Logója miatt támadja az Apple a Woolworths-t

 ( trey | 2009. október 8., csütörtök - 13:09 )

Az Apple ismert arról, hogy vehemensen védelmezi a cég jelképeként elhíresült hiányos alma logót. Nem egy alkalommal történt meg, hogy ügyvédek keresték fel azon vállalatokat, intézményeket, akik nem voltak elég körültekintőek a logóválasztásnál, és olyan jelképet választottak, amely az Apple szerint túlságosan is "hasonlít" a cég védjegyére.


(forrás: Wikipedia)

Az AppleInsider és a The Age szerint az Apple most a legnagyobb ausztrál szupermarket láncot találta meg magának a logó okán. Hogy a logó mennyire hasonlít?

A részletek itt és itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Na ja, ezek még a Beatles-t is beperelték. (A vicc az, hogy a Beatles évtizedekkel hamarább jegyeztette be az Apple nevet, mégis volt pofájuk megvádolni őket...) Ezék még a betonba is belekötnének... :-)

hat valojaban tenyleg forditva volt, de a leszurheto lenyeg, hogy a zenekiadok es a szoftver/hardvercegek kotekedos fajta allatok

mas: valoban hasonlitanak -- ha szinvak vagy, es gyengenlato

Jojo, de akkor egy elefantot hatulrol is nezhetsz almanak... szurke szurke, kereknek kerek, ha a farkat felemeli, akkor meg szara is van... Es ha egy fa eltakarja egy reszet... akkor meg bele is haraptak egyet...
--
< huf > sose ertettem h miert kell specialis szo a bunozore, ha szamitogeppel csinalja...
< huf > nemkell se hacker, se cracker se semmi ilyen szo
< huf > fejszes gyilkost se hivjuk favagonak

You have to stop Steve Jobs, it is too much now!

mar varom az idot, amikor az utcan bekesen setalgatva az almamat majszolom es az elso harapas utan ugyvedek hada rohan meg "azonnal harapsz meg egyet, vagy beperlunk!" felkialtassal ...

Nekem is kb ez jutott eszembe... S.J.-t es ugyvedeit neha ugy erzem fejbe kene loni...
--
< huf > sose ertettem h miert kell specialis szo a bunozore, ha szamitogeppel csinalja...
< huf > nemkell se hacker, se cracker se semmi ilyen szo
< huf > fejszes gyilkost se hivjuk favagonak

A Woolworths logója egy vidám alama. Az Apple logója meg egy rossz (ízű) alma. Ha jó lenne, nem hagyták volna ott egy harapás után. :-{)E
Szóval semmi köze sincs a kettőnek egymáshoz! Ha ebből az Apple jön ki győztesen akkor nincs igazság! A végén még a nénikét is beperelik a piacon, mert almát árul!
--
не закурить! (Ne gyújts rá!) не куриться! (Ne dohányozz! Ne füstölögj!)

Nyilvan barmit bele lehet magyarazni, de az apple ateista politikaja azt sugallja, hogy ez egy alma a tudas fajabol, amibe Eva beleharapott. Meg hofekerke is, de az mar megint egy masik mese :)

Ez nagyonfura, mert nagyonrég (15+) éve olvastam, hogy az az alma logó tisztelgés Newton almája előtt. Nem véletlen volt az első pda Newton nevű, sőtt kis kereséssel (amt most nem teszek meg)roppant könnyű megtalálni az egyik első apple computer díszítést, ahol pont az "alma épp ráesik Newton fejére, miközben almát eszik és kitalálja a.." mozzanatot ábrázolja...

Unapplepatikus lett. Margetzing..
Egy rakás alma van itthon, mikor perelnek be?

--
AGA@

Ez előbb hasonlít a Wikimedia logójára vagy egy omegára, mint almára.
--
Aries

Erről a Hófehérke jut eszembe. Jó íze volt annak, meg szép is volt, csak volt benne 2 liter cián. Mármint az almában...

--
Nem az erős, aki sosem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni!

Nem azért de szerintem ez kb annyira hasonlít az Apple jelére, mint én Brad Pittre. Végül is, van két kezem, két lábam...

alma(tm)
A szabolcsi termesztők helyében én elkezdenék félni.

Már félnek:
http://fmh.hu/belfoldi/20091007_kivaghatjak_fakat_almatermelok

Egyébként a Ww logója ugyanannyira lehet fordított omega betű, stilizált w betű, kígyó, hernyó, hullám, mint alma. Rossz az, aki rosszra gondol. Apple -1 pont.

No és miért ne használhatná bárki az almát mint gyümölcsöt logónak? Főleg ha ennyire eltér a stilizált megjelenésben? Az alma az egy természet adta dolog, nem az Apple cég találta ki!
Még jó hogy nem szabadalmaztatja az alma genomját!
--
не закурить! (Ne gyújts rá!) не куриться! (Ne dohányozz! Ne füstölögj!)

mekkora ötlet!
;)

Nemsokára megjelenik a hír, hogy az Apple egy óriási innovációval állt elő: először a világon feltalálta az almát! Piros, zöld és sárga színekben is lehet majd kapni, felárért kukac is lesz benne. Minden Apple-fanboy rohan majd az Apple üzletekbe, a zöldség-gyümölcsösöket pedig beperlik majd. :)

génmódosított szervezeteknél már ezt is csinálják.

Ez röhej. Vagy inkább siralmas.
Az Apple-lel szemben egyre több az ellenérzésem. A zártsága miatt az iPhone-t töröltem is a bevásárlólistáról, jöhet az Android.

Az Apple-nek borzasztóan jó a marketing szövege, sikerült elhitetnie az emberekkel hogy micsoda jó minden amit ő csinál.

Bepofátlankodtam ~1 órára egy Mac üzletbe kipróbálni a gépeket, nem voltam elájulva.

Ne haragudj, de egy óra használat után még én sem tudtam, hogy mi a jó a MacOSX-ben. Sőt! Kifejezetten nem szerettem vele dolgozni a Linux után az első hónapban. Aztán szépen megismertem és ma már tudom, hogy miért szeretem jobban, mint a Windows 7-et és miért kevésbé, mint az Ubuntut. Egy óra után nem lehet objektív véleményt alkotni. De ez csak az én szubjektív véleményem. ;)

Én vettem egyet. Három hónapig bírtam. Win után megváltás, de Linux után szerintem nem az. Agyon korlátozott konzumidiótát csinál az emberből.

Néhány óra használat bőven elég volt belőle. Csak azt tudnám, hogy miért vannak annyira oda az almáért, ha az oprációs rendszerüket makkos iksznek nevezték el?
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Lehet, hogy neked elég volt belőle, de azt leírtam feljebb, hogy ennyi idő alatt nem fogsz rájönni, hogy miért jó, vagy jobb pár dologban, mint a Windows. Illetve számomra jobb, mint a Windows.

OS X-ből az 'X' kiejtve 'ten', magyarul persze ettől függetlenül hívhatjuk 'iksz'-nek, de a 'tíz' mégiscsak szebb lenne; főleg, hogy az itt fórumozók azért tudják, hogy az OS 9-et követte...

Szerinted én miért írtam az előző hozzászólásomban, hogy a sorrend nálam is Ubuntu, MacOSX, Windows 7? ;)

Én is vettem egyet. Több mint két éve örömmel használom. Windows és pláne Linux után kész felüdülés, hogy ez _egyszerűen_működik_. Azóta boldogabb a családi életem, mert nem kell a napi munka után itthon is rendszergazdát alakítanom. Így marad idő az apai és a férji szerepekre.
Ennyi a lényege. A Mac OS X arra való, ha valaki használni és nem buherálni szeretné a gépét. (bár minden bizonnyal lehet a Mac OS X-et is buherálni) Macintosh meg azért kellett, mert azon fut a Mac OS X.

Ave, Saabi.

iDiots

lol :D

ezjó..

.:LISA PHP Framework:.

+1
sajnos.

azt hittem az ilyen "viccek" mar lejartak

iDont'think so :)

iNkább iDegeskedj iMHO iLyen iDétlen iDentitás-vita iHlette iNdítványokon…

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Már várom mikor perelik be a lányomat is, oviban alma a jele. Bár általában kerekebb formában jelenik meg, nem rágottan. Egyszer kétszer már le is stipistopizta a macbookomat.

Amúgy meg ez az apple egy szerencsétlen bagázs. A képen látott alma köszönő viszonyban sincs az "apple" almával. Levédethetnék a szivárványt is, bár amiatt biztos nem perelnék a mac melegeket. ;-)

Az enyémé meg almafa. Akkor mi meg több perre számítsunk? (Ma vettem ajándékba egy mp3 lejátszót. Az apple termékei pont az ilyen megmozdulások miatt első körben estek ki a rostán...)
Csaba

"...pont az ilyen megmozdulások miatt első körben estek ki a rostán..."

Azért ez is sok... A műszaki cuccok pont abba a kategóriába esnek, hogy pont nem ilyen szempontok szerint kell mérlegelni. Zenehallgatás közben a vásári kutyát nem érdekli, hogy az eszköz gyártója kit perel, meg kit nem. A lényeg, hogy használható legyen, és jól szóljon, és ebből a szempontból az ipod-al azt hisszem tett le valamit az asztalra az Apple (tapasztalat, pedig csak egy 2. generációs minit gyűrök).

Nyilván azért van egy határ, pl. ha kiderülne, hogy gyerekekkel dolgoztatnak napi 12 órában akkor én nem vennék tőlük semmit, lehet, hogy te sem. Őnála meg alacsonyabban van a határ.

A jól szól enyhe túlzás a pár ohmos fülzsírtunkolóival. Maradjunk annyiban, hogy formatervezett, szép, de hogy jól szól... Egy VOX AC30 jól szól, nem ez.
--
Aries

Bocs, ha én vásárolok, ergo én adom a pénzt, akkor hadd döntsek már a saját szempontjaim szerint. Nekem visszatetsző, amit az Apple csinál több szinten is, szóval ha tehetem, nem veszek Apple terméket. Van választék, nem vagyok rájuk kényszerülve.
Csaba

+1

Mindenki olyan elvek szerint vásárol, ahogy és amit szeretne. De azon ne csodálkozz, hogy egy páran hülyének néznek, ha egy műszaki cuccnál nem annak funkcionalitása és egyéb paraméterei alapján választasz, hanem a gyártóhoz fűződő "vallási" kötődésed vagy ellenszenved miatt. Ettől persze még szíved joga!

Hol érdekel engem, hogy ki néz hülyének? Én úgy érzem magam jól, ha bojkottálom a vallási nézeteimmel nem összeegyeztethető gyártókat. Akkor most? Kiszavaztok az ájlávapple klubból? Vagy nem portolod a kedvemért a Mahjong Zodiac következő verzióját linuxra hanem forszolsz ájfón vásárlásra? ;-)
Csaba

"Akkor most?"
"Ettől persze még szíved joga!"

"Vagy nem portolod a kedvemért a Mahjong Zodiac következő verzióját linuxra hanem forszolsz ájfón vásárlásra? ;-)"
Még az eredeti sem jelent meg szifonra és matyósxre, csak most fog. Én ugyan nem forszollak semmire. :)

Egyébként most kezdek egy olyan multiplatform fejlesztőrendszert összerakni, amiben Monkey Island és Beneath a Steel Sky szerű point'n'click kalandjátékokat tudunk egyszerűen fejleszteni. Az alábbi platformokat célozzuk: Linux, MacOSX, Windows, Wii, Xbox360, PS3, DS, PSP, iPhone, Android és Flash 9. Szóval választhatsz majd kedvedre, hogy min akarod a játékainkat játszani. ;)

OK, várjuk! Igény az van rá. (A Mahjong Zodiac nagy siker nálunk, csak biztatásképpen mondom. Feleség mai napig rendszeresen játssza.) Lehet, valami Monkey Island szerűt szeretnének a gyerekek.
Csaba

nem is. Én pl. inkább azért bojkottálom, mert mi van, ha egyszer mondjuk Palm Prém lesz, és esetleg nem tudom szinkronizálni. Vagy mert nagyon zártnak tartom a platformot. Vannak az üzletpolitikának olyan vonulatai, amelyek befolyásolják a terméket, és ki tudja, milyen kedvességet raknak bele a rengeteg brand new killer feature mellett a következő frissítésbe.

Az informatika bizalmi szakma. Nem bízom bennük.

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Idézet:
...Palm Prém...

Ezen hirtelen elgondolkodtam. Nem kellett volna. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Most mi a baj? A Palm belebukik a WebOS-es telefonokba és hogy elkerüljék a csődöt elkezdenek ruházati termékeket forgalmazni. :)
Úgyis köztudod, hogy ha a Pré nem lesz sikeres, akkor már csak a bré marad nekik, amit szopizhatnak. ;)

De ha azt vesszük, hogy ez bizony kézbe simuló (Palm) szőrzet (Prém), akkor másra is lehet asszociálni. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

simogatják valaki buksi fejét? :$

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Akár. :) De nekem a másik vég jutott az eszembe. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

te a szőrös lábra buksz…?! :-/

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

LOL! Ebbe beleszaladt. :)

Ja, az őzeknek már ellen sem tudok állni. :)
Kicsit feljebb matass! :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Fújj, de gusztusalan! Állatszex, ráadásul őzzel?! Te nagyon beteg vagy... :DDD

Tudod: "Olyan a lábad, mint az őzikéé. Nem olyan kecses, olyan szőrös!" :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Ezt értem, de te azt mondtad, hogy kicsit feljebb matasson! :)

Nem az őzön!!!! :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Jaaaaaa! :)))

No, megvan? :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

a dizőz? Nem próbálkoztam vele, nem szeretem, ha szőrös. :)

Egy dizőz mellszőrrel fujj.

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Milyen díszőz? :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Én nem tudom, te beszélsz elsősorban őzekről. Annyit tudunk róla, hogy szőrös.

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

Őz-e Lajos?

Az őz? Hát az igen. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Azt is tudjuk ám, hogy fogdosni akarod őket, és nem a lábuknál, hanem picit följebb… :)

Jaaaaaa! :) De jogy jön ide a díszőz? :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Dizőz? Jó esetben nem túl szőrös, de annál jobb matatni... és nem csak kézzel... :-D

Ave, Saabi.

Na ja. :) Lábbal is? :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

...csak, hogy lássam, hogy ebből mennyi marad a monitoromon :)

semmi...ok :)

Nekem még marad. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Nekem is! :)

Bár már kezd kicsit szétcsúszni. :) Utoljára az ubuntu.hu -n láttam függőlegesen írt hozzászólást. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

A
tört
én
elem
is
métli
ön
ma
gát

ön ma gát?

ma
is

Azt hiszem, most fog szétesni az oldal. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Egy jó érv a wide monitor mellett. :-)

Ave, Saabi.

+1 :)

ezt mar firebug-gal olvastam el :D

Azért ez már valami! :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

én + csak simán a válasz linket nyomkodom. :)

Ha jól esik, miért ne? :-D

Ave, Saabi.

Végül is igazad van. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

igen, szőrössel
Prémessel

De tenyérbe illeszkedő (Palm) Prémessel. :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Pedig az utóbbi hozzáállás sokkal emberibb, mint a tisztán technikai, kocka gondolkodás.

Hát nem tudom. Én jobban szeretem az alapján eldönteni egy készülékről, hogy megveszem-e, hogy mit tud, mintesem, hogy ki gyártotta. De ízlés dolga.
Mondjuk én amúgy is "ateista" vagyok. :)

Most mit nem értesz? Biztos nem vennél te sem olyan szőnyeget amit 6 éves gyerekek szőttek, napi 16 órában. Akkor sem ha az a világ legjobb szőnyege. Őneki meg alacsonyabb az ingerküszöbe mint neked.

Én mindent értek, csak nem szoktam vásárlás előtt utána járni. hogy a bútorboltban lévő szőnyeget kik szőtték, csak azt, hogy szép-e. Nem mondom, hogy helyes hozzáállás, de te utána jársz mindig, mert akkor irígyellek a sok szabadidődért?! :)

Az Apple hírek 80-90%-a arról szól, hogy milyen disznóságot követett el megint a cég, szóval nem kell sokat kutatni utánuk. ;)

Elég beszűkültek az Apple-ös hírforrásaid, ha neked a hírek 80%-90% ezeket fedi le. Nálam ez kb. 8%-10% körüli lehet. De mondjuk engem érdekelnek az Apple közeli hírportálok hírei is, nem csak az ellenlábasokéi. ;)

Figyú van alternativa ami a kivánt elvárásoknak megfelel. Ha technikailag egyenlők akkor más kevésbé logikús alapon hozzák az emberek a dőntést. PL azért mert paszol a barátnője bugyijának a szinéhez. Ebben a témakörben pedig lehet turkálni termékek után.

Szerintem az Apple termékek pont olyanok, amik mind a "vallási", mind a technikai kategóriába beletartoznak.

Engem legalábbis nagyon visszatart, hogy egy iPod-ra "csak" iTunes-on (vagy valami más programon) keresztül lehet feltölteni zenéket. Ha mp3 lejátszó, akkor pendrive-szerűen lehessen feltölteni lejátszható anyagokat. (Mondjuk az is gusztustalan, amikor át kell konvertálni a file-t, hogy meg tudja emészteni a lejátszó.) Szerintem fontosnak kellene lennie a multiplatform támogatásnak. Ilyet viszont ne várj az almától. Ők csak a saját borjukat és az MS-t támogatják.
______________________

Karay, a disznó...

Miért, a buzik levédték a szivárványt?

--
Én egy divathupper vagyok. :)

Gondoltam az Apple levédte a szivárvány almáját is, ami a régi logójuk.
Innentől kezdve nyitott a per ebben az irányban is, talán annyi köze lenne, mint ehhez az ausztrál almához.

De kár erre több szót fecsérelni, remélem jól fenékbe billentik az ügyvéd? urat? aki ezt kitalálta.

a nájki meg majd bepereli a rexónát....

meg ha még konkurans cégek lennének, mint a Ferrari meg a másik lovas autógyár

az ilyen csudálatosan egyedi márkanév és logó átka, hogy folyamatosan lehet pereskedni…
Tényleg ennyire megéri marketingköltés helyett?!

Mindazonáltal a logó szerintem nagyon nem hasonlít az Apple logójára, és az ausztrál helyszín valami Microsoft pert evokál számomra – nem arrafele volt, amikor Redmond beperelt valamilyen Micro Soft márkatulajdonost, és elvesztette, mert más iparágban tevékenykednek? Aki emlékszik ilyenre, kérem, szánjon meg egy linkkel…

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

http://www.jogiforum.hu/hirek/10010

---
Egy jol feltett kerdes mar egy fel valasz... Link

köszöntem.

Kemény lehet, amint az ottani rendszergazda önéletrajzába beírja, hogy a Microsoft volt az előző munkahelyem...:)

A világ másik feléről pedig szegény kanadai Mike Rowe-nak volt jogsértő neve. http://itvibe.com/news/1217/

Na az is egy "vicc" volt!

Azt hittem, hogy a Dirty Jobs-os (hahaha, pedig nem is direkt) Mike Rowe, de nem :(

LOL

---
http://xkcd.com/258/

Apple MacBook
CD 1.83 | 1.25GB 667MHz | 60GB SATA | 2.36 kg | 5400mAh @ 12.5V

Aktív MacOSX felhasználóként mondom: nem kellene ezt csinálni, hölgyeim és uraim! Senkinek nem jó ez...

azer ez tulzas kicsit

pl ezt jogosan lehetne perelni szerintem

valaki pofán vághatná már őket is! lassan 20 éve dolgozom mac-en és semmivel nem tartom különbnek a céget mint az ms-t. Maga a hw sem különbözik igazán minőségben a többi brand gyártótól (ez igaz motorola és a ppc korszakra is). A jogi osztályuk pedig vetekszik a gestapóval.

(persze ez igy talán kicsit erős, mert ugye ök is profit orientáltak, ettől függetlenül a véleményem nem változik)

Jogi osztályuk? El se lehet érni őket...

majd ők elérnek téged, ha akarnak valamit :)

----------------------------------
feel the beat - it's everywhere!

Attól tartok...

akkor miert maced van?

Az, hogy mit muvel a ceg jogilag es kit perel be, nem latom, hogy milyen hatassal van arra, hogy milyen rendszert fejlesztenek es milyen gepen adjak el azt. En is macet hasznalok es tulzasnak tartom ezt a lepest, de ettol nem fogok mas operacios rendszert hasznalni.

ez rendbe is van :) de nem mondott/tatok semmi pozitivumot a macrol :) szal ezert nem ertem -- sot allitolag dragabb mint mas gyarto. termeszetesen ha cegnel ezt adjak a kezedbe az mas teszta

Légy oly jó és ne kezdjük már el huszonötödször ezt a "drága a Mac" dolgot, mert már annyira unalmas! Köszi! ;)

Egy rakás pozitív és negatív dolgot el lehet mondani a MacOSX-ről pro és kontra, mint ahogy minden OS-ről. Mindenki el tudja dönteni, hogy mi jó neki. Én is Macbookon tolom éppen a munkám miatt, de Ubuntu alól, amikor csak tehetem. Ettől még bizonyos dolgokra MacOSX-et használok, megint másra meg Windows 7-et. Egyiket jobban kedvelem, másikat kevésbé, de mindhárom OS megfér egymás mellett a szappantartómon. :)

Drága a Porsche... :,(

Nem drága az, csak te keresel keveset - meg én. :)

dontsuk mar el h mac rol vagy macosx rol beszelunk

dragabb-at mondtam..

ne ertsuk felre egymast nekem is van apple termekem :)

másik nézőpont, hogy a mac megvételével támogatja az ember a jogi és/vagy marketing osztályukat is :)

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

otthon csak addig volt amíg a kompatibilitási okok miatt muszáj volt... de a dtp-nél a mai napig ez a standard, ezért a reklám ügynökségek jelentős része még mindig mac-et vesz.

Pedig ugyanazok a DTP cuccok léteznek Windowson, mint OSX-en. Ja, nem. Windowsra van még Corel Graphic Suite, Ventura Publisher és FrameMaker :)

Szeretik is oket a nyomdai elokeszitok, nagyon, corellel az elen :D

Hja, hogy a vele dolgozók többségének halvány lövése sincs, hogyan kell nyomdai anyagot kiadni a kezéből? Azt ne rójuk fel a fejlesztőknek...

a vak is látja, hogy ez nem alma, hanem egy ékezetes kisomega. (kicsit tudományosabban a szögsebesség deriváltja.)

Ugytunik meg nincs elegge valsag. LOL (xraryccn mn gnwlan nied ngfvyngvcnxqni)
---
"A legjobb dolgok az életben nem dolgok."

A majom ügyvédek helyett inkább programozókat kéne fölvenniük.

Akár hasonlít akár nem, nincs érdekütközés a két vállalat (típusa) között, jogilag nincs gány.

Hao:)
beatles, után....most ez is? Még ami jöhet pl: ádám és éva freskók és más képek amin alma van...ehh.
szegény szabolcsi alma termelők is félnek:))

"olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..!"

A "prior art" miatt lehet, hogy bukfenc lenne :-)
De lehet, hogy a kígyónak is az Apple licencelte AZT az almát....
Csaba

ööö pont fordítva történt. a Beatles fiúk perelték az Applet.

Szánalmas.
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Mint két tojás... A francba, most egy kis MS, SCO feelingem van. Pereskedés, pereskedés, pereskedés, aztán reputációromlás, üzleti tér veszítés...

--
Én egy divathupper vagyok. :)

Én ezt sem hagynám! letépném róla! :)

kép

amugy az turban, nem is alma :)

/* bocs az esetleges helyesirasi hidakert */

Valakinek feltűnt, hogy ez egy pamutgombolyag? :D Szerintem akkor perelhetné (többé kevésbé) jogosan őket az Apple, ha egy bárány lenne, aminek mondjuk a hátsó feléből ki van harapva egy darab :D

A gyapjú készül bárányból. A pamut pedig gyapotból.

Szerintem a logón egy hámozott alma héja látható. Az Apple szerint talán azt sugallja, hogy az Apple csak héj, tartalom nélkül. Meg lehet érteni őket.

:)

Jó ingyenreklám ez a szupermarket láncnak. Egyébként meg...

Mocskos férgek! Az ilyeneknek túl jó dolga van. Kiraknám őket a harmadik világba szemetet szedni.

+1