Firefox OS preview

Címkék

Firefox OS előzetes ZTE fejlesztői készüléken

Hozzászólások

Az i4s-ben egy dual 800-as A5 van, az Ipad3-ban egy dual 1GHz-es A5X van, elobbiben 2, az utobbiban 4 gpu-val. A 3gs-ben egy 600-as armv7, az i4-ben egy 800-as A4 leledzik. Ezzel szemben egy tegra3 minimum 2 cpu-val, also hangon 1.2GHz-en dolgozik es emellett "tucatnyi" gpu es altalaban ezek a szamok jellemeznek egy-egy androidos izet. Meg a Samsung Syxalag S3-ban is quad 1.4GHz-en futo cpu van. Tehat a valasz nem. :)

---
pontscho / fresh!mindworkz

Nem az a baj, hogy 2.2.x hanem az, hogy szerintem valami 600MHz-es kínai telefonon nézte. Mert azokon valóban förtelmes dolgokat produkált felhasználói élményben... Az én kedvenc változatom 2.3.5-re épül és maximálisan elégedett vagyok, nem tudja felülmúlni a 4.x-sem.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v12.0(beta)-t * blackpantheros.eu

A 4.1-et is próbáltad már? Állítólag az gyorsabb, mint a 2.3.x. Én még csak 4.0-nál tartok, mert a Sony még nem tudta eldönteni, hogy a 2011-es Xperia modelekre is kiadja-e a 4.1-et. Ha kijelentik, hogy nem, akkor jöhet a CM.
Amúgy a 4-0-ban is csak a kamera lassabb, mint a 2.3-ban. A játékok gyorsabbnak tűnnek.

Tegnap újra teszteltem a JellyBean ROM-ot. Hát NEKEM nem nyerő ez a vonal amit az Andriod 4.x most felvett. Biztos elfogult vagyok -pedig van Samsung telefonom is- de Sense nélkül egy fapad az Android. Kb 1 óra bactatás után visszaraktam a 2.3.5-s ROM-ot. Várok, hogy a Virtouos ROM-ból legyen végleges. Azon már Sense4-el lesz a 4.x.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v12.0(beta)-t * blackpantheros.eu

Én is így vagyok ezzel! Megnéztem a 4.1-et szép is jó is meg gyors is de hiányzik a sense 4. A sense nem csak a launcher, a tárcsázó is más, a kontaktok kezelése, időjárás, htc-s offline navi, és szerintem ilyen szép widgeteket nem lehet találni. Pedig a CM10-es rom sokkal gyorsabb a teló.

Nem lehet csak így leírni, Minden ami a sima Androidban nem tetszett pedig majdnem jó volt, az a Sense-ben tökéletes. Más widget készlet és szolgáltatások, olyanok alapból benne vannak amiket egyébként össze kell vadászni vagy hosszú ideig tesztelni. Csak egy galériát vagy a fényképezőt ha nézem, az alaphoz képest maga a tökély... Egyszerűen minden jó ahogy van. Pl az alap tárcsázó szerintem a Sense mellett szégyen amit beraktak az Androidba.. de minden részletében van valami ami jobb.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v12.0(beta)-t * blackpantheros.eu

Érdekes, hogy nevek között a két alsó nagyon magyar hangzású.

Innovatív, látványos, intuit..JA VÁRJ!

ez minek/kinek?
--------------
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.