Skype hotfix (Windows, Mac, Linux)

 ( trey | 2012. július 18., szerda - 11:06 )

A Skype hotfixet ad ki Windows, Mac és Linux klienséhez, amely egyebek mellett orvosolja azt a kellemetlen IM-küldési bugot, amelyet a felhasználók fedeztek fel nemrég. Ezen kívül javításra kerül egy fájlküldéssel kapcsolatos hiba is. A probléma az volt, hogy a küldött fájl nem volt menthető olyan meghajtóra, amely FAT32-re volt formázva.

A bejelentés itt. A frissített kliensek innen tölthetők majd le.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

nem kellet volna megvárni a pöcskeddet?:))

ismered-e a hotfix jelenteset?

+1

+1 :)

"A probléma az volt, hogy a küldött fájl nem volt menthető olyan meghajtóra, amely FAT32-re volt formázva."

Ha feltételezzük, hogy nem küldünk 2GB-nál nagyobb állományokat Skype-on keresztül, akkor nem értem, hogy fejlesztői oldalról mi köze van a fájlrendszernek a Skype-hoz. Valaki felvilágosítana?

jogosultsag.... filenev.

Újraírták a forráskódot...???

Hö-hö... hö.hö...:-)))

Akkor a Skype meg mindig kulon ceg? Nemertem... Olyat sose mondunk, hogy az Office javitast adott ki... akkor a Skype-ra miert?
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal

Szerintem ezen felesleges rágódni. A Skype-ot megvette a Microsoft, de annak saját vezetőséggel rendelkező divíziójaként működik tovább. Te a szerződést - amit elfogadsz a szoftver használatával - nem a Microsoft-tal, hanem a következőkkel kötöd:

Idézet:
Skype’’ means Skype Software Sàrl, 23 – 29 Rives de Clausen, L-2165 Luxembourg, Skype Communications Sàrl, 23 – 29 Rives de Clausen, L-2165 Luxembourg, or Skype, Inc, 3210 Porter Drive, Palo Alto, California, 94304, USA as the context requires;

Szerintem tök mindegy. Biztos lehetsz benne, hogy a szoftvert nem a Microsoft fejleszti és adja ki, hanem ugyanazok a Skype alkalmazottak, akik előtte fejlesztették. Így teljesen megfelelő az, hogy a Skype hotfixet adott ki.

--
trey @ gépház

Ha megmaradt kulon diviziokent, akkor persze ertem. Engem egyebkent nem bantana, ha az MS fejlesztene se. Ha pocsek, mindegy ki fejleszti, pocsek, ha jo, akkor meg mindegy miert, de jo.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal