Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 lesz a OnePlus 2 lelke

 ( trey | 2015. június 24., szerda - 16:15 )

OnePlus 2 - powered by Snapdragon 810

Pete Lau, a OnePlus Inc. vezérigazgatója a napokban bejelentette, hogy a Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 lesz soron következő okostelefonjuk, a OnePlus 2 lelke. Az ígéretek szerint a Snapdragon 810 desktop-szintű számítási kapacitást helyez a felhasználók tenyerébe.

További részletek a 2015Q3-ra várható OnePlus 2-ről bejelentésben. További részletek az AnadTech Comparing Snapdragon 810 v2 and v2.1: More Memory Bandwidth, Higher Clocks cikkében.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Teszek a szamitasi kapacitasra, a funkcionalitas legyen olyan:)

Hmmm. Akkor azért kezdett el csöpögni az 1-es a fenti képen, mert megolvadt. :-)

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

+1 :D
-------
It is our choices that define us.

OnePlus 2 Rumors - We are mad

--
trey @ gépház

"We can’t say that OnePlus did not fix these problems until we see in-depth reports"

És valóban. Amíg senki sem látta, fogta, tesztelte a készüléket, addig csak a találgatás megy. Én valószínűleg kihagyom a OnePlus 2-t, mint ahogy minden második iPhone-t is kihagytam. Nekem az 1+1 bőven megfelel még további 1 évig. Addigra kiderül, hogy milyen lett az új telefon, kiderül, hogy érdemes-e tovább megmaradni ezen a vonalon. Ha nem, akkor elgondolkodok majd, hogy hogyan tovább.

--
trey @ gépház

"Én valószínűleg kihagyom a OnePlus 2-t"
"Nekem az 1+1 bőven megfelel"

:D

Vajon ez is izzik, mint a nap?

nem, itt mar szoftverbol a szamitasi feladatokat a fizikailag mindig legtavolabb magokra osszak szet.

Nem mintha ertenem, hogy azon a fel cm2-en ez annyit szamitana.
De ezt igerik, hogy mostmar szoftverbol javitjak a hardverben rejlo lehetosegeket.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerintem a hardverek fejlődése nem mutat nagy teljesítménybeli különbséget a 3 évvel ezelőtti telefonokhoz képest és igazából a szoftvereké sem.

Nexus 4-et használok (release date: November 13, 2012) és nem érezném azt, hogy lassabb mint a mai topkategóriás telefonok.
Szerintem használhatóságban sem jobb egy iPhone 6 vagy egy 1+1, a Lollipopot vissza downgradeltem Kitkat-re, mert nekem nem adott semmi újítást, viszont cserébe idegesített amilyen irányba ment el a rendszer (UI, funkciók). Magán a core rendszeren kívül az összes frissítést megkapom (értsd: óra, maps, gmail, etc...).

Kíváncsi vagyok mi lesz a következő szint amivel meg tudnának győzni arról, hogy készüléket váltsak. Valami nagyon innovatívat kéne alkotniuk, mert kicsit leült a dolog.

Az lesz, hogy az alkalmazások akadozni fognak, megeszik a ramot/procit, stb. A régi verziójuk már nem fog működni, szal nem nagyon hagynak más választást :(
--------------------
http://grant-it.com/

+sok

Majd jönnek az appokhoz az update-k, aztán 1 nap egyszercsak már nem fogja többé támogatni a 4.4.x-et, és akkor rádöbben (megint és megint és megint és megint) az ember, hogy ez a klód / appsztór és a többi vonatkozó szarság csak a kiba gyártóknak az érdeke, akik így 1 gombnyomással tudják használhatatlan kacattá változtatni a világon mindenfelé eladott 2+ éves szarjaikat.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Ezen is lehet majd rántottát sütni? >D

Én inkább a Mediatek új 10 magos, Snapdragont tönkreverő SoC-jára jobban kíváncsi vagyok, meg a Huawei új Kirin cuccára.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Nem kell egyből tönkre verni, már az is jó ha beéri minőségbe és teljesítménybe egyaránt :)
Mondom ezt úgy, hogy most is mtk procis telóm van(mt6752)
--------------------
http://grant-it.com/