smtp connect time out

Fórumok

sziasztok,

beüzemeltem egy virtuális gépet debian + ispcp-vel, a debian egy router mögött csücsül, ahol dmz-t kapott a virtuális gép, a hostokat pingelni tudom a debianról, próbálnék levelet küldeni, de minden hostra timed out-ot dob a postfix, 3 mailcímmel próbáltam már)

Nov 27 19:43:41 **** postfix/smtp[3276]: EDA80D5B4: to=, relay=none, delay=30, delays=0.13/0.04/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to mail.x.net[87.229.102.83]: Connection timed out)

(hostokat szándékosan írtam át a logban)

Ha valakinek van építő jellegű 5lete, azt szívesen várom, postfix új még nekem, biztos én bénáztam el valamit :)

Hozzászólások

szolgaltato tiltja a portot upcnel t-online nal be lehet allitani hogy ne legyen szures tobbirol nincs infom

Hello!

Digitv-nél is szívás a mailezés. Én exim4-el próbáltam továbbítani egy freemailes címre a gépem cron meg egyéb logjait és nem ment át. Ha a digis címre küldtem oda elment. Felkerestem az ügyfélszolgálatot és annyit tudtak megcsinálni hogy forwardolják a freemail-es címemre a cuccokat.
Próbáld meg te is hogy a digis cimedre küldesz.

Üdv.

De az is lehet, hogy a reverz DNS-ed nincs rendesen beállítva. Ma már ennek ellenőrzése a legtöbb szolgáltatónál alap SPAM szűrési beállítás. Ha nincs fix IP-d és domained, akkor ez erősen esélyes...

köszi mindenkinek, utánaolvastam, aztán nem bírtam magammal és felhívtam a supportot, és lőn világosság : Nem szabad smtp szerót üzemeltetni a spamok miatt mondja a supporter bácsi, így nemcsoda ha nemmegy a dolog :(