A hét képe: oktatás a Second Life-ban Sun módra

Címkék

"Rovatunkban hétről hétre olyan érdekes, mulatságos, szórakoztató képet vagy fotót mutatunk be, ami valamilyen módon összefüggésben áll a HUP témáival." - a szerk.

Sun chat a Second Life-ban

OpenSolaris chat a Second Life-ban

Több mint 500 tanuló gyűlt össze a Second Life-ban, a Sun Andromeda Theater-ben, hogy az OpenSolaris fejlesztésének legújabb eredményeiről beszélgessenek. A részletek és a chatlog itt.

Hozzászólások

Én is vicces vagyok, még zacskó van a fejemen. Mármint a SL identitásomén.

A résztvevők egy-egy virtuális ghettalife!-pólót kaptak ajándékba. :)

--
Ruby takes the elegance and simplicity of Perl, and mixes it with the library support of Lisp.

Tényleg hány élet lehet? Mert attól tartok hogy amíg valaki a second life-ot irányítja addig a second life irányítja a first life-ot, mondván már megint a gép előtt ülsz... Vagy a second life-osoknak lehet third life-os karakterük is a second life-ban? És azon kívül?

KAMI
--
Ezt nem nézem meg! | OxygenOffice | OpenOffice.org | Az internet svájci bicskája

Érdekes dolgo ez a SecondLife. Egyelőre arra sincen időm, hogy ezt - a valós, életemet éljem :) Nemhogy még egyet és abban is infót tanuljak... :D

-- "Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" - Cromwell --
-- Sayusi Ando - http://sayusi.hu --

Nem vagyok otthon ebben a second life-ban, de ez úgy megy, hogy egy darabig hallgatom, majd ha akarok felállok (mint a jobb szélen az ürge), odamegyek a pódiumra, szétrúgom mindenkinek az arcát, majd a közönséget RPG-vel levadászom, majd végül az egész létesítményt felrobbantom?

Szóval ezek működnek benne? Mert ha igen, regisztrálnék. Küld valaki meghívót?

Egész nap egy sötét szobában ülök, senkivel sem beszélek, a kaját az ajtón lévő ablakon adják be. Küldtek régebben pszichológust, de azt hittem, hogy az is kaja és véletlenül megettem. Azóta csak az interneten beszélgetek ilyenekkel, de néha azt is el akarják venni, ezért sűrűn kell fenyegetőznöm. Szerencsére nálam van az intézet igazgatójának fia.

Stoppolni könnyebb benne, mint IRL. Egyszerűen csak felülsz az autó tetejére, és visznek. Le sem tudnak rúgni róla. A tulaj meg vagy kiszáll és lelép, vagy küld egy friend request-et... :)
(Amúgy szvsz nem valami nagy játékélmény, ha ez érdekesebb lenne a valós életemnél, "köd előttem, kód mögöttem", eltűnnék a Föld színéről...)

--
"It all keeps adding up / I think I'm cracking up / Am I just paranoid? / I'm just stoned"
/Green Day - Basket Case/

Szegenyeknek tenyleg eleg rosszul mehet, hogy meg a virtualis vilagban se fussa rendes szekekre.

ez. de. gaz.

synapse

--------------------------
The OOM killer is like a surgeon that amputates the limb of a man to save his life: losing a limb is not a nice thing, but sometimes there is nothing better to do.

"Understanding the Linux Kernel" on page frame reclaiming