Megérkeztek a Firefox OS fejlesztői telefonok (és el is fogytak)

Címkék

A Telefonica partner spanyol online telefon viszonteladó, a Geeksphone bejelentette a fejlesztőknek szánt, a Mozilla Linux-alapú mobil operációs rendszerét futtató első két telefon (korábbi cikk) elérhetőségét. A 194 dolláros Peak dual-core, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzort, 4,3 hüvelykes IPS kijelzőt, 8 és 2 megapixeles kamerát, míg a 119 dolláros Keon 1 GHz-es Snapdragon S1 processzort, 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőt és egy 3 megapixeles kamerát kínál.

Nem sokkal a bejelentés után a Geeksphone közölte, hogy a nagy érdeklődés miatt a kezdő készletek ideiglenesen elfogytak. Az online értékesítés újraindul, ahogy a készleteket újratöltik.

Hozzászólások

Máris elvitték az első 2 db telefont? :)

--

Azt lehet tudni, hogy hány darab volt? Eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne szerezni egyet, fejlesztősdit játszani vele, de elég gyorsan elfogyott.

Várható volt. Egy olyan telefon, ami olcsó, és lehet bele html+JS alapon programokat írni elég magasan überel minden mást a piacon. A magyar forgalmazás elvileg jövőre/sokára lesz. Vajon a külföldről rendeltek működnek itthoni hálózattal?

Puppy linux felhasználó