Illetéktelenek fértek hozzá a Microsoft YouTube csatornájához

Illetéktelenek fértek hozzá minap a Microsoft hivatalos YouTube csatornájához. Onnan az összes videót eltávolították, majd oda nem illő anyagokat töltött fel. A Microsoft egy közleményben elismerte, hogy valaki hozzáfért a csatornájához. Együttműködve a YouTube-bal mára a helyreállt a rend, és megkezdődött az eredeti videók visszaállítása. A részletek itt.

Hozzászólások

Hol konkurencia a microsoftnak (operációs rendszer főként) a youtube (videomegosztó szolgáltatás)?

Szerinted a youtube-nak nem tesz jót az, ha a microsoft videói is nála érhetők el?

Szerinted a youtube-nak bannolni kéne minden commercial terméket, és a gyártókat, fejlesztőket?

Most picit komolytalankodva: A felsoroltakban tényleg konkurenciák egymásnak? Azt hittem, hogy csak kullognak a google mögött :) Legalábbis a WP7 esetében. Meg a bing esetében :D

(Bevallom becsületesen az MSOS nem mond nekem semmit, szóval vagy nem tudom mi az, vagy nem tudom, hogy az a neve :)

De egyébként értsd a lényeget, az hogy konkurens termék, még nem jelenti azt, hogy neked nem fontos platform, és az, hogy a konkurencia használja a platformodat nem jelenti azt, hogy az neked nem kedvező. Szóval nem látom a problémát azzal, hogy a microsoft, vagy épp az apple, vagy akárki a youtube-on hírdeti magát. Az már furcsább lenne, ha a Microsoft a saját videomegosztóját reklámozná youtube-on, az már nem közvetett.

Ez esetben az Oracle is konkurencia? Van neki OS-e (Oracle Unbreakable Linux), IDE-je (NetBeans), videomegosztoja (Sunos cuccokat ahol megosztottak, a netbeans.tv is), sot sajat platformja is (Java, ugye).

Szerintem te gondolkodsz tul tagan.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Nyilván ő igen. Vagy azok, akiknek van publikálási joga. De számomra a videomegosztó elé odakényszerül a közösségi kifejezés, egészen addig, amíg a videomegosztás nem az userek által történik, hanem szolgáltató(k) által, addig az videogaléria (szvsz)

Nincs jelentősége, hogy számodra mit jelent a vdeomegosztó, a téma arról szólt, hogy ha akarná, akkor saját oldalán is hosztolhatná a Microsoft a videóit, de nyilván tisztában van vele, hogy a YouTube-on keresztül jóval több jelenlegi és leendő ügyfelet tud megcélozni, ezért érdemesebb azon keresztül hirdetnie.

Ez pusztán üzleti és marketing szempont, semmiképp se technikai...

Hol konkurencia a microsoftnak (operációs rendszer főként) a youtube (videomegosztó szolgáltatás)?

Szerinted a youtube-nak nem tesz jót az, ha a microsoft videói is nála érhetők el?

Szerinted a youtube-nak bannolni kéne minden commercial terméket, és a gyártókat, fejlesztőket?

1 - Ne használj flasht. Mióta van HTML5 videó youtube-on, engedélyezed, és probléma megoldva
2 - Szűri. A Chrome adblock extensionban kifejezetten van olyan pipa, hogy szűrje a reklámokat a youtube videókban. Igaz experimental, de létező feature.
3 - Link is not dead, user's browser is too stupid. Esetleg az X-et is tiltsd le, aztán csodálkozz, hogy nem mennek a gui alkalmazások. (bocsi, csak nagyon nem értem miért jó szándékosan lebutítani a böngésződet, szándékosan rontani az user experience-ed, aztán panaszkodni, hogy ez nem megy, az nem megy)

"3 - Link is not dead, user's browser is too stupid. Esetleg az X-et is tiltsd le, aztán csodálkozz, hogy nem mennek a gui alkalmazások. (bocsi, csak nagyon nem értem miért jó szándékosan lebutítani a böngésződet, szándékosan rontani az user experience-ed, aztán panaszkodni, hogy ez nem megy, az nem megy)"

Hogy szándékosan növeld a rendszer biztonságát.

biztos jutubéknál is windows szerverek vannak

Steve Ballmer gyereke a kindózos telefonjára pörgeti le a legújabb androidot Bill Gates gyereke segítségével, miközben Melinda Gates látható a háttérben, ahogy éhező afrikai gyerekeknek főz kőlevest. Mindezt pedig egy iphone-nal rögzítették, és töltötték fel a jutyúbra.
--
zsebHUP-ot használok!

Én egyszer olvastam egy hirdetést egy kis ablakban, hogy töltsem le és használjam az IE9 -et, mert az egy nagyon jó böngésző. Megpróbáltam, de nem ment. Miért? Mert mindezt a SE X10i -men jelent meg... (le is fotóztam a reklámot, valóban koppintottam is a buborékra, majd a böngészőmben megjelent, hogy csak win7 -re érhető el) Érdekes, hogy a Microsoft miért célzott meg potenciálisan lehetetlen szereplőt a reklámmal. Lehet, hogy a Marketben hamarosan megjelenik az IE? ; )