A SCO piacra vágta a teljes UNIX divízióját

Címkék

A The SCO Group, Inc. tegnap sajtóhírben közölte, hogy gyakorlatilag a teljes UNIX vagyonát, eszközkészletét értékesítené aukción. Az eladásra kínált dolgok közt megtalálhatók bizonyos UNIX system V szoftvertermékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások. Az érdeklődőknek 2010. október 5-ig kell megtenniük az ajánlataikat. A bejelentés itt olvasható.

Hozzászólások

Egy fenet! Abban biznak, hogy valaki megveszi a "jogokat" ami alapjan a vevo folytathatja a pereskedest, mert nekik lassan mar nem lesz penzuk arra, hogy tovabb csinaljak. Igy kapnak esetleg nemi osszeget, amibol kenyelmesen ellakhatnak a tengerparton, az ujdonsult vevo meg ujjult erovel (es tokevel) eshet neki a nagyvilagnak a birosagok elott. Hmm ....

Nem biztos, hogy jó üzlet. Érdemes lenne megvizsgálni mennyi kifizetetlen perköltség és kártérítés marad utána. Lehet, hogy 1 dollárért vennél néhány millió adósságot ettől a trolltól. A bíróság pedig százötven alkalommal mondta ki, hogy ennek a zombinak semmi, de semmi komoly köze sincs a UNIX jogokhoz. Tehát bukta az egész.

--
trey @ gépház

"Érdemes lenne megvizsgálni mennyi kifizetetlen perköltség és kártérítés marad utána."

Semennyi: "The asset sale will be free and clear of liens and encumbrances pursuant to Section 363 of the U.S. Bankruptcy Code."

A pereket külön részleg, a "forráskód üzletág" vitte. Az marad az SCO-nál, gondolom az eladott Unix üzletágból akarják tovább finanszírozni.

Vajon ezen a terméken mikor dolgoztak utoljára fejlesztők? Nem penészedett meg azóta?

Amúgy Novell részvényekre gyűjtik a pénzt nyilván.

Az időközben kopoltyút növesztett patkányok visszaköltöznének a partra, egy már korallzátonnyá vált rég elsüllyedt hajóról :)
--
AGA@
Clyde Radcliffe Exterminates All the Unfriendly Repulsive Earth-Ridden Slime

A nagy linuxos cégek összedobhatnának egy kis lóvét és Linus cégével (ahol dolgozik) megvetethetnék ezeket...

Vége? Mondjátok azt hogy vége.. Csak vegye meg valaki!

"piacra vágta" Hehe, kicsit befolyásoló a cím.
----
Hülye pelikán

Darl McBridenek sikerült kitartó munkával megfordítani a fejlődés menetét, és garage céggé tennie az SCO Groupot:) most a Garage sale állapotnál tartanak...

s ha megveszi valaki, azt beperlik?
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel