3D rajzolásra lesz képes az új Paint egy kiszivárgott video szerint

WalkingCat tweet-je egy új, 3D rajzolásra is képessé váló Paint-ről szóló videót közöl. Rafal Rivera a Thurrott.com-tól már ki is próbálhatta, pár screenshot-tal illusztrálta az új alkalmazás képességeit.

Hozzászólások

Érdekessé tette a reklámot, ők meg (teljesen természetes módon) rácsodálkoztak. Amúgy a film készítőinek nyilván éppen ez volt a célja a szereplő kiválasztásával. Egy átlagos öltönyös-nyakkendős figurára senki nem emlékezne. De egy félig kopasz nőre...

---
Science for fun...

A poszt elsődleges tartalma nem a csaj, nem is a háttérben lévő téglafal, vagy a fallosz alakú lámpa, nem a twitter ahol megoszották, és a mega, ahonnan linkeltek. A poszt elsődleges tartalma a paint szoftver, amit bemutat. Miért nem arról esik szó?

Nem mint ha gond lenne azzal ha szó esik a többiről, de úgy látom hogy a kommentek nagyrésze a csaj fikázásáról szól. Más az, hogy szó esik valamiről mellékesen, meg más az, ha csak arról beszél mindenki, holott nem az a lényeg.

Érdekes elképzelés, hogy egy varázsütésre majd az is 3D-ben fog rajzolni, akinek még a pont-pont-vesszőcske is bonyolult...

[ Falu.me | Tárhely | Domain ]

A rajzprogramokból(GIMP, Inkscape) hiányolom a 3D rajzolást... legalább pont-vonal szinten nem volna rossz.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.
/usr/lib/libasound.so --gágágágá --lilaliba

3D kepesseg gondolom a Hololens miatt lehet fontos(?)

Szerintem is van összefüggés a kettő között.
Talán például az, hogy a HoloLens miatt létre lett hozva több olyan dolog is, aminek a tanulságai-eredményei visszavezethetők a hagyományos appok világába is.
Gondolok itt például a Holo Studio-ra.

De ez csak találgatás részemről.

Üdv,
Marci

Nem tudom, hogy ki mire használja manapság a Paint-et, de én csak az Alt+Ctrl+PrtScr -> Paint -> Ctrl+V -> Save as... -> lofasz.png taskra olyan gépeken, ahol a Snipping Tool alapértelemezetten nincs jelen. Pl. Windows Server 2012-n, ahol az alkotó jó ötletnek tartotta a Paint alapértelmezett telepítését, míg a Snipping Toolt nem, azt külön kell telepíteni a Desktop Experience featúra felrakásával. Agyrém...

Szóval eddig volt egy egyszerű képlopási lehetőség 2012-n. "Remélem", hogy ez a bloatware bekerül majd abba is alapértelmezetten....

--
trey @ gépház

Tőlem azt rajzol a gyerek az apjának amit akar tableten. Én arról beszéltem, hogy szerverre ezt nem kérem. Nyilván okkal. Csempe buzulást sem kértem szerverre, mégis kaptam. Jó lenne ha a Microsoft tudathasadása megszűnne.

Régen (Windows NT / 2000 környékén) az volt a szlogen, hogy a jövő a GUI (a Linux a parancssorral szar). Aztán elkezdték szeretni a parancssori dolgokat ("feltalálták" a PowerShell-t), így egyre kevesebb dolgot vezettek ki GUI-ra. Aztán jött a csempeimádat.

Kéne valami középút.

--
trey @ gépház

Nem ismertem, szeretek olyan dolgokat megtanulni, ami mindenhol működik. Továbbá ezzel sem úszom meg a Snipping Tool telepítését, mert 100-ból kb. 1-szer van szükségem a teljes képernyőre, sokkal inkább annak egy kis részletére.

De azért köszi. :)

BTW: miattam szerverről kibaszhatják nyugodtan a Paint-et (kurva nagy szükség van ám rá), ha helyette ott lesz a Snipping Tool.

--
trey @ gépház

Igen, eléggé roszz lenne az ilyen plusz (ez plusz?) funkciók nélkül screenshotolgatni tesztelés közben, főleg, ha csak arra az ablakra, vagy annak kis részletére van szükség az esetek 97+ százalékában. Hülyét tudok kapni ha nem egy reflexnyi prtscr gomb az egész. Megakaszt. Ctrl-lal éppenhogycsak egykezes lenne a dolog, és nem vakon ütnék rá bármikor.
Tudom, rosszul fogom. Meg más úgysem használja, kivárja, blah-blah- blah...

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Fogjuk meg support oldalról. Random "rendszergazda" bejelent a hibakezelő rendszerünkbe egy hibát. Kérsz tőle screenshotot. Ahelyett, hogy a pontos hibáról, hibaablakról küldene egy behatárolt képet, küld egyet az egész képernyőről.

Te meg játszhatod a "keresd az apró különbséget" játékot...

--
trey @ gépház

Pont annyira, amennyire a vele egyidős Karmic Koala-ban a PrtSc rögtön file-ba menti a képernyőt...
Szóval: értékelem a kibújási kísérletet, de marad a kettős mérce. :)

A SnippingTool.exe már megvolt és ugyanúgy tudott gyorsbillentyűt rendelni hozzá, akinek ez fontos volt.

Amúgy tetszik ez a kinekerősebbazapukája. Kicsit ovis, de jó néha ovisnak lenni. :)

Üdv,
Marci

Ahha. Tényleg. A KDE... Ja mégsem.
Alapértelmezetten teljeset ment, de állítható. Valóban van egy párbeszédablak ami kinyomható egy enterrel de ez inkább előny mint hátrány. Szerencsére nem kell elővennem paintet (de ehhez még Krita vagy gimp sem kell), hogy rectangular region shotot kapjak egy másodpercen belül.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

És persze értem, hogy a Windows nem indítja el a magasabb igényeket is kiszolgáló Snipping Toolt alapértelmezett telepítésben. Sőt, nevezett utility ott sincs minden Windows telepítésben.

És ez azért jó, hogy így van, mert jól meg tudunk tárgyalni ilyen komoly, fajsúlyos kérdéseket. :)

Üdv,
Marci

Ezt egyedül Te írtad, magadnak.

Viszont, ha a fejlettebb működés annyira hiányzik és megakaszt a mostani, javaslom, szerezz be egy erre szolgáló segédprogramot. Ilyen például az IrfanView, a Digeus SnapIt vagy a GPL-es Greenshot (és mások!), amik mind tudnak egygombos téglalap-kivágást közvetlen fájlba mentéssel. A SnapIt és a Greenshot például a PrtSc-re is tud akaszkodni...

Üdv,
Marci

Magadnak írsz, mert senki sem mondta Neked, hogy rosszul fogod stb.

"Hülyét tudok kapni ha nem egy reflexnyi prtscr gomb az egész. Megakaszt." Vs "Nekem van rá megoldásom, nem windowst használok. "
Szóval valójában nem is akaszt meg Téged semmi, csak úgy írogatsz. OK.

Üdv,
Marci

Csak halkan kérdem. Szerinted enterprise-ban miből van több? Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10? Szerinted itt mi mivel foglalkozunk többet? Otthoni pistikével vagy vállalati ügyfelekkel? Szerinted vállalati környezetben melyik a preferált? A beépített megoldás, vagy az utólag ismeretlen / nem megbízható forrásból telepített 3rd party cucc?

Szerinted ha nem lenne PITA néhány dolog, akkor valaki fogna billentyűzetet és elbaszná az idejét ezzel?

Sajnos el kell fogadni, hogy a sokat szidott Linuxon vannak, amik egyszerűbben és kényelmesebben működnek. Nekem ennek elfogadásával semmi bajom nincs.

Baromi jó, hogy állandóan jöttök Win8, W10 + Insider preview újdonságaival, de a helyzet az, hogy nem ezek vannak túlnyomó többségben a vállalatoknál.

--
trey @ gépház

> Sajnos el kell fogadni, hogy a sokat szidott Linuxon vannak, amik egyszerűbben és kényelmesebben működnek.

Pedig elfogadjuk. Rengeteg dolgot vettek át egymástól a különböző OS-ek, és így van ez jól.

> ismeretlen / nem megbízható forrásból telepített 3rd party cucc?

Tessék, 1st party, gondolom a centralizált telepítése sem olyan bonyolult: https://mix.office.com/snip

> Baromi jó, hogy állandóan jöttök Win8, W10 + Insider preview újdonságaival

Miért, mivel jöjjünk? A 15 éves XP-vel, vagy a 7 éves Windows 7-tel? Aranyos ez a gondolatmenet, hogy a latest Linuxot hasonlítgatjuk a Windows-hoz, de mi lenne, ha a Windows 7-et mondjuk a vele egyidős Ubuntu 9.x-szel vetnék össze (ami már nem is támogatott, ellentétben a W7-tel, de ez mellékes). Az XP-ről nem is szólva, ugyanis akkoriban még Ubuntu sem létezett.

"Tessék, 1st party, gondolom a centralizált telepítése sem olyan bonyolult: https://mix.office.com/snip"

Nekem megfelel a Snipping Tool. Azt tettem szóvá, hogy minek kell egy eldugott feature-ré tenni szerveren, amikor a Paint szerveren alapértelmezett. Magyarázd ezt meg légy szíves! Mi a ráknak kell szerverre Paint? Van ebben bármi logika? De még a Paint mellett is elnézek, annyit kértem, hogy ez a 3D-s csodaPaint ne legyen szerveren alapértelmezett. Tudom, használtssak az ügyelekkel Core-t. Hahahahahaha.

Egyébként azzal veted össze, amivel akarod, de nehogy már nekem azért kelljen Ubuntu userként elnézést kérnem, mert létezik még 1000+ másik disztró is... Nekem desktopon ez a Linux, nem nagyon érdekel, hogy mennyi minden létezik még mellette. Miért is kellene, hogy érdekeljen?

--
trey @ gépház

> különféle Windowsok vegyes működését
> a Linux-ok vegyes működésére

Almát körtével hasonlítasz. A linux nem csinál képernyőképet. A Gnome mint asztali környezet csinál (pontosabban az a szoftver ami ennek a környezetnek a része). Vagy a KDE. Vagy a többi. Tehát hasonlítsd a Windows és a Gnome működését.

Nos, KDE Gnome, Xfce alatt is biztosan működött már ez a dolog, bőven win7 előtt. Szóval ez annyira nem „kinek az apukája erősebb” cucc, hanem a „Miafacért' nem képes felzárkózni végre a lejobban emberekre kényszerített oprendszer gyártója a többiekhez?” féle kérdés.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Gnome-ban a Windows 7 idejében másképp működött a PrtSc, mint most, Unity alatt.
Akkor egy screenshotoló utility indult el, most pedig kérdés nélkül menti a teljes képernyőt egy file-ba.

Ezalatt a Windows működése végig konzisztens maradt: már a Windows 95-ben is Alt-PrtSc mentette vágólapra az aktív ablakot és ez máig, 21 év óta változatlanul működik...

Üdv,
Marci

> Pont annyira, amennyire a vele egyidős Karmic Koala-ban a PrtSc rögtön file-ba menti a képernyőt...

Tehát igen? Nem mernék megesküdni, hogy tényleg működött, de úgy rémlik, hogy a gnome-os screenshot alkalmazás ami az egészet csinálja, ami az unity-ben is vna nagyon régóta így működik.

Pontosítás: A PrtSc gomb csinál képernyőképet és bedobja az ablakot hogy hova mentem, vagy hogy vágólapra kérem-e.

Köszi.
Alább csak előjött amit iróniaként írtam. Geleinél, mert ő nem használja. De tényleg, nekem mindegy, csak ha netán egy ilyen általatok preferált és reklámozott rendszer elé kell ülnöm néhanapján, akkor kényelmetlenséget tud okozni. Mindegy. Lezártam. Parttalan.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Gondolom userfüggő, de nálam a tipikus felhasználás három monitor mellett nem az, hogy három fullhd-nyi monitorról akarok képet, amikor egy ablak egy része az amit mutatni szeretnék.

Fentebb többen is írták, úgyhogy nem egyedi igény :)

Csak öszehasonlításképp a gnome fejlesztőknek nem esett nehezükre opciót három billentyűkombót adni a képernyő, az ablak, és egyéni terület screenshotolására, mindezt közvetlenül fájlba vagy vágólapra is. Windowson miért ilyen nehéz?

Mint említettem, a Snipping Tool tud ilyet. Free-form Snip, Rectangular Snip, Window Snip, Full-screen Snip.

Csak azt nem értem, hogy miért nincs alapértelmezetten telepítve szerveren (feature-ként kell utólag hozzáadni), akkor, ha a Paint simán elfér az alapértelmezett telepítésben egy szerveren.

--
trey @ gépház

Nyilván minden átlaguser ezzel kezd :) Ja nem. Az átlaguserek nem értenek hozzá, ezért születnek béna paintbe illesztett képernyőképek, amiknél a kép nagy része fehér.

Miért is kellene nekem parancsikonokat csinálni, 3rd party segédprogramokat letölteni, ilyen apró kényelmi funkciókhoz? Miért nem a rendszer része alapból? Ez a "beállíthatod magadnak, meghekkelheted magadnak hogy úgy működjön" dolog ez a linuxra kéne hogy jellemző legyen, nem?

Na, mégegyszer:
"ez a linuxra kéne hogy jellemző legyen, nem?"

Nem. Aki akarja, beállíthatja-testreszabhatja a Windowst, ősidők óta.
Továbbá, nézetem szerint, a Windows mindig is platform-termék volt.
A vele szállított elemek, eszközök alkalmasak a feladataikra egy bizonyos szintig, akinek annál fejlettebb képességekre van szüksége, az partner-megoldásokat választhat hozzá. Sose volt másképp, ezért nem értem a nekibuzdulást a szegény PrtSc témájában.

Üdv,
Marci

Nekem pl. száz esetből egyszer van szükség arra, hogy a végtermék egy képfájl legyen. A vágólapról simán bemásolhatod közvetlenül emailbe, tetszőleges képmegosztó weboldalra, stb. A legritkább esetben van arra szükségem, hogy egy .jpg legyen a folyamat vége.

Ha te nem erre használod a screenshotokat, akkor nyilván ez a megoldás nem megfelelő.

ez +1, mikor olvastam, nekem is az jutott eszembe, hogy a francnak se hiányzik egy kérdés nélkül fasz se tudja hova rakott jpg (egyébként png, hamár). Mondjuk én eddig is jól el voltam a snipping tool elindításával launchyból, de tény, ha administrálnék win servereket, abban egyet értenék treyyel, hogy ha alapból van paint, akkor alapból legyen már snipping tool is.

Mások vagyunk másféle felhasználási móddal.

Én az esetek többségében emailben küldenék képernyőképeket csatolmányban. Ahogy látom sem a gmail, sem a thunderbird nem engedi. Megismétlem: Csatolmányként, nem a szövegtörzsbe illeszve.

A másik tipikus eset amikor szükségem van a fájlokra doksi, tutorial írásához ami webre megy.

Plusz a linuxos skpe sem támogatja..

És lefedtedtem 100 esetből 99-et. Az a maradék egy, amikor menő képfeltöltőre töltenék képet, vagy olyan ismerősnek küldenék, aki értelmes IM-et használ.

A baj az, hogy nem kellene így, vagy úgy működnie csak azért mert nekem ilyen, neked meg olyan igényed van. Működhetne mindkétféleképp alapból :)

"A baj az, hogy nem kellene így, vagy úgy működnie csak azért mert nekem ilyen, neked meg olyan igényed van. Működhetne mindkétféleképp alapból :)"
már arra gondolsz, hogy akinek nem kellenek a képek, annak is gyűljön mondjuk a pictures alatt a szemét alapból? :)

Idézem magam:

> nem kellene így, vagy úgy működnie
> Működhetne mindkétféleképp

Értsd: Lehetne lehetőség egy gombnyomással menteni, egy másikkal még vágólapra tenni. Mindenki azt kapná ami neki a legjobb. Nézz meg egy Ubuntut, működik használhatóan.

Láttunk már ilyet korábban ami a fenti videóban van. Ha jól emlékszem Rokuro a neve, ami egy 2D rajzból talán collada-t is tud készíteni. Az amatőrök próbálkozásai inkább elkeserítőek voltak mint jók. Egyszrű példa a 'rajzolj egy kört a gépeden' felvetése. Az emberek 90%-ban az egérrel húznak egy talán valahol összeérő krumplit, a maradék megtalálja a valódi kör rajzolására alkalmas eszközt.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Milyen paint? Deluxe paint?

--
GPLv3-as hozzászólás.

Valaki egyszer elmagyarázhatná, hogy miért kell mindenkinek másnak lennie, valamivel, bármivel, amivel "kitűnik" a többiek közül? Valaki azoknak is elmagyarázhatná ezt, akik ezért festik pl. lilára a hajukat, vagy vágatják le felesbe'.
Tudom konzervatív vagyok, de nem is bánom.

--
robyboy

Sosem tudtam eldönteni, hogy melyik elönyösebb, mert környezetfüggö a dolog. Képzelj el pl. egy állásinterjút.
Ha (A) helyen konzervatívok döntenek, esélyed sincs. Ha (B) helyen szabadfelfogásban döntenek, lehet csak ezért bejutsz.

Szóval, egy ilyen döntésnél determinálod a jövöd, akarva akaratlanul. Persze ez igaz az öltöny-nyakkendöre is.

--
robyboy

A szabadfogású az egy birkózó. Amire te gondoltál, az a szabadfelfogású. Na, ilyen ember nincs a Földön.
Tételezzük fel, hogy szabadfelfogású vagyok, bár, hogy ez pontosan mit is jelent valójában, azt nem tudom.
Mit teszek elöször? Hát elítélem a nem szabadfelfogásúakat azért, mert nem azok. Ès így válok én is nem szabadfelfogásúvá.

--
robyboy

Én nem ítélem el. Érteni ugyan nem értem, de elfogadom. Az ilyen jellegű dolgok ott szoktak inkább borulni, hogy a nem szabadfelfogású polgártárs rám akarja erőltetni az ő szabályait.

Mondok egy példát: sok vallásban tilos ölni és ebből levezetik (pl. a magyar jogban is), hogy tilos az eutanázia. Amíg ez a rendelkezés csak azt az embert érinti, aki ennyire mélyen tartja a hitét, lelkük rajta, szabad emberek. De ha én kerülnék ilyen helyzetbe, akkor jelen állás szerint tilos. Tehát jelen állás szerint belepofázik a döntésembe, aminek én nem örülök.
--
http://naszta.hu

Messzire kanyarodunk a témától. Mondjuk a "tilos ölni" alapból rendben van, ezzel még a szabadfelfogásúak is egyet érthetnek, különben bármikor akárki bárkit fejbelöhetne csak azért, mert pl. nem ért vele egyet. Sajnos vannak népcsoportok, akik fenti tiltás ellenére, és a vallásuk ellenére is simán ölnek, hirtelen felindulásból, vagy akármiért, tehát nem tartják be a szabályt.
Az euthanázia valamilyen szinten önrendelkezés, ami szembemegy az orvosi hitvallással. Èn Sem értek egyet a minden áron életben tartással, de itt megint nem lehet éles határt húzni a meddig tartsuk életben, és miután már ne közé. Ld. pl. Schumacher, aki zombiként élheti az életét, nyilván komoly anyagi hasznot hozva így is egy iparágnak.
Ha valaki öngyilkos akar lenni, simán megteheti. Ha nem euthanáziával, hat kiugrit a korház erkélyéröl, erre is van rengeteg példa. Vagy vonat elé ugrik. Amúgy az öngyilkosság sem megoldás semmire. Minap Volt a TV-ben egy statisztikai adat a Golden Gate hídról, hogy évente hányan öngyilkosok ott, onnét ugranak a 120 méteres mélységbe. Páran túlélik, mert úgy érnek vizet. Azok mind azt mondták, hogy már az ugrás pillanatában megbánták a tettüket.

Szóval, szabályokra igenis szükség van, és nem azért, hogy ne tartsuk be öket, ld. pl. kresz, jogállam, stb... Szabályok nélkül anarchia van, ami senkinek sem jó. A szabadfelfogást meg nem tudom hova tenni, mert definiálni Sem tudom igazán.

--
robyboy

Na, azért ez nem ilyen egyszerü. Ha diplomatikus akarok lenni, azt mondom, ugyanannyi joga van valakinek bármit csinálni a hajával, mint másnak erröl véleményt formálni. Ez így Fair.
Egyébként a csajt boldoggá teszi, ha kritizálják, mert aki ilyet csinál, az ezzel tisztában van, és direkt csinálja, hogy megossza a "közönségét". Szóval neki az is bók, ha valaki öszíntén megmondja a véleményét. Ennyi.
Amúgy meg, ha az ember magában tartja a kritikát, attól az még kritika. Az, hogy valaki ezt kimondja -kultúrált formában- az öszínteség.

Az a nem mindegy, hogy mit hogyan fejezünk ki.

--
robyboy

> ugyanannyi joga van valakinek bármit csinálni a hajával, mint másnak erröl véleményt formálni

Véleményt formálni és kinyilvánítani joga van mindenkinek, csakhát akkor is fura, ha valaki olyan véleményre jut, hogy egy ilyen haj gusztustalan. Szokatlan, tény, nem mindennapi, esetleg érezhetném úgy, hogy ettől kevésbé vonzó a lány (nem teszem). De hogy emiatt gusztustalannak kinyilvánítani.

Szerintem ott már valami furcsa, ha valakiben egy ilyen blah dologról ilyen intenzív elutasító vélemény alakul ki.

vagy szimplán neki ez tetszik, és nem érdekli mások véleménye. vagy a faszijának ez tetszik, és a kedvére akar tenni. vagy épp nincs faszija, és ezzel ki tudja szűrni a randikon a besavanyodott hülyéket, akik nem érdeklik. vagy csak szimplán unta a rohadt nagy forgót azon az oldalon. vagy akármi.

számos dolog lehet egy ilyen haj mögött, csak azért, mert nem illik a te "normálisról" alkotott elképzelésedbe, még nem biztos, hogy rögtön polgárpukkasztó lázadó.

Oh közel sem, tudom hogy van egy csoportja az embereknek akik szeretik azt hinni a megjelenésed és viselkedésed alapján nem lehet 2 perc alatt felismerni a természeted.

Általában jön a vita hogy "nem is ismered", mintha a lexikális tényeknek miszerint hol született, mit csinálnak a szülei, mi a kedvenc étele bármi köze is lenne a természetéhez. Persze ha valaki nem foglalkozik szociológiával és nincs szeme az ilyenekhez, az sose fogja elfogadni hogy egy tapasztaltabb szociopata nyitott könyvként olvassa.

Ja persze, és a hippik sem voltak polgárpukkasztók a 60-as 70-es évek Amerikájában, vagy a Punk-ok a 80-asban, aztán valahogy, amikor a létfenntartás kezd a cél lenni, akkor ezek az irányzatok kihalnak.
Az evolúció az alkalmazkodás művészetéről szól. Ha minden rendben van az extravagáns kinézettel, akkor miért nem néz mindenki így ki?

Társadalmi elvárások pedig mindig is voltak, vannak és lesznek, ami ellen lehet lázadni, nincs megtiltva.
Aki bevállal egy ilyen frizurát, alapból megosztja a közönségét, ahogy te is írtad. Ezek után ne csodálkozzon rajta, hogy x százaléknak tetszik, y-nak meg nem.

--
robyboy

" Aki bevállal egy ilyen frizurát, alapból megosztja a közönségét, ahogy te is írtad. Ezek után ne csodálkozzon rajta, hogy x százaléknak tetszik, y-nak meg nem."

Ezt nem vitattam egy percig sem. Azt vitattam, hogy biztos pont ez a csaj mozgatórugója, hogy megossza az embereket. És igen, a hippik is igen jó példái ennek. Polgárpukkasztók voltak? Azok, persze. Azért csinálták, hogy Smith néni szívszélhűdést kapjon rajtuk? Biztos volt olyan is, de élnék a gyanúperrel, hogy a legtöbb szimplán csak szeretett bulizni, szívni meg piálni, és pont leszarták Smith néninek mi a véleménye.

"Ha minden rendben van az extravagáns kinézettel, akkor miért nem néz mindenki így ki?"
Miért kéne? Nekem pl tetszik egy csomó tetkó, de zéró igényem van arra, hogy magamra tegyek.

(by the way, az most még mindig ördögtől való polgárpukkasztás, ahogy apám tartja -- és akinek egyszer kurvajót fogok röhögni a fején, mikor rájön, hogy az egyik általa igen nagyra tartott haverom konkrétan szénné van varrva a póló alatt -- vagy az a reális, hogy 35 alatt lassan már inkább az a norma, hogy van rajtad valami? Polgárpukkasztok, hogy nekem nincs?

A "rejtett képességek" nem igazán számítanak, mert itt pont az a lényeg, hogy lássa lehetöleg mindenki, hogy mi az "ábra". Tehát, hogy mi van a felszín alatt, szó szerint, jelen esetben a póló alatt, az nem számít.
Akkor kezd el számítani, amikor a felszínre kerül.

Lehet bárki hithü náci pl. legbelül, ha az egész életét leéli normálisan úgy, hogy ez nem jön ki belöle semmilyen formában és soha, soha senki nem fogja megtudni, hogy náci Volt.

--
robyboy

Őszintén szólva nem nagyon értem, ez hogy jön a mondandómhoz. Ami kontextusban tudom értelmezi, az pont a közepén levő mellékes megjegyzés, ami pont azt példázza, hogy az ilyen jellegű külsőségekből levezetés mekkora baromság. Faterom szerint kb mindenki, aki tetováltat hülye, meg polgárpukkasztó, de minimum sittes, meg ilyet nem is szabadna hagyni. Ez van, ő még ezt a társadalmi normát tanulta :) Szegény láthatóan zavarban is van, mikor az ismeretségi körből valakire ilyen kerül, mert azért azt mégis érzi, hogy az általánosságban előadott véleményét mégsem feltétlen kéne rávetíteni a delikvensre. És vicces, hogy van olyan, akit tök nagyra tart, és nem tudja, hogy durván ki van varrva (nem mintha a delikvens egyébként rejtegetné a tetkótit, egyszerűen munkaruha alól kilátszó részen nincs rajta). Egyben jól mutatja, mennyire felületes ez a biztos azért csinálja, mert polgárpukkaszt.

Nyakig varrt üzletembereket, üzletasszonyokat ismerek, bulizás terén vállalhatatlan de sikeres és jó felsővezetőket, ezek pedig sosem látszódnak meg a munkájukon. Pont az ilyen „hogy néz már ki” véleménnyel rendelkező embereken látnak át mint a frissen mosott szélvédőn. Egy tárgyaláson a külső számít. Az extrémebb kinézetnél az első benyomás fontos. Mivel mindkét fél kell az összhanghoz, ha ezt valamelyik fél egy ilyen miatt feladja, akkor eleve bukott a dolog, keresni kell másik partnert. Mindkét oldalról jobb így. Nem véletlenül vállalja fel magát egy felnyírt hajú nő. Ha emiatt ítélkeznek felette, az nem az ő szegénységi bizonyítványa.
Mellékesen ma ez egy divatos hajviselet a nőknél.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Konzervatív?
Debrecenben a Tóciban a parizermeghajtású tacskókat sétáltató nyuggereknek is jellemzően lila, zöld, narancs színű hajuk van. :)
Ez a szinezősdi nem életkor függő.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Off+troll:

Most épp a hozzászólások 43%-a a hölgy hajával foglalkozik.
Nem gondoltam, hogy ilyen sok itt a fodrász szakszervezeti tag...
Az oldal lehetne a jövőben Hairdressers' Union Portal! Illetve lehet, hogy...? :)

Üdv,
Marci

Piszok jo csaj, a haja is tetszik. Mirol szol a video?

úristen*** előző hozzászólások akik a "haján vagyunk kiakadva" ...

szánalmas. Sok a kocka?

bazz. Komolyan ? Ezen vagytok kiakadva??? :) Gratulálok. Szánalmasak a kommentek amik hajra vonatkoznak.*.

Nem akarok politikát belevinni, de nincs más példa, ennyi erővel Matolcsy meg a kaméleonok ősatyja .... :)

Hogy is szoktak a zindexen?....sunaznam...:D

A Paint-re meg terjunk vissza, ha ma lehet benne rajzolni is. :D
Most felszereltek egy legterelot meg neon fenycsoveket egy hatztaji kocsira, amivel a moslekos hordokat szoktak hazahuzni az iskolai menzarol. :D

"A Paint-re meg terjunk vissza, ha ma lehet benne rajzolni is."

- Microsoft megvette a Minecraftot
- Microsoft kijelentette, hogy meg akarja orizni a Minecraftot az utokornak, amolyan digitalis Legokent, hogy a kovetkezo generaciok is elvezhessek
- A Paint alapvetoen pixelgrafikara valo
- A Paint 3D tamogatast kap

Hmm...

"Az első bejelentett újdonság: 2017 elején jön a Windows 10 Creators Update.

Mindenki 3D-ben tud majd alkotni. Myerson a nemrég megrendezett Minecon konferenciát emlegette, ahol több ezren merültek el a Minecraft 3D világában. De a Creators Update nem játék, inkább művészet, aminek a végeredménye a fizikai világban tud megjelenni. Vagy mondjuk 3D játékokban.

A bemutatóban fogtak egy Windows 10-es mobilt, körbejártak egy homokvárat, és a kamerával létrehozták egy elég pontos 3D modelljét, amit aztán lehet használni az szerkesztő appokban is. Ilyen lesz például a
Paint 3D. "

http://index.hu/tech/2016/10/26/jon_az_uj_surface_talan_asztalra_is/