi körzet eddig kapott 2 ampullát...

A probléma nem azzal van, hogy nálad "worksforme™", hanem azzal, hogy túl sokan vannak, ahol nem működik. Apám pl igencsak veszélyeztetett, az elsők között regisztrált, ráadásul fidesz-hívő is, konzultál is nemzetileg rendszeresen, de még se híre, se hamva az oltásnak.

Szerkesztve: 2021. 02. 21., v – 17:10

Az oltás is megvan, vagy csak ez a sablonlevél?

Regisztráltunk mi is, de csak feleségem kapott ilyen levelet - viszont nincs semmi korábbi vagy meglévő betegsége.

Szerintem logikus, hogy vakcina kérdése az egész. - Ha nincs, - ha esetleg érkezett, de "máshova" jobban kell, (akár esetleg elképzelhető, államközi megállapodások alapján történő támogatások más magyarlakta területeken..,) - akkor csúszni fognak. - Mivel nem tárolhatók sokáig ilyen mennyiségben, biztosan "ösztönzött" a beérkezett anyag mielőbbi eloltása. (Kell a hűtőhely a következő szállítmánynak.) - Múltkor valaki "matekozott"..., eszerint 60 év felett a regisztráltakból még várólistán van legalább 2 millió ember. Ha esetleg már lenne ennyi felhasználható vakcina, nem olyan egyszerű ennyi tűt egyszerre beszúrni. (Másrészt a szállítók is csúszhatnak a jelzett időhöz képest, a más, általuk sürgősebbnek minősített azonnali szállítások miatt.) Azért talán már egyenesben vagyunk, a többség meg fogja kapni május végéig, ha direkt nem késleteti országunk vakcina-ellátását a "soros" :)

Nekem megjött ez hétfőn, pénteken hívott a háziorvos, hogy jövő hét szerdán vár rám egy Astra. 49 éves vagyok, a kartonomon magas vérnyomás és túlsúly szerepelhet, 3000 lakosú kistelepülésen, egy háziorvosi körzettel. Apámnak egy megyeszékhelyen a háziorvosa meg tudta mondani, hogy hanyadik jelenleg az oltási sorban. (Kicsit szégyellem magam, mert pillanatnyilag úgy néz ki, hogy a 70 éves főnökömnél és apámnál hamarabb fognak beoltani -- de hátha nekik meg olyan szer jut, amilyet szeretnének, ha később is.)

Hasonló eü. paraméterekkel rendelkező bp-i haverommal beszéltem a héten, ő már néhány napja megkapta az Astráját.

A legnagyobb kavart szerintem most az okozza (már azon kívül, hogy nincs elég oltóanyag, ha a kínaival nem számolok), hogy az Astrát nem adják 60 éven felülieknek, és a 60-80 közötti korosztály így most lebeg.

Mindezt csak arra írom, hogy ha döcögve is, de működik a rendszer. Ugyanakkor elfogadom, hogy bosszús az, akinek most épp nem működik -- ez sajnos az a kategória, amikor a nem működésnek szélsőséges esetben súlyos következményei is lehetnek.

Igen, ismerjük az állandóan picsára álló szájúakat, akik május 20-án éjfélkor nem tudják benyújtani az adóbevallásukat (összeomlott a rendszer!!!!!!!), mert a hasonló, mindent az utolsó pillanatra hagyó, szintén picsaszájúak pont akkor akarnak adóbevallani, amikor ő.

Ezeknek a rivákolása kurván nem érdekel. Meg azoké sem, akik informatikus létükre nem tudnak megugrani egy 2 perc alatt elvégezhető regisztrációt.

Azért azt remélem, hogy akinek az apját, anyját, öregapját, öreganyját, gyerekét, magát, kutyáját, macskáját, aranyhörcsögét beoltják itthon az EU-s átlagnál ELŐBB, az majd utólag elnézést fog kérni!

trey @ gépház

Jelen állás szerint (feb 19.-i adat) az EU-ban 100 lakosra jutó beoltottak száma 5.86, mig Magyarországon 6.21

tehát a hivatalosan közölt számok szerint előrébb vagyunk az EU átlaghoz képest

forrás: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Országra bontva (feb 18-i állapot)

https://www.statista.com/statistics/1196071/covid-19-vaccination-rate-i…

itt már nem tűnik annyira fényesnek a helyzet

A tömeges oltás igazán most kezdődik.

Vagy nem.

Vagy igen.

Ki tudja?

Tehát ma egy általános országos, egy-két nap alatt történő teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll. Az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik.

Mondta Orbán Viktor 2020. december 18-án.

Egymillió embernek a két nap alatt történő beoltására is fel vagyunk készülve.

Mondta Orbán Viktor 2021. január 19-én.

Az egész folyamatot most leállították, és egy külön operatív csoport áll fenn, hogy javítsák ezeket a problémákat. 

Mondta Orbán Viktor ma reggel.

 Hát, annyit a témához, hogy ők is be lesznek oltva, csak nem a hétvégén, hanem egy későbbi időpontban. Ők már valószínűleg 0.2-es verziójú állampolgárok, mert megugrották a "rendkívül bonyolult" regisztrációs beugró feladatot.

Egyébként, amikor a fent általam linkelt grafikonra ránézel, nem szégyelled egy ici-picit magad és az elvársaidat? :D

trey @ gépház

Tehát ma egy általános országos, egy-két nap alatt történő teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll. Az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik.

Itt van a vakcina, mégis jelen pillanatban 74 ezer emberről tudjuk, hogy nem kapják meg, mert a föltételek (sic.) valójában nincsenek meg, tehát a fenti állítás egyszerűen hazugság. Az elvtársad hazudta, itt a leirat (bár lehet, hogy a telex/hvg/444 hekkelte az oldalra): http://www.miniszterelnok.hu/orban-viktor-a-kossuth-radio-jo-reggelt-ma…

Ezek a tények. A grafikonodnak semmi köze ahhoz, hogy Orbán Viktor hazudott.

Nem mindenki, pedig azt hazudták, hogy felkészültek rá.

Anyám pl. a mai napig nem tud semmit arról, hogy miért nem kapott oltást, pedig apám (oltás szempontjából azonos paraméterek) egy hete megkapta a kínait. Orbán ma reggel azt mondta, hogy egy telefonszámon lehet érdeklődni, majd Cili asszony elárulja. Ez is hazugság volt.

De biztos az emberek tehetnek arról, hogy nem tudják, mi történt a regisztrációjuk után az adataikkal a miniszterelnökünk hazudik, mint a vízfolyás.

A propaganda szóról most erre a kemény 444-es cikkre asszociálok:

https://444.hu/2021/02/16/joe-biden-napirendje-reggel-a-first-ladyvel-k…

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Elnézést, rosszul írtam. Nem propaganda, hanem objektív tájékoztatás. A belevaló újságírás egy kiváló példája. Biztosak lehetünk benne, hogy minden állítását fact-check-elték!

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

UP mondjuk mindig korrekt ujsagirast folytatott, szoval igen... utalom azt a helyzetet, amikor kirohogom a kormanypropagandat, hogy pl szerintuk a 444 -et kulfoldrol toljak penzzel, majd szemmel lathatova valnak a jelek, hogy megis igy van.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A H1N1-nél semmit sem mértek, semmit sem kérdeztek, azt sem tudtuk, hol gyártották, nálunk vagy Indiában, pedig nem volt veszélytelenebb, mint a mai vektoralapú vakcinák. Ez így van, helyeselt az orvosnő,

Most meg a sok internetről feliskolázott "virológus" szakérti, hogy mivel kéne oltani :D :D :D :D Mert ELOLVASTA AZ INTERNETEN :D :D

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 02. 21., v – 20:02

Dolgozik a bürokrácia. Ki tudja mikorra lesz abból időpont.

Romániában a 65 éven felülieket már pár hete lehetett iratni és effektív oltatni is, van egy online platform, ahol személyi szám alapján lehet regisztrálni, időpontot választani ha van hol (nagyvárosokban pl. hamar elfogytak, vidéken viszont jellemzően nem volt gond). Apámat így sikerült már egy hónapja beoltatni Pfizer-el.

A tanügy, és egyéb, esetenként vitatható, nagyobb fizikai kontaktussal operáló cégek, egyszerűen feltöltötték a munkatársak adatait ugyanebbe a platformba, onnan pedig, ahogy volt hely mindenki magának tudott időpontot foglalni.

Ma voltam az első oltáson. AstraZeneca.

65 év alatt jelenleg csak krónikus betegek iratkozhatnak, Astra miatt itt is gond az 55-65 éves sáv, de jönnek az újabb Pfizer adagok. Oroszországgal és főleg Kínával idáig úgy néz ki nem paktálunk.

Körülöttem, három 80-as ember lakik akik mind levélben mind interneten regisztrálva vannak. Semmilyen visszajelzést nem kaptak. Biztos mindenki kapott Magyarországon és csak velük van a baj.

Ha a ruszkiból vagy a kínaiból kínálnak meg elfogadod?

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

én a kínait választanám, hátha az immunitással egyetemben azonnal folyékonyan beszélném a mandarint és/vagy a kantonit:)
csak attól félnék hogy elfelejteném a félázsiai ugort/magort :)) vagy azonnal edzőtáborba küldenének, ha rám ragadna valamennyi ujgur is..

az orosszal ilyen probléma nincsen, 5 évig tanultam a kötelező oroszt az iskolában, de máig egy kukkot sem tudok belőle :))

engem jobban izgat hogy melyik vakciat fogjak elfogadni beutazasnal. nyilvan ha csak gorog szigetekre mesz nyaralni, akkor nemerint (valamelyik fomufti kijelentette hogy eun belul nem erheti hatranyos megkulonboztetes a nemoltottat). de en szeretnek !EU-ba is utazni, ott meg konnyen lehet hogy csak bizonyos vakcinak fognak elfogadni (akar a beutazashoz akar a karanten felmenteshez): senki nem akarja osszerugni a port usaval, igy a pfizer/moderna eselyes. talan a kinai is, bar nekem celpont az usa is, es ok most nincsenek jo baratsagban, igy ez lehet egy szivato dolog. putyint meg kb leszarjak, nem izgat senkit

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ilyen korlátozást csak politikai okból lehetne hozni.

(Bar az elobb masutt epp mast irtam, de revidealom a nezeteimet:) Akkor jo esellyel meg fog tortenni. Az EU eddig sem a logikus, konzekvens donteshozatali metodusairol volt hires...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Jajjdejó, kaptak az emberek már Győrben is WC papírt. Oltóanyagot még nem, de kárpótol a pihe-puha érzés nagydolog után. Jól van Gabika, ügyes vagy, nagy buksimi.

Nálunk a háziorvos szerint talán ezen a héten kap a körzete 10 azaz tíz emberrel való adagot, miközben már nyunyó néni szerint is harmadik hullám.

Az ilyenekért amúgy kapsz valami állami támogatást?

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Jó lenne, de sajnos nem! Ti kaptok az állandó rinyálásért Soros, 444, DK, bármi támogatást?

Vicces gyerek vagy egyébként, akinek a gyomra a folyamat rinyát itt szó nélkül beveszi, de az ellenvéleménynél egyből fizetést szagolsz. Miért van ez?

trey @ gépház

"Sajnos" szervezeten kívüli vagyok, nem fizet senki :(((((

Nem a rinyát veszem be, hanem azzal szemben vagyok kritikus, ahogy te az általános közhangulatot próbálod "emelni" a hivatalos propaganda terjesztésével. Ezzel viszont csak az a baj, hogy a propaganda folytonos mantrázásával egy idő után el is hiszik (ezért pl nem ítéllek el, pusztán hatásos volt az agymosás, ami nem a te hibád). Göebbels mondta azt, hogyha egy hazugságot elég sokáig ismételgetsz a népnek, akkor előbb utóbb elhiszik.

Saját bevallásod szerint nem szereted az offtopicot, flamet az oldalon, miközben a "Worksforme" típusú és az "ellenzéket" ekéző hírekre úgy csapsz le mint gyöngytyúk arra a bizonyos takonyra.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Szerinted az propaganda, hogy tudtam regisztrálni? :D Szerintem inkább az a szégyen, hogy itt egyesek nem képesek megugrani ezt a szintet.

Inkább azon gondolkodj el, hogy te agyad ki mossa (persze, persze, tied senki) ...

Göebbels mondta azt, hogyha egy hazugságot elég sokáig ismételgetsz a népnek, akkor előbb utóbb elhiszik.

Biztos így lehet, mert elég majom van ebben az országban, amelyik elhiszi, itt semmi semmi sem működik. Ez kinek a propagandája?

trey @ gépház

annak aki burokban él megváltozik a valóság érzékelése és mások a tapasztalata ami esetleg nem korrelál a sajátjával szükségszerűen gyanús / problémás. (a buborékon kívüli ember ufó).

A véleménnyilvánítás sokszínűségének hirdetési feltételei között ott kell legyen, hogy csak olyan véleményt szabad hirdetni ami az engedélyezési listán rajta van. Ahogyan azt is megtanulhattuk, hogy a függetlenség= -1 *(bármi amit a kormány mond) 

Te gondolatbűnöző! Szerencsére van itt ideológiailag is felkészült őrség ami majd megrendszabályoz. (legalábbis próbálkozik)

:)

Szerkesztve: 2021. 02. 22., h – 11:25

Teljesen félreérted a helyzetet trey.

Nem jött semmiféle valid meghivód, hacsak tényleg nincs krónikus betegséged.

Nejem is kapott ugyanilyet és rohadtul semmi baja nincs 30 évesen.

Adminisztrációs hiba. Százával kaptak fiatalabb, egészséges emberek hasonlót. A sajtó is megirta.

Azért örülök hogy egy kicsit örültél, de pár hónapig még várnod kell neked is.
 

Ugyanakkor lehet hogy szántszándékolt adminisztrációs hiba, mert lehet hogy több oltóanyag jön az igénynél meg az oltási sorrendhez képest, és inkább eloltják ami van, nehogy rájuk rohadjon. Ez érthető is természetesen.

Jó lenne ha világosan kommunikálna a kormány, de szokás szerint csak a kakát kenegetik a kommunikációban. Azt megy a csodálkozás hogy félnek a keletitől az emberek.

Fejlemények: tanárként tegnap megkaptam, de a háziorvosom is hívott tegnap, hogy ma megkapom - mondtam, hogy tanárként egy nappal hamarabb túlesek az első adagon. Természetesen törölt is a listájából.

Feleségemnek még semmi nem érkezett (azaz ő kapott levelet, hogy..., és még nem kapott oltást, én nem kaptam levelet, hogy..., és ma megkaphattam volna "protekció nélkül").

Én annak is örültem volna, ha online regisztrációnál kapok esetleg egy e-mail visszajelzést, de tudom én vagyok telhetetlen... :(

Az viszont érdekelne, hogy azok is postai "értesítőt" kapnak akik online regisztrálnak?

Én annak is örültem volna, ha online regisztrációnál kapok esetleg egy e-mail visszajelzést, de tudom én vagyok telhetetlen... :(

Azóta, amióta regisztráltál, egyetlen levelet sem kaptál az info () kormany ! hu címről? Én többet is. 01. 15-én, 01. 23-án, 01. 31-én és 02.11-én ...

Az viszont érdekelne, hogy azok is postai "értesítőt" kapnak akik online regisztrálnak?

Akiket én tudok, azok igen. 

trey @ gépház

Mindenhol szar a teljesen ingyenes allami egeszsegugy. Mindenhol vannak olyan low priority felnott problemak, amikre tobbhonapos a varolista.

Annal mar csak az USA rendszere szarabb, ahol a gatyad is ramehet egy surgossegi vagy egy gyermekkorhazi szamlara is, csak mert nem szoltal idoben, hogy nincs biztositasod.

Az elsoszamu problema az, hogy az orvosok es korhazak koltsegvetese olyan donteshozokon mulik, akik osszessegeben tobbet ertenek a politikahoz, mint az orvoslashoz. (Ez sem Magyarorszag specifikus, es nem is jobb/bal vagy liberalis/konzervativ specifikus). Ezeknek a donteshozoknak el lehet magyarazni, hogy miert nem jo, ha a surgossegin nincs eleg ember vagy felszereles, es egyetlen ilyen botranybol mekkora hergelodes lehet (jogosan). Azt is el lehet magyarazni, hogy a gyermekkorhazakbol miert nem kene kivenni az eroforrast, mert az ott elofordulo botranyoknak is nagy politikai hergeles a kovetkezmenye. De azt az eletben nem ertik meg, hogy bizonyos munkakorok az orvosoknal miert fontosak. Amikor pl. rajott a kormany, hogy nincs altatoorvos, mar keso volt, kimentek Nyugatabbra (ahol 10 evvel korabban jottek ra, hogy miert baj, ha nincs). Mostmar az a keves altatoorvos mindent is elkerhet a gyakorlatban.

A masik problema meg az, hogy orvos nem lett tobb, de pl. az UK-ban az elmult 20 evben (1999-2019-ig, tehat nem Covid miatt) 80%-kal nott meg az egy fore juto orvoslatogatasok szama. Regen az volt, hogy ha 12. napja neonzold az orrvaladek, menj orvoshoz, mert valoszinuleg mar sulyos a helyzet es antibiotikum kell. Ma meg tele van ijesztgetesekkel es tortenetekkel a net, ahol az elso tunet tok artatlannak tunt. Meg mar ilyen ajanlas van, hogy "evente egy nagylabor azert nem art". Hat a korosztalyodban senkitol nem vettek vert evente amig 50 alatt volt, abban egeszen biztos vagyok. A tobbsegtol talan tizevente se, plane nem "altalanos nagylabor" cellal. Furcsa, de a "kereslet" oldal is nott orvosok iranyaba, a kinalat meg maradt a seggen, igy az allamilag finanszirozott oldala az orvoslasnak kenytelen egyre tobb problemat "nemsurgos" "tobbhonapos varolistas" kategoriaba sorolni.

Megoldas? Gyurcsany nagyon keves jo huzasainak az egyike a vizitdij volt. Nemetorszagban es Kinaban hasonlo rendszer mukodik, de fontos, hogy a havi minimalber szazadat sem hagyod ott naluk sem, mikozben USA-ban egy korhazi szamla konnyen felszalad az eves minimalber szintjere is.

Amig ez nincs? El kell fogadni, hogy (vilagszerte) egyre tobb terulet lesz a korhazakban, ami par eve meg "besetalos volt", jovore mar lehet valasztani, hogy "varolista vagy magan".

Szerkesztve: 2021. 02. 22., h – 17:48

Három kollégámat oltják holnap. Egyik 43, a másik 42, harmadik 51 éves. AstraZeneca. Egyet múlt héten oltottak be, szintén AstraZeneca.

trey @ gépház

Lehet, hogy az az oka, hogy az ő háziorvosuk nem sír mint a fürdős kurva, hanem végzi a dolgát?

Tegnap esti RTL híradó: rinyál a háziorvos, hogy "hát ő ezt a tempót nem bírja stb. stb." Figyelmeztették: kötelessége az oltásokat beadni. Egyes háziorvosok biztos nem motiváltak. :D

trey @ gépház

Ha jól emlékszem, pontosan erre hivatkozott. Keresem a videót.

"Nincs kapacitása, ezt mondta híradónknak egy enyingi háziorvos ... eddig egyetlen koronavírus elleni oltást sem adott be ...  Dr. Farkas Csilla ... Ha ő most hétvégén is oltogatni fog, ki fog dőlni, ki fog oltani helyette ... eddig 1 ampullát kapott, vagyis 10 főre elegendőt"

https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/21-02-22-rtl-hirado-c_12842391

13:55-től

(hangja és stílusa olyan irritáló, hogy baseball ütőt vonzza)

^^

Ezért nem hívja gondolom a betegeit :D :D :D :D :D

trey @ gépház

Enying, ahol az egészségügyi rendszer miatt nincs „oltakozás”

ROTFL

Spin Doctor népszava .... :D :D Elmondja az orvos, hogy hát ő nem fog hétvégén oltani, meg mindenki menjen a picsába. Erre "az egészségügyi rendszer miatt" :D :D :D :D :D

Tehát, akkor összefoglalom, hogy a kollégáim miért kapnak oltást:

Mert a háziorvosuk tudja kezelni a compútert és egyben HAJLANDÓ OLTANI!

trey @ gépház

Én megtudtam a teljes igazságot, amikor a rikácsoló háziorvos elrikácsolta, hogy ugyan 10 lövést kellett volna megcsinálnia mindössze, de nem tudta, meg nem fog hétvégén, meg nem tudja, ki mit képzel, mert lófaszt fog hétvégén is ... Ezzel szemben, van olyan háziorvos, amelyik becsületesen végzi a melóját:

https://hup.hu/treyblog/20210223/on_az_iment_megkapta_a_covid-19_vaccine

trey @ gépház

Persze, persze. És ezért nem akar hétvégén se oltani. :D :D :D Pont neki van jelszóhiba, akinek kétoldali oltásundora van. :D

Reméljük, hogy azóta már mindenki tud a jelszóhibájáról és orvosolták. Most már neki tud zuhanni a KÖTELESSÉGÉNEK, az oltásnak.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 02. 28., v – 19:41

most pénteken délelőtt beregisztráltam két idős embert.
nem volt e-mailjük de csináltam nekik 1-1 google-es mailt, minden simán ment megadtam a telefonszámukat, nem engedélyeztem a 'kereskedelmi' célú felhasználást..

már aznap délután telefonált nekik a zországgyűlési képviselő (fidesz) felvételről lejátszott agit-prop szöveggel. itt győztünk ott győztünk, jobban teljesít magyarország, orbán az isten..
csupa ostobaság és dögunalom..
majd 10 per múlva a titkárnője, - mert neki van, telik rá - hogy adják már meg a zemiljüket :)) ha tudták volna mi az, meg is adják gondolom, én meg letagadtam hogy emléknék rá mi az.
- nem valójában csak egyszerűen nemet mondtam, indoklásul meg idéztem a kiflitolvajt "csak" -

na de a regisztrációról visszaigazolás azóta sem jött :))

méghogy nem egy k. kubatovlista az egész regisztráció..
aki ezek után ezt tagadja, azt körberöhögöm:))))

Saját példádon vagy mások, de elszigetelt - esetleg csak hallomásból, sokadkézből ismert - beszámolóin keresztül próbáltad meg igazolni egy általános érvényűnek szánt állításod igazságát, vagy kikezdeni egy nem általános érvényűnek szánt állítás helyességét.

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas
 

Pics or it didn't happen.

ennek nagyon örülök, de nem akarok igazolni semmit:))

mint ahogy akkor sem akarok igazolni semmit, amikor egy blogbejegyzésben leírom, hogy hogyan telepítettem ubuntut, hogyan oldottam meg feladatokat, milyen zenét hallgatok épp..

az igazolás, vagy bizonyítás kényszere csak a te fejedben létezik :))

Tájékoztatásul: az emailem/mobilom már vagy tucatszor megadtam a kormánynak. Soha  nem hívtak fel, pláne propagandával nem, ilyen tartalmú e-mait sem küldtek egyszer sem! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2021. 03. 10., sze – 12:23

Disclaimer: anyósomat és apósomat holnap oltják

(Ezek szerint sikerült nekik is a regisztráció)

trey @ gépház

Már csatlakoztak az legközelebbi adótoronyra vagy az akksit még nem kapták meg a 2. adaggal? :)
Anyámék is már várják a 2. adag kínait, nem volt problémájuk vele. Viszont apósomat(60 felett, több krónikus betegség) Astrával akarták oltani, azt ő visszautasította tegnap.