Megjelent az OxygenOS Open Beta 4 a OnePlus 5T készülékekhez

 ( trey | 2018. március 11., vasárnap - 9:53 )

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem csak az 5T-hez, hanem sima 5-hoz is.

Az a szép, hogy az 1 éve vásárolt 3t-hez már semmilyen verziófrissítés sem fog jönni. Ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint 1 év sw támogatás.

A vicc az az, hogy ennél még az Android One-ok is többet nyújtanak. Hogy a pár tízezerrel drágább pixeleket már ne is említsük... És akkor közeben is kimarad egy-egy security patch, vagy épp tele van hibákkal. Nem csak a 3, az 5T is...

Gondoltam elhagyom a xiaomi vonalat a gyér cam miat. Ennyire savazzák a régi hw O+ nál? Xiaomi redmi 1s ~4 éves tárgyhoz mai napig kap sw. Jó,... nem mai hw.... de azért mégis....

csak egy érdekesség. O+O régi gyári szoftvere által készített fotó összehasonítva a 8.1 által készített fotóval megdöbbentő különbségeket mutat (az utóbbi javára). olyannyira, hogy azt hittem nem valódi a kép.

--
xterm

Bár azt írják, hogy az Oreo az utolsó major update erre a telefonra, de ez nem jelenti azt, hogy minor frissítés nem várható. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy jelenleg is készül valami, a béta programban elérhető ROM utolsó frissítése március 12-e. Tehát frissítés várható, még ha nem is major szoftverfrissítés lesz, hanem esetleg csak security patchek érkeznek. Azaz a szoftvertámogatás még nem ért véget.

Ezzel együtt viszont a "kevesebb, mint 1 év" pontatlan: A telefon maga 2016 november 15-e óta van forgalomban, azóta kicsivel több mint 1 év, 4 hónap telt el.

Ennek ellenére ciki, hogy egy flagship nem ad minimum két év támogatást, vagy nem vállal be legalább két major Android verzió ugrást.