Linuxra is elérhető a klasszikus Another World játék

Címkék

Nincs olyan régi motoros számítógépes játékos, aki ne játszott (vagy legalább ne hallott) volna a mára már klasszikusnak számító Another World játékkal. A 20. évfordulóra kiadott verzió immár elérhető a Steam-en keresztül Linuxra is!

Hozzászólások

Dosboxszal nemegyszer, Picodrive-val szintén rengeteg órát töltöttem el vele. Utóbbi öt évben telefonon. Ja meg annak idején natívan is.

Másik nagy kedvenc a Flashback, ennek az új remake-je viszont borzalmas. Olyan gépigénye van mint egy FPS-nek, viszont 99%-ban 2D-t használ. Az átvezető videókat lecserélték képregényre. Nem is értem.
Szerencsére az Another Worlddel ez nem történt meg.
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

a steames verziot (is) vegigjatszottam nemreg, achievementek maxolva :)

Regi kedvenc. Az egyeduli gondom az volt vele mindig is, hogy ha kijatsza az ember akkor ott van az erzes benne, hogy befejezetlen a tortenet.

A folytatasat a Heart of the Alien-t kevesen ismerik, mivel Sega Mega-CD exkluziv cimrol van szo, igy nem jutott el ez akkora kozonseghez, mint az Another World.

Szerencsere van egy projekt ami ezen valtoztat. Aki esetleg rendelkezik az eredeti lemezzel (vagy "eredeti release" formaban megszerzi) annak itt van a Heart of the Alien Redux

Az az animáció az elején egész jó volt, mondhatjuk, az első "film" amit szmítógépen láttam, 286-on, EGA monitoron :D A játékot inkább hagyjuk, sokszori nekifutás után a 2. lapon megdöglöttem, állást sem lehetett menteni. ... aztán a C:\ANOTHER mappában egy del *.* -gal kivégeztem.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.
/usr/lib/libasound.so --gágágágá --lilaliba

Pedig az meg NAGYON konnyu resz. Ha mar a masodik kepernyon abbahagytad, akkor magyarul semmit sem lattal a jatekbol, pedig az egyik legjobb a vilagon, imadom :)
Menteni valoban nem lehetett (hallo, a 80-as evekben jarunk) de "fejezetenkent" adott kodot, amit beirva az adott fejezet elejerol kezdhetted.

Az a baj, hogy iszonyat rovid a jatek...

óóóh *.* ez volt a játék neve?
jó újra látni ezeket a kockákat 20 (te jó ég) év után :) esti koncert után ha lesz kedvem neki is vetem magam azonnal :)

"Nincs olyan régi motoros számítógépes játékos, aki ne játszott (vagy legalább ne hallott) volna a mára már klasszikusnak számító Another World játékkal. A 20. évfordulóra kiadott verzió immár elérhető a Steam-en keresztül Linuxra is!"

HAHA, sose hallottam róla.

Bezzeg a Nightlong -ról igen. Annak annyira tetszett a demo-ja... sajna csak az volt meg. Na azzal eljátszanék.