Rendkívüli közlemény - Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2017

Címkék

Sajnálattal közöljük, hogy a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás idén december helyett csak valamikor a jövő év elején, reményeink szerint januárban lesz. Bár a tervezett helyszíntől, az Óbudai Egyetemtől október 10-én pozitív visszajelzést kaptunk a konferenciával kapcsolatban, és ennek ismeretében kezdtünk bele a szervezésbe, azonban a november 23-án általuk átküldött szerződéstervezetében foglaltakat nem tudjuk vállalni, így új helyszínt kell keresnünk a konferenciának. Jelenleg több potenciális helyszínnel is folyamatban vannak az egyeztetések, így reményeink szerint hamarosan be tudjuk jelenteni az új helyet és időpontot.

Az FSF.hu Alapítvány nevében elnézést kérünk a kellemetlenségért, és bízunk benne, hogy minden érdeklődővel találkozunk jövőre az új helyszínen.

Üdvözlettel:
Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány

Hozzászólások

Nem kifejezetten a bejelentéshez kapcsolódik, de 2011 óta nem tette közzé az FSF a közhasznúsági beszámolóját. Valaki nem tudja miért? Én évek óta nekik adtam az 1%-omat, de kezdek elbizonytalanodni...

Nincs ok az aggodalomra.

A civil szervezeteknek évek óta le kell adnia a beszámolóját az OBH-nak és ők közzéteszik. A birosag.hu civil szervezetek névjegyzéke keresés menü alatt meg lehet találni az alapítványt és az utolsó 4 beszámolót (2012-2015), mivel az alapítvány leadta ezeket.

Lehet, hogy a weblapra is ki kéne tenni, igazából kint is szoktak lenni (2003 óta kint van mind!), de valszeg valamely weboldal átalakításnál nem tudom hova lett a közhasznúsági jelentések menüpont. Ezt pótolni fogjuk és akkor mindegyik megtekinthető lesz ott is, közvetlen eléréssel.

Egyébként ha már ennél a témánál vagyunk, had tájékoztassam a kedves olvasótábort, hogy 2014-ben a NAV ellenőrizte az 1%
felhasználásunkat 2009-10-11 évekre, és az lett az eredmény, hogy megállapították, hogy jól használtuk fel az 1%-okat (céljainknak,alapító okiratunknak megfelelően, bizonylat megőrzési kötelezettségeinket teljesítettük, stb.), és így őrizhettük meg egyébként a közhasznúsági minősítésünket is.

Ciki megkérdeznem, hogy mi az, amit kért az ÓE és nem volt vállalható? Ha túl offenzív a kérdés, akkor bocsánat: nem is a konkrétumok, inkább a gondolatiság érdekelne benne.