Steam: Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes (Linux / OS X)

Címkék

Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes (Linux / Steam)

A Valve béta formában elérhetővé tette a Steam-en Linuxra és OS X-re a Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes játékát.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

OFF:
Esetleg nem lehetne arról szó, hogy valami taxonomy term szűrőt beizzítotok a hup-ra? Mióta van ez a Stream őrület, úgy érzem mintha a gamekapocs vagy az 576kb oldalát nézegetném, tele van okádva minden játék hírekkel, ami értem hogy milyen szuper, mert végre linuxon is lehet játszani... de ez már sok...
--
Syrakuza Team
http://www.syrakuza.hu

A Valve legrosszabb játéka. Ennél még a Ricochet is jobb volt, ennek a kiadása előtt kb. 6 évvel is és most is. :D Ennek ellenére este ki is próbálom. :D
---
Ássuk el a csatabárdost!

Szép-szép, meg tök jó, hogy jönnek ki játékok linuxra, de ezek már vagy ezer éves grafikával vannak megáldva. Lassan a C64 retro portálok is szebbet tudnak. Nem hiszem, hogy ettől megérné őket portolni...

*** Snowman ***

Ezzel a kiadással a Valve a végére ért a goldsrc engine-es játékok portolásának. Persze, hogy így néznek ki, ez egy módosított Quake engine, ami lassan 20 éves lesz. Innen már csak ennél újabbak jöhetnek:

Left 4 Dead, CS:GO, Portal 2, Alien Swarm, Half-Life Deathmatch Source, Half-Life Source

--
trey @ gépház

A Steam egy szolgáltatás, amelynek szolgáltatója (a Valve), minden platformon a tőle legjobban telhető módon megpróbálja a legjobb támogatást nyújtani. Ha egyszer megveszel egy játékot, vagy esetleg anno megvettél, teszem azt egy HL1-et, akkor jogod van azt használni később is mindentől függetlenül.
Egyszer olvastam egy hivatalos bejelentést, ahol ezt tök jól lenyilatkozta Gabe Newell barátunk. Persze nem tudom úgy visszaadni a mondanivalójukat.

Nyilván ezt sok fejlesztő nem így gondolja, mert jobban profitorientáltak, de a Valve ezért egy fokkal lelkiismeretesebb is. Természetesen több érv szólhatott amellett, hogy elindítsák a szolgáltatásukat Linuxon is, mint hogy lelkiismeretesek. (Pl. a Windows 8 megjelenése :D)
---
Ássuk el a csatabárdost!

Nem hittem volna, hogy ez az oldal/portál valaha is kizárólag béna játékokról meg telefonokról fog szólni.