Érkezik az OxygenOS 3.2.7 OTA frissítés a OnePlus 3 készülékekre

 ( trey | 2016. október 2., vasárnap - 16:42 )

OxygenOS 3.2.7

A OnePlus Inc. megkezdte az OxygenOS 3.2.7 terjesztését az OnePlus 3 készülékekre. Ahogy az lenni szokott, a frissítés OTA érkezik és nem egyszerre, egy időben minden készülékre, hanem fokozatosan régiónkét kerül engedélyezésre. A régiós korlátozás természetesen egy megfelelő VPN kapcsolattal megkerülhető.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Feltettem már tegnap, hát mit is mondjak, azóta nem jön értesítés új skype üzenetről például (bár lehet ebben a skype is ludas)

--
>'The time has come,' the Walrus said<

Tudom nem feltetlen ide tartozik, de mik a tapasztalataid a telefonrol? Holnap elvileg bejelentik a Pixel-eket, aztan jo lenne valami alternativat nezni, ha az indokolatlanul draga lenne. Marpedig az lesz. :(

Én rendkívül elégedett vagyok vele. A legjobb telefonom eddig. A OnePlus One a második. Ez viszont sok területen előrelépés a OnePlus One-hoz képest. Szebb, jobb anyag, a Dash Charge kib. kényelmes, már nem dugom fel éjjel tölteni a telefont, mert ha látom h alig van benne, akár 5-10 perc alatt is tudok annyit tölteni bele indulás előtt, hogy az autóig / munkahelyig / akármeddig OK legyen, fél óra - 40 perc alatt meg egy egész napi töltést is akár.

Az OxygenOS nekem pozitív csalódás, rosszabbra számítottam. Rendszeresen frissítik, minimális, de funkcionális, vannak ügyes benne kényelmi funkciók, amit eddig máshol nem láttam.

Megérte az árát és ha a OnePlus nem kurvul el és legalább ilyen szintű lesz a következő telefonja is, akkor nem kérdés, hogy 2 év múlva mire cserélek.

Megj: játékról stb. nincs semmi tapasztalatom, nem játszom.

Mire használom:

- Levelezés
- SMS
- számlák intézése (iCsekk)
- Hangouts
- webböngészés (Firefox)
- hálózattesztelés
- jegyzetelés
- elektronikus repülőjegy
- szállásfoglalás (Booking, Tripadvisor),
- garázsvezérlés (riasztó)
- sportaktivitás mérés (Endomondo, Mi Band 2)
- fényképezés
- autós navigáció (Waze)
- zene stream hallgatás (DI.fm)
- intelligens asszisztens (Google Now)
- hírcsatornák olvasás
- elektronikus kártyák kezelése (pl. Erzsébet kártya)
- infók (Wikipedia, IMdb, TV műsor)
- szerszámok használata (pl. Unit konverter)
- naptárkezelés (Google Calendar)
- videónézés (YouTube stb.)

--
trey @ gépház

+1

-42-

Autós dash charge töltőt vettél hozzá? Az is jó?

Nem, mert a sima (szerintem) 1A-es autós töltő problémamentesen tölti. Mentem vele egy huzamban 600+ kilométert és simán 100%-ra feltöltötte és ott is tartotta úgy, hogy végig navigáltam bekapcsolt kijelzővel. Szerintem felesleges azért pénzt adni.

--
trey @ gépház

Pont az lenne az érdekes, hogy az is tud-e 30-40 perc alatt olyat produkálni, mint a sima töltő.

Hát azt nem tudom, de mivel számomra ez nem létkérdés, nem fogok olyan töltőt rendelni. Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy mikor kéne egy autóban 30 perc alatt nekem egész napi töltést produkálni.

--
trey @ gépház

szia , igen, az autós dash töltő pont olyan gyors , mint a fali.

És amúgy mennyire melegszik töltés közben? Akár falival, akár autóssal.

Igen jó. Pontosan olyan mint a fali (na jó, picivel szebb)

Masodszorra olvasom, hogy "fail"...

Koszonom a kimerito valaszt! Valoszinu ilyen lesz a kovetkezo telefonom, mert mire hozzank kerulnek a Pixelek, iszonyatos araik lesznek... Csak engem kicsit eltantorit az 5,5"-os kijelzomeret. Hogy fogom en ezt zsebben hordani?! :D
CM-et nem probaltad meg?

Zsebben hordom, nekem nincs vele gondom. A CM-et egyelőre nem próbáltam. Ennek az oka, hogy az OxygenOS CM közeli élményt ad. Sokak szerint fapad, de a CM-ben is azt szerettem, hogy nincs benne semmi felesleges cucc. Alap OS + minimális Google cuccok. Plusz a kamera és a Dash Charge miatt az OxygenOS a jó választás egyelőre.

Ha az OxygenOS fejlesztése rossz irányt venne (most a HydrogenOS-sel való egyesítés után), akkor megfontolnám a CM-re (vissza)váltást. Addig viszont marad az OxygenOS.

--
trey @ gépház

nem tudja felvenni a hívó fél hangját. :(

Bővebben? (sosem próbáltam)

--
trey @ gépház

vannak ilyen hívásrögzítő appok pl androrec, de a telefon nem képes a hívó fél hangját felvenni, csak a sajátot.

viccesen megakad a hívó amikor közli hogy felveszi a beszélgetést, én meg mondom hogy én is.

szerk.:
öö, vagy a másik két program (allcallrecorder, hívásrőgzítő) amit használtam az volt béna, de azokban volt egy pipa, hogy a hívót is felvegye és ezt nem lehetett bekapcsolni, azt írta nem támogatja a vas.

viszont most működik! lehet a 3.2.6 ota frissítés ezt is megoldotta. nem olvastam utána.

Ma megrendeltem a telot, mivel a Pixel-re nem vagyok hajlando penzt kiadni, akarmennyire is jo! A rendeles vicces volt, a Paypal nem akarta az igazsagot, mindenaron kartyat akart hozzaadadni a fiokomhoz. Negyedjere sikerult is megertetni vele, mit is akarok...
Kicsit szarul erintett mikor a rendeles vegen a tudatta velem, hogy varhatoan november 3-an fogjak elkuldeni. Megint hiany van belole, vagy csak az en figyelmemet kerulte el a dolog?!

Nem, 3-4 het a szallitas, nekem is annyi volt. Eleg komoly az erdeklodes, nem birjak nagyon kiszolgalni

-42-

Nem csodalom az erdeklodest.
A tokot es a foliat is most rendeltem meg, az sem a jovo heten fog megjonni. Ezen kiegeszitok nelkul meg nem szivesen hasznalnam. Igy annyira nem erdekel a dolog, raadasul a Nexus5 meg mindig jo. :)