Megkezdődött az Ouya fejlesztői konzolok kiszállítása

Címkék

Ahogy azt az Ouya (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) projekt vezetője, Julie december elején megígérte, megkezdődött a fejlesztői konzolok kiszállítása. December 28-ra ígérték az első darabok postára adását. Az ouyaforum.com egyik postja szerint a szállítás megkezdődött. A kiszállítást a visszaigazoló levél szerint a DHL Express Worldwide végzi. Az első darabok várható érkezési ideje 2012. december 31 - 2013. január 10.

Hozzászólások

Szurkolok nekik!
Egyelőre az a tapasztalatom az androidos kütyükkel, hogy touch felület nélkül az applikációk / játékok elég nehézkesek + a play store-on nagyon felhígult kínálat van játékokból: a gagyi az úr. Kicsit szkeptikus vagyok abban, hogy az ouya tud ezen majd változtatni, de ha sikerülne nekik, akkor az jó lenne. Hajrá! :-)
---------------
Értelmezési hiba! Elolvassa újra? I/N

+1
Mivel androidos a drága tengernyi rom várható, amibe azt reszelnek bele amit nem szégyelnek. Van usb is, innentől első ötleteim igy pénteken délután álmosan is:
3G modem,USB-s eszközök vezérlés, házi kisrobot épités,és minden amivel képes vagy USB-n kommunikálni, kezdve a pendrive-tól az intelligens hűtőig, bármi.
Pici, keveset fogyaszt ismert platform, olcsó, rommá reszelhető. Siker gyanús
--

Ismerem a koncepciót, ezért szálltam be már a kickstarter kampány idején. De a cooler meglepett, azt reméltem, hogy sima hűtőborda elég lesz neki. Nyilván saját firmwarrel le lehet majd lassítani és akkor nem kell rá ventilátor, de azért reméltem, hogy az eredeti alkalmazásához is elég lesz neki a hűtőborda.

Ha könnyen kinyitható a dobozka, és könnyen hozzáférhető a ventillátor
házilag is simán cserélhető ha megadja magát. De egy jó ventillátor 3000 folyamatos üzemórát bir, és mi is a raritan KVM-ben azért szoktuk tervezetten cserélgetni, hogy még véletlenül se okozhasson gondot, mert méregdrága kütyük. Ezek a "széthajtott" ventik utánna hozzánk kerülnek, és felhasználjuk őket, mert gyakorlatilag remekül üzemelnek. Nem gondolom, hogy ez lesz a szűk keresztmetszet, ha lesz ilyen.
inkább gondolok előbb arra, hogy kijönnek a tegra4 vagy sokkal jobb chipset, és kompatibilitási okokból durván lerövidül úgy az életciklusa, hogy versenyt kell futni vele az alkalmazásoknak is.
Mintha minden évben kijönne egy xbox.
--

Azért, hogy a fentiekből idézzek, SZVSZ elég csúnyán néz ki egy kisrobot vagy okoshűtő vezérlő vagy akármi kreatív alkalmazásban egy ekkora baszott ventilátorral ami mindig megy. De akkor ez csak engem zavar, OK. :) Plusz nekem nincs a fiókban egy darab jó állapotú cserélt ventilátor sem.

meg ha nem tül gagyi, akkor sok évig húzhatja

Hogy gagyi-e azt majd megtudjuk, de az biztos, hogy olcsó.

kijönnek a tegra4 vagy sokkal jobb chipset

Kijön majd, de nem lesz olcsó, abból nem a megjelenés másnapján lesz 99 dollárért OUYA. Egyébként én a tegra3-at sem értem. Sok éves már és az egy vicc, hogy 80 ezerért a Nexus 7 a legolcsóbb amiben tegra3 van. Ma már minden 40-45 ezer forint feletti tabletben tegra3-nak kéne lennie. De nincs és nem értem miért.