DTP-Operátor

Fórumok

Marketing csapatunk tagjai a legjobbak, akik közé most munkatársat keresünk.

Feladatok

A Clean Center Kft. marketing anyagainak (web, katalógus, könyv, hirdetés, szórólap, csomagolóanyag, névjegy, arculati eszközök, kiállítások stb) elkészítése, kapcsolattartás a nyomdákkal, médiával.

Elvárások

  • Legyél a tipográfiai ismeretek birtokosa és a tudás használója
  • Legyenek mögötted referencia munkák (mockup vagy terv is megteszi)
  • Minimum 3 éves gyakorlat (amely kihelyettesíthető, ha valami
    rendkívüli referencia munkával állsz elő)
  • Büszke vagy arra, hogy magas szinten ismered az Adobe szoftvereket,
    amely többek között megmutatkozik abban is, hogy ismered a
    billentyűparancsokat (Gimpért és Corel Drawért sem haragszunk meg)
  • Beszéled a nyomdák nyelvét
  • Beszéled a site-builder nyelvét
  • Hibátlan a helyesírásod (Ha nem, akkor tényleg ne jelentkezz, mert ez
    hamar kibukik)
  • Ne dohányozz (Nálunk senki sem dohányzik)
  • Ha valamit nem tudsz, akkor magadtól nyúlj a könyvért és ne kelljen
    a kezedbe adnunk

Előny és vállalatunk vágyálmai

  • Ha van benned grafikusi tehetség és nem csak utasításra tudod mozgatni az egeret
  • Ha a hobbid kreatív (imádnánk, ha ez a fotózás vagy egyéb
    képzőművészet lenne)
  • Ha szakirányú végzettséged van (már attól is boldogak vagyunk, ha
    nyomdásznak tanultál)
  • Anyanyelved mellett beszélsz nyelveket, ez lehet akár a mandarin
    is
  • Ismersz 3d modellező alkalmazást és használni is tudod
  • Tudod, hogy mit nem tudsz

Amit kínálunk

  • cégautó (privát használatra, a munkához nem kell)
  • cégtelefon (privát használatra, mi nem hívogatunk rajta)
  • bruttó 200.000 Ft (privát használatra, a munkához nem kell)
  • termék-juttatáscsomag (ennek anyukád fog örülni, ha még vele
    élsz)
  • vidám, emberbarát munkahely
  • fix kiszámítható munkaidő (nálunk nincs túlóra vagy hétvége, és
    az ünnepeken is otthon lehetsz)
  • fix nyári szünet (mint az iskolában csak rövidebb, így a
    nyaralásodat már januárban megrendelheted)

Jelentkezés menete

Hát igen! Van amikor meg kell nehezítenünk kicsit az életed, de ezt érted tesszük! Szeretnénk veled találkozni, de ehhez az kell, hogy aki csak reflexből jelentkezik és nem olvassa el a hirdetéseket az ne tudjon hozzánk jelentkezni. Ezért, hogy tudjuk Te nem ilyen vagy kérünk, hogy az egyoldalas fényképes önéletrajzod, tömörítetlenül pdf-ben küldd el e-mail címünkre, amely kukac előtti része ezen hirdetésünkben az aláhúzott szavak fordított sorrendje ékezetek nélkül. A kukac utáni része pedig vállalatunk elsődlegesen használt domain neve.

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Nincsenek itt DTP operátorok? Ennyire mellé lőttem?

továbbítottam egy barátomnak. ő nem hup olvasó, de több, mint 10 éves gyakorlata van és bírja a munkát is. egyetlen "követelmény" a pontos fizetés. mármint, hogy időben megérkezik. egyetlen dolog, ami feltűnt, az a bruttó 200e. ezért napi 8 órát kell dolgozni vagy ez részmunkaidő? lehet ez is visszatartó erő :) ha nem napi 8 órában bent ülős, akkor korrekt.

Továbbítottam egy ismerősömnek. Az apja cégében dolgozott régebben, a Nokia és az - akkor még - Westel nyomtatványait csinálták, illetve nagyrészt ő csinálta (a többiek meg pl. repülőgépszimulátoroztak és kávét főztek). A kb. 10 év tapasztalata megvan.

--
Wir sind erfaßt, sind infiziert,
Jedes Gespräch wird kontrolliert.

Ha vállalkozóként szeretnél dolgozni, mert mindig is így alkalmaztak és jelenleg is vállalkozó vagy, akkor lehetőség van erre is: 300.000+ÁFA (n/21=1napi bér)
Ekkor nincs szabi és a betegállományban töltött időt is magaddal kell rendezned.

(+15e/hó, ha a hw és a sw is a sajátod)

Van egy cégem, ami a feltételeknek bőven megfelel (én pl. 20 éve foglalkozom DTP-vel, nyomdában is dolgoztam). Mivel én le is sérülhetek, ha vállalkozóként viszem el, hiába minden, teljesítenem kell, de ezért van a cég, hogy olyan melót is el tudjon vinni, amit én éppen nem. Ha rádobtok egy százast+ÁFA (semmi mellékes nem kell), beszélhetünk róla. (Igen komoly referenciát tudok felmutatni.)

Én is továbbítottam egy ismerősömnek. Neki nincs tíz év tapasztalata (annál fiatalabb) de nagyon ígéretes az amit csinál.

-----------
"Generally, Russian technology assumes dumb machines and smart humans, not the other way around." -- The Russian Tea HOWTO

"Hibátlan a helyesírásod "

Ez a hirdetés feladójára is vonatkozik? Mert akkor bukta.

az a dohányzós klauza elég durva diszkrimináció, ennyi erővel azt is kérhetik, h ne legyél vegetáriánus.

Szerintem nem az. Nálunk a hatályos munkavédelmi törvények szerint sem lehet dohányozni.

1. Vegyipar (tűz és robbanás veszélyes)
2. Nem kényszeríthetek rá senkit, hogy egy dohányost szagoljon.
3. Nem illik a céghez (higiénia vs. dohányzás)
4. A dohányzás gyengeség és függőség.

ps.: anno én is dohányoztam. anno.

Azt gondolom, hogy az ilyen dolgok egy interjún illetve legkésőbb a próbaidő alatt kiderülnek. Megjegyzem, a dohánymentességünk szimpátiát szokott szülni leginkább. Szerintem fantasztikus egy jó levegőjű kerületben (XVI.) dolgozni. Miért rontanánk el a levegőnk minőségét mi magunk a gyengeségünkkel?
Ugye milyen csacskaság lenne ez a részünkről?

Munkaidőben?

Megjegyzem a hirdetésben volt némi utalás cégautóra is és feltételezem, hogy a nálam dolgozó emberek törvénytisztelőek, így kicsi esélyt sem adok rá, hogy inna bárki is. (Mindenki cégautóval jár)
Nálunk minden dolgozónál (vagy a mellette ülőnél) minibar található amit a vállalatunk tölt fel. Ebben a RedBull-tól kezdve mindent megtalál -amit kér- (és alkoholmentes). A közös konyhában még ennél is nagyobb választékot kínálunk. Közel 20 fajta üdítő és hasonló számú tea vár a szomjas munkavállalóra, de ha esetleg kávézós típus lenne, akkor sem kell neki azt otthonról behoznia. :)

(Vallomásom: Antialkoholista vagyok. Az alkohol fogyasztása számomra elfogadhatatlan.)

Mivel felmatricázott cégautóval járnak a kollégák így nem csak a vállalati imázs, de a munkatársak egymástól is megkövetelik, hogy amikor cégautót használnak, akkor ahhoz méltóan, törvénytisztelő módon viselkedjenek.

Erre szoktam mondani: EU konform feje legyen és úgy is viselkedjen! :)
--------
Gyermekkoromban azt mondta a nagybátyám: "A disznó reggel disznó, délben disznó, este disznó. Ha frakkot adnak rá, akkor is disznó marad, csak frakkos disznó."

Vagyis: Aki rendszeresen iszik, veri az asszonyt, szenvedélybeteg, molesztálja a szomszédkislányt, az pont a munkahelyén lenne normális és felelősségteljes? Na ne!

Az nem a versenyszféra közvetlen feladata, hanem a közvetett: adókon keresztül.

Nagyon szívesen segítek én mindenkin akin tudok, de kérlek válaszolj a következő kérdésre:
"Mennyi lúzer kell ahhoz, hogy egy csapat sikeres legyen és csak lúzerek lehetnek tagjai a csapatnak?"
1 sikeres csapat = n lúzer
Mennyi az n?

nem biztos, hogy hiteles, de hirtelen ezt találtam, lehet, h azóta változott, biztos egyszerűbb utánanézni, mint nekem:

...Magyarországon az a munkáltató, aki az álláshirdetésekben kiköti, hogy nemdohányzó jelöltek jelentkezését várja, megsérti az egyenlő bánásmód elvét és diszkriminál...

forrás: http://www.hrportal.hu/hr/a-munkahelyi-dohanyzas-jelenlegi-jogi-szabaly…

Munkahelyen dohányozni tilos != dohányozni tilos
"Ne dohányozz (Nálunk senki sem dohányzik) "

Bár azt nem írtam oda, hogy a munkahelyeden, de ezt gondolom, hogy ez egy álláshirdetés esetén egyértelmű. Amúgy tőlem otthon még kecskét is tarthat és azzal is azt csinál amit akar. :)

Én az egészség és a megelőzés híve vagyok. :)

Diszkrimináció már pedig van! Maximum törvényi megszorítások miatt nem publikus, de minimum a döntéshozó fejében és döntési mechanizmusában létezik. Azt gondolom emiatt akkor már tisztességesebb nem futtatni azokkal a felesleges köröket akikről tudjuk: nem akarunk velük dolgozni.

ez a tiszta beszéd, és nyilván én is látom a mechanikáját a dolognak. A hivatkozott kitétel attól még diszkriminatív. A különbség annyi, hogy az egyiket megtartod magadnak, a másikra meg rátrollkodik valaki, amellett, hogy nem EU-konform :) be is fejeztem, mert kibanol az admin, és bocs, h marhasággal szétgórtam a topikodat.

Ha nálunk is az lenne, mint a Briteknél vagy az unió többi országában ahol szinte sehol sem lehet dohányozni, akkor már ezt ki sem kellene írni egy álláshirdetésben.

Persze megoldás lehet még az is, hogy egyszerűen kijelölök egy helyet az ipari park másik végén így egy cigi legalább félóra lenne, annyi szünete meg úgysincs. Ez emberibb? Ne már!

Szerintem ez baromság, normális cégvezető simán belátja, hogy a dohányos simán lehet jobb munkaerő mint az összes nemdohányzó együttvéve. És biztosítja számára a megfelelő körülményeket mint mondjuk Google. Ezeket a hülye szabályokat általában a helyi kiskakasok hozzák valamilyen önző érdekből, de addig tartanak amíg a nagyobb hatalom oda nem tesz egy dohányzó munkatársat, vagy főnököt.

Lehet itt kamuzni mindenféle dolgot, de a profit leszarja, hogy ki dohányzik és ki nem.

Ez nálunk nem áll fent, mert nem akarom eladni a cégem.

Véleményem szerint egy minőségi ugrás az emberek életében a nem dohányzás. Persze ezt csak azok látják be akik nem dohányoznak, de dolgoztak dohányosok között vagy ők maguk dohányoztak valamikor.

Tudom, bentülőst kerestek, de azért rákérdezek:
távmunkás megoldás érdekelhet Titeket? Párom itthon csücsül babát várva (nincs még poci, szóval ha nagyon kell, egy ideig bőven be is tud csüccsenni), viszont képesítése a DTP operátor.

Egy baratom remelhetoleg rovidesen megkeres. Egyebek kozt irodalom szakot (helyesiras) es kiadvanyszerkesztoi tanfolyamot vegzett, tobbek kozott a Chip Magazint is tordelte egy jo ideig, meg van nemi webes tapasztalata, angolul tud. Valszeg holnap.

----------------------
while (!sleep) sheep++;