Linus végül amerikai állampolgár lett

Címkék

Annak ellenére, hogy Linus Torvalds 1997 óta - azóta, hogy munkát vállalt a néhai Transmeta-nál - él és dolgozik folyamatosan az Egyesült Államokban, eddig nem volt amerikai állampolgár. Linus tegnapelőtt az LKML-en folyt egyik diskurzusban említette meg mellékesen, hogy a múlt héten megszerezte az amerikai állampolgárságot. A részletek itt.

Hozzászólások

Akkor most végre újra lehet értékelni a seggfej nyilatkozatait a megváltozott körülmények ismeretében. :)

suckIT szopás minden nap! kqueue Javához!

Perkele!

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

Húgom egy kórussal volt kint, egy espoo-i vendéglőben a pincér jött oda, hogy használjanak másik szót, mert a vendégek megbotránkozva reklamálnak.

Ezután az este folyamán a diskurzusban a "persze" szót helyettesítették a "segg" sztinggel:
"-Kérsz még egy szelet kenyeret?
-Hát segg, hogy kérek!"

A vendégek békén maradtak..
:)

Komolyan kérdem: vajon mi szüksége volt rá?

Ott van a cikkben, a linux kernal fejlesztésének szüneteiben kinézett az ablakon, és idegesítette, hogy az elnökválasztás teleszemeteli az utcájukat, és ő nem fejezheti ki a demokratikus rendszer fő intézményében -a savazófülkében- a véleményét erről az egészről.

"But being an alien means that you can't vote, and seeing all the news being about the presidential election (and all the streets here locally littered with signs about the local school bond) tends to remind you about that issue."

Gond letudva, fekete elnök is volt már, következőnek jöhet Mr. Dick Penguinxon -amerikaiasan, eredeti, svédes írásmóddal Pengiunksson- (az USA-ban beteg szokás a legfőbb vezetőket becenevükön kezelni).

suckIT szopás minden nap! kqueue Javához!

Ez nem volt szép tőle, elhagyta a hazáját ezzel hivatalosan. Pedig nem lehet azt mondani, hogy az viszzahúzta volna, svédként azért elég jó sora volt a finnek országában.
Skandinávia országai a legélhetőbbek közé tartoznak, még akkor is, ha fizikailag már ebből keveset érzett, hiszen nem lakott már ott.
Egy USA és egy finn állapolgárság között azt hiszem nem kell magyarázni, hogy melyik az emberileg értékesebb, már ha ki lehet ezt egyátalán így fejezni.