Bemutatkozik a "Wily Werewolf"

Címkék

Alig adták ki az Ubuntu 15.04-et ("Vivid Vervet"), Mark Shuttleworth friss blogbejegyzésében már a következő fejlesztési ciklusról ír. Az Ubuntunál új ciklus nem indulhat fejlesztői kódnév nélkül, így hát üdvözöljük a soron következőt, a "Wily Werewolf"-ot!

Részletek Mark írásában.

Hozzászólások

"Mark briefly mentioned that they expect to ship an Ubuntu phone this year that will feature their converged desktop experience -- where the phone that can fit in your pocket can also power a desktop experience with the Ubuntu core apps adapting to the respective form factor. The phone would just need to be connected to a monitor to provide the "PC experience."

Részletek itt.

--
trey @ gépház

Szemely szerint a vezetekest preferalom, de felolem lehet akarmilyen, ha megbizhatoan mukodik.

Igazabol valoban egy megfelelo docking station-nel tudom elkepzelni jol hasznalhatonak, azzal meg miert ne, barmi lehet, ami mukodik USB-n. Bar meg az sem letfontossagu, a mostani gepemet is egy szimpla USB hubbal hasznalom.

Mindezzel egyutt nem erre vagyok a legkivancsibb, hanem hogy hogyan fog telefonkent mukodni, amikor epp desktopkent szerepel.

Olyan lenne a jó, amihez van docking station, tehát rá lehetne kötni 2 monitort + egeret + billentyűzetet + hálózat (1 gbit/s). Mellette a telefonban lenne 1 Tbyte SSD, olyan processzor mint mondjuk egy i7-4910MQ, 16GB ram és valami erős videókártya, de tudom, hogy ez csak egy álom, de istenemre mondom, nagyon örülnék egy ilyen eszköznek, hogy minden adatom, beállításom egy eszközön lenne és lehetne vele játszani + virtualizálni

Mar alig van par betu az ABC-bol. Mi lesz ha elfogynak? Van mar erre valahol utalas?
--
FeZo

Az eddigi állatok mind létezők voltak, ez az első, ami képzeletbeli. Jelent ez valamit?

Az unikornis?

The unicorn is a legendary animal that has been described since antiquity as a beast with a large, pointed, spiraling horn projecting from its forehead.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Egyszarv%C3%BA

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…